הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספרים בנושאי אימוני סטרונגמן

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
בזמנו הורדתי את הספרים אלו בpdf חפש באתרי טורנט שונים(לצערי אני לא כול כך מעודכן באתרים האלו יותר)
סתם התעניינתי, כתבתי "סטרונג מן" וקיבלתי חמישים ומשהו עמודים של ספרים באמזון, איך יש כל כך הרבה חומר על הנושא הזה?

האתר שהיה דיבור על ספרים זה כאן מידע - ביקורת ספרים.
אני ממליץ על Dinosaur Training \ Brooks Kubik.
Scientific Principles of Strength Training.
juggernaut training a thoughtful pursuit of strength.

עזוב אותך סטרונגמן, פאוורליפטינג או בילדינג.
תלמד את המערכת.
ברגע שתאסוף ידע על תזונה והתאוששות, איך לבנות תוכניות למטרות שונות, איך להבין טכניקה של תרגילים, ואיך לא לקחת את זה רחוק מדי או לא מספיק בשביל גירוי, אתה תצליח לבנות כל תוכנית ותצליח להשיג כל מטרה שתמציא.
אתה לא צריך להיות מקובע לסוג תוכנית מסוימת, או טכניקה שאמרו לך במכון, אתה צריך להבין את עומק פני הדברים כדי לקחת את הרעיון של "להיות חזק בהכל" גם מול סלעים ועצים.

אני ממליץ לך לקרוא ספרים על תוכניות והתאוששות, טכניקה והגישה המנטלית.
אתה יכול למצוא ספרים כאלה בהרבה מקומות.
אבל אל תקנה ספר שמציע לך את הדרך היחידה והמוצלחת עם כל המידע להיות סטרונגמן. תתפרס קצת.
אם אנחנו כבר על הנושא.
מישהו קרא את הספר The Squat Bible של Dr. Aaron Horschig?

@MasterSplitter
@yanivgoft
@kotzer

• פותח/ת השרשור
האתר שהיה דיבור על ספרים זה כאן מידע - ביקורת ספרים.
אני ממליץ על Dinosaur Training \ Brooks Kubik.
Scientific Principles of Strength Training.
juggernaut training a thoughtful pursuit of strength.

עזוב אותך סטרונגמן, פאוורליפטינג או בילדינג.
תלמד את המערכת.
ברגע שתאסוף ידע על תזונה והתאוששות, איך לבנות תוכניות למטרות שונות, איך להבין טכניקה של תרגילים, ואיך לא לקחת את זה רחוק מדי או לא מספיק בשביל גירוי, אתה תצליח לבנות כל תוכנית ותצליח להשיג כל מטרה שתמציא.
אתה לא צריך להיות מקובע לסוג תוכנית מסוימת, או טכניקה שאמרו לך במכון, אתה צריך להבין את עומק פני הדברים כדי לקחת את הרעיון של "להיות חזק בהכל" גם מול סלעים ועצים.

אני ממליץ לך לקרוא ספרים על תוכניות והתאוששות, טכניקה והגישה המנטלית.
אתה יכול למצוא ספרים כאלה בהרבה מקומות.
אבל אל תקנה ספר שמציע לך את הדרך היחידה והמוצלחת עם כל המידע להיות סטרונגמן. תתפרס קצת.
אם אנחנו כבר על הנושא.
מישהו קרא את הספר The Squat Bible של Dr. Aaron Horschig?

@MasterSplitter
@yanivgoft
@kotzer
מה באמת ההבדל בין שני הספרים שכתב צאד סמית?

מה באמת ההבדל בין שני הספרים שכתב צאד סמית?
הראשון יותר פאוורליפטינג נגיד, ונוגע בהכנת תוכניות אימונים ונושאים מדעיים.
לעומת השני שהוא יותר כוללני, ויותר על ההיכרות שלו בתחום אולי מנקודת מבט בפחות מדעית.
אבל תקרא בקישור את החוות דעת של האלופים עליהם.

בשביל סטרונגמן, במיוחד בישראל כשאין ציוד הייתי הולך על הספרים של Kale Beck - הבעלים של Starting Strongman. יש לו את how to train strongman in a regular gym ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע שכנראה יהיו האופציה הטובה ביותר שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית