תמונה יותר מ-40 שנה שאנשים אלו עושים מה שהם אוהבים

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
לו פריגנו וארנולד שוורצנגר, להסיר בפניהם את הכובע.

image.jpg

חחח אם מישהו באמת מבין בפיתוח גוף ומה עובד ומה לא זה הם .

זה נורא! הם מבודדים בייספס ועובדים במכונות!

לי, אישית, מאוד מחמם את הלב לראות שבילדרים מהרמה הגבוהה ביותר שפרשו, עדיין שומרים על עצמם ועוסקים בספורט הזה.
פשוט דוגמא

לו נראה מעולה לגילו

מעניין אם הבילדרים המובילים של עכשיו יגיעו לגילאים של ארנולד ולו

שאלה מעניינת, תשובתי - לא נראה לי כלל.
ייטס, שנמצא בין הדור של Pumping Iron לבין הדור של Generation Iron, דווקא נראה בריא לגמרי, שומר על עצמו מבחינת פיתוח הגוף ואף עדיין מתראיין בנושאים הקשורים לתחום.
אתה חושב שהרבה השתנה מאז התקופה שלו לתקופה הנוכחית? אני לא חושב שהוא היה קטן בהרבה (אם בכלל) מהמתחרים היום, או שעשה שימוש בחומרים\מינונים שונים מאלה.

• פותח/ת השרשור
ייטס, שנמצא בין הדור של Pumping Iron לבין הדור של Generation Iron, דווקא נראה בריא לגמרי, שומר על עצמו מבחינת פיתוח הגוף ואף עדיין מתראיין בנושאים הקשורים לתחום.
אתה חושב שהרבה השתנה מאז התקופה שלו לתקופה הנוכחית? אני לא חושב שהוא היה קטן בהרבה (אם בכלל) מהמתחרים היום, או שעשה שימוש בחומרים\מינונים שונים מאלה.

כל אחד והמזל שלו, אני מכיר אישית מפתחי גוף שמתגוררים בחול שהפסיקו / הורידו מינונים עקב גידולים שהתפתחו להם בכבד.

המינונים שמשתמשים נכון להיום הטופ הם לא נורמאליים.

כל אחד והמזל שלו, אני מכיר אישית מפתחי גוף שמתגוררים בחול שהפסיקו / הורידו מינונים עקב גידולים שהתפתחו להם בכבד.

איך אפשר באמת לדעת מה המינונים שמשתמשים החבר'ה הכבדים? ושוב אני שואל - משהו השתנה מאז תקופת ייטס לתקופת הית'?

איך אפשר באמת לדעת מה המינונים שמשתמשים החבר'ה הכבדים? ושוב אני שואל - משהו השתנה מאז תקופת ייטס לתקופת הית'?
שמעתי סיפורים (יכול להיות שזה סתם סיפורים) שבתקופתו של ייטס בערך היו מתחילים באמפולה אחת של טסט (250מ״ג) לשבוע והיו מפגיזים.

היום כל ילד בן 19 מתחיל עם 750 מ״ג טסט , דיבול ל״קיק״ ועוד ועוד ועוד ואז מתלוננים עוד שהם לא גדלים הרבה.

זה נותן קצת פרספקטיבה

שמעתי סיפורים (יכול להיות שזה סתם סיפורים) שבתקופתו של ייטס בערך היו מתחילים באמפולה אחת של טסט (250מ״ג) לשבוע והיו מפגיזים.

היום כל ילד בן 19 מתחיל עם 750 מ״ג טסט , דיבול ל״קיק״ ועוד ועוד ועוד ואז מתלוננים עוד שהם לא גדלים הרבה.

זה נותן קצת פרספקטיבה
שטויות. ייטס בעצמו מספר שלקח מינונים גבוהים מאוד. אולי באמת התחילו עם מינון נמוך, אבל תהיה בטוח שבתקופה שהוא התחרה באולימפיה הוא לא השתמש רק בטסט והפריז במינונים.

אתה מתכוון לקריאטין ואפקת פרוטונים?:ם

• פותח/ת השרשור

הייבוש לתחרות הוא יותר אגרסיבי, המינונים יותר גבוהים (GH) לדוגמא וכדומה. היום אפשר להגיד שהטופ לוקחים את הגוף לקצה, כמו כן רק אזכיר שלאחרונה נפטרו 2 מפתחי גוף כיום עד יומיים לאחר התחרות מהתקף לב.

הייבוש לתחרות הוא יותר אגרסיבי, המינונים יותר גבוהים (GH) לדוגמא וכדומה. היום אפשר להגיד שהטופ לוקחים את הגוף לקצה, כמו כן רק אזכיר שלאחרונה נפטרו 2 מפתחי גוף כיום עד יומיים לאחר התחרות מהתקף לב.
מי אלה?

• פותח/ת השרשור

פורסם לפני זמן מה בפורום, תעשה ריסרץ׳ אם אתה פנוי ואם אתה עצלן אחפש בהזדמנות הקרובה עבורך.

זה היה למיטב זכרוני מפתח גוף ומפתחת גוף.

בשנה - שנה וחצי האחרונה מתו לפחות עשרה מפתחי גוף, סיבת המוות "לא ידועה"

Back
למעלה תחתית