הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סטרונגמן חיפה

לא פרסמו עוד פרטים על ההרשמה אבל שיהיו אני אפרסם פה.
אני לא יודע יותר מידיי על זה. אם מישהו רוצה להשתתף והוא לא ממכון קרוספיט מוזמן לפנות אליי ואני אסדר לו הרשמה לא צריכה להיות בעיה.

https://www.facebook.com/events/574411216019512/?ref=ts&fref=ts

אני לא יודע יותר מידיי על זה. אם מישהו רוצה להשתתף והוא לא ממכון קרוספיט מוזמן לפנות אליי ואני אסדר לו הרשמה לא צריכה להיות בעיה.

איך זה יעבוד? יהיו קטג' משקל ועל פי הן יקבעו משקל החביות/סלעים וכו'? או שהכל אותו הדבר ואין למשקל משמעות?

בדרך כלל לתחרויות סטרונגמן אין קט משקל. אין לי מושג איך זה יעבוד אבל בכל מקרה לדעתי עדיף בלי

בדרך כלל לתחרויות סטרונגמן אין קט משקל. אין לי מושג איך זה יעבוד אבל בכל מקרה לדעתי עדיף בלי
עדיין לא ענית אם אתה מתכוון להגיע 😃
ובאיזה שעה צריך להיות שם במידה והתחרות מתחילה ב-10?

עם השאלות לגביי האירוע צריך לפנות למארגנים בלינק בפייסבוק.

אני מקווה להגיע כן (לא להשתתף) תלוי איך ייסתדר עם העבודה

כתוב "לראשונה בישראל" ו"תחרות ראשונה בארץ". לא מדוייק. בשנות התשעים (93-94 משהו כזה) נערכה תחרות כזו במסגרת התכנית של דודו טופז.

ארוע נחמד נוסף שנערך ב 2010 וכלל משיכת משאיות:

נערך לאחרונה:
כתוב "לראשונה בישראל" ו"תחרות ראשונה בארץ". לא מדוייק. בשנות התשעים (93-94 משהו כזה) נערכה תחרות כזו במסגרת התכנית של דודו טופז.

היו עוד כמה תחרויות גם אחרי דודו טופז , נו...?

היו עוד כמה תחרויות גם אחרי דודו טופז , נו...?
כלום. פשוט ציינתי שזה לא "לראשונה בישראל" ולא "תחרות ראשונה מסוגה בישראל", זה הכל. עובדתית הפרסום אינו נכון. מעבר לזה- ניראה שיהיה ארוע מעניין ובהצלחה לכולם.

יוזמה מעולה. מאמין שאם חברה רציניים מהpl יבואו אחרי קצת אימוני טכניקה אפשר להגיע להישגים יפים

ארוע נחמד נוסף שנערך ב 2010 וכלל משיכת משאיות:

בילדרים זוכים בתחרות משיכת משאיות.
ישראל 2010 לא מה שאנחנו מכירים היום.

יש לי תחושה שאם הייתי זוכר מונחים מגאומטריה הייתי צוחק...
מיתר זה קו מקצה של המעגל לקצה השני שעובר במרכז המעגל
רדיוס זה קו ממרכז המעגל לקצה שלו
מיתר שווה לשתי רדיוסים

לא בטוח שזה ההגדרה בדיוק אבל העיקר הכוונה 😣

מיתר זה קו מקצה של המעגל לקצה השני שעובר במרכז המעגל
רדיוס זה קו ממרכז המעגל לקצה שלו
מיתר שווה לשתי רדיוסים

לא בטוח שזה ההגדרה בדיוק אבל העיקר הכוונה 😣
קוטר שווה ל2 רדיוסים...

יש לי תחושה שאם הייתי זוכר מונחים מגאומטריה הייתי צוחק...
אני גם לא זוכר מונחים במתמטיקה (בעצם אף פעם לא ידעתי). שאלת אם אפשר להגיע לצפות בתחרות, אז אמרתי שלא כי זאת תחרות רדיוס. השאלה ממגרשי הכדורגל, משחק ללא קהל = משחק רדיוס. מן הומור שכזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית