עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה נורא! הם מבודדים בייספס ועובדים במכונות!
חוששני שזה נשמע שבארנולד אתה מזלזל........אמממלו נראה מעולה לגילו
חלילה וחסחוששני שזה נשמע שבארנולד אתה מזלזל........אמממ
מעניין אם הבילדרים המובילים של עכשיו יגיעו לגילאים של ארנולד ולו
ייטס, שנמצא בין הדור של Pumping Iron לבין הדור של Generation Iron, דווקא נראה בריא לגמרי, שומר על עצמו מבחינת פיתוח הגוף ואף עדיין מתראיין בנושאים הקשורים לתחום.שאלה מעניינת, תשובתי - לא נראה לי כלל.
ייטס, שנמצא בין הדור של Pumping Iron לבין הדור של Generation Iron, דווקא נראה בריא לגמרי, שומר על עצמו מבחינת פיתוח הגוף ואף עדיין מתראיין בנושאים הקשורים לתחום.
אתה חושב שהרבה השתנה מאז התקופה שלו לתקופה הנוכחית? אני לא חושב שהוא היה קטן בהרבה (אם בכלל) מהמתחרים היום, או שעשה שימוש בחומרים\מינונים שונים מאלה.
איך אפשר באמת לדעת מה המינונים שמשתמשים החבר'ה הכבדים? ושוב אני שואל - משהו השתנה מאז תקופת ייטס לתקופת הית'?כל אחד והמזל שלו, אני מכיר אישית מפתחי גוף שמתגוררים בחול שהפסיקו / הורידו מינונים עקב גידולים שהתפתחו להם בכבד.
המינונים שמשתמשים נכון להיום הטופ הם לא נורמאליים.
שמעתי סיפורים (יכול להיות שזה סתם סיפורים) שבתקופתו של ייטס בערך היו מתחילים באמפולה אחת של טסט (250מ״ג) לשבוע והיו מפגיזים.איך אפשר באמת לדעת מה המינונים שמשתמשים החבר'ה הכבדים? ושוב אני שואל - משהו השתנה מאז תקופת ייטס לתקופת הית'?
שטויות. ייטס בעצמו מספר שלקח מינונים גבוהים מאוד. אולי באמת התחילו עם מינון נמוך, אבל תהיה בטוח שבתקופה שהוא התחרה באולימפיה הוא לא השתמש רק בטסט והפריז במינונים.שמעתי סיפורים (יכול להיות שזה סתם סיפורים) שבתקופתו של ייטס בערך היו מתחילים באמפולה אחת של טסט (250מ״ג) לשבוע והיו מפגיזים.
היום כל ילד בן 19 מתחיל עם 750 מ״ג טסט , דיבול ל״קיק״ ועוד ועוד ועוד ואז מתלוננים עוד שהם לא גדלים הרבה.
זה נותן קצת פרספקטיבה
אתה מתכוון לקריאטין ואפקת פרוטונים?:םכל אחד והמזל שלו, אני מכיר אישית מפתחי גוף שמתגוררים בחול שהפסיקו / הורידו מינונים עקב גידולים שהתפתחו להם בכבד.
המינונים שמשתמשים נכון להיום הטופ הם לא נורמאליים.
איך אפשר באמת לדעת מה המינונים שמשתמשים החבר'ה הכבדים? ושוב אני שואל - משהו השתנה מאז תקופת ייטס לתקופת הית'?
מי אלה?הייבוש לתחרות הוא יותר אגרסיבי, המינונים יותר גבוהים (GH) לדוגמא וכדומה. היום אפשר להגיד שהטופ לוקחים את הגוף לקצה, כמו כן רק אזכיר שלאחרונה נפטרו 2 מפתחי גוף כיום עד יומיים לאחר התחרות מהתקף לב.
מי אלה?