הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות בקשר לחיטוב דל פחמימות

huckaaui

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
שלום אני בחיטוב דל פחמימה כבר שבועיים (היה הפסקה של פולין אבל אני מחשיב שבועיים)
כל יום :

154 חלבון
84 שומן
30-50 פחמימה
1557 קלוריות סה"כ

משקל : 68
גובה 1.75

1) עכשיו השאלה כמה העמסות לעשות ומתי ?
מה לאכול בהעמסות ? וכל כמה זמן כדאי לעשות ציט ?

2) ובקשר לאירובי מתי להכניס וכמה ? אני עושה 3 אימוני כוח ...(לעשות בימי מנוחה או בימי אימון?).

3) באימונים אני לא מגיע למצב של כשל , ואני מרגיש שאני עולה במשקלים אני לא יודע למה ומבחינת אוכל הכל שקול ..
השאלה עם כדאי לעלות את המשקל לכשל או להשאר במשקל רגיל ?

תודה רבה לכל מי שעוזר !!

רק רציתי לדעת
.1תעשה העמסה בין 7-10 ימים את הציט תכניס בהעמסה תהיה בפלוס קלורי של בין 1000-500 קלוריות והאמת זה די חופשי ההעמסה אתה לא תעלה במשקל בגלל זה אולי רק נוזלים שירדו כמה ימים אחרי
2.אני מעדיף לעשות ארובי לאחר אימון אנארובי(משקולות)
ארובי לא חובה בחיטוב הוא אמצעי להגדיל את הגרעון
3 אני תמיד מגיע לכשל לפי דעתי זה חובה ועושה בין 8-10 חזרות (אני גם בחיטוב אין בעיה עם זה)

חלבון 1.5-2 כפול משקל גוף
מעדיף 1.5 ואז אתה ממלא את כל השאר בפחמימות בעדיפות לפחמימות מורכבות
בזמן העמסה אתה יכול להכניס איזה ציט קטן

נערך לאחרונה:
שלום אני בחיטוב דל פחמימה כבר שבועיים (היה הפסקה של פולין אבל אני מחשיב שבועיים)
כל יום :

154 חלבון
84 שומן
30-50 פחמימה
1557 קלוריות סה"כ

משקל : 68
גובה 1.75

1) עכשיו השאלה כמה העמסות לעשות ומתי ?
מה לאכול בהעמסות ? וכל כמה זמן כדאי לעשות ציט ?

2) ובקשר לאירובי מתי להכניס וכמה ? אני עושה 3 אימוני כוח ...(לעשות בימי מנוחה או בימי אימון?).

3) באימונים אני לא מגיע למצב של כשל , ואני מרגיש שאני עולה במשקלים אני לא יודע למה ומבחינת אוכל הכל שקול ..
השאלה עם כדאי לעלות את המשקל לכשל או להשאר במשקל רגיל ?

תודה רבה לכל מי שעוזר !!
העמסה תעשה יום אחד בשבוע לאחר אימון (להתחיל ישר בסוף האימון), חלוקה של 70%, 15%, 15% לטובת הפחמימה, עדיף פחמימות בעלות אינדקס גליקמי נמוך. רק לאחר האימון אפשר לאכול פחימות עם אינדקס גליקמי גבוה יותר.
אירובי זה תלוי בהוצאה הקלורית שלך, בכלל לא בטוח שזה נחוץ
אם אתה עולה במשקלים אז הכל טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית