הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט טכניקה מוט לא עולה בקו ישר

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
אני משתגע מהבעיה שהמוט בסקוואט לא עולה לי בקו ישר ואני לא מצליח לסדר את זה , למישהו יש דרך ? זה סקוואט HB הינה וידיאו :

קודם כל זה נראה שהטכניקה שלך היא חצי-חצי אתה מנסה hb ועושה טכניקה של lb אבל לא טובה, בנוסף אתה קורס למטה מהר מדי, תחזיק בטן ממד חזק בירידה

• פותח/ת השרשור
קודם כל זה נראה שהטכניקה שלך היא חצי-חצי אתה מנסה hb ועושה טכניקה של lb אבל לא טובה, בנוסף אתה קורס למטה מהר מדי, תחזיק בטן ממד חזק בירידה
למה הטכניקה היא של lb? אני מתיישב למטה לא אחורה

מספיק עם השטויות של "עושה HB בטכניקה של LB". הסקוואט סה"כ בסדר. אתה צריך ללמוד להשאר יותר מתוח בתחתית. אין טעם להסתכל על הקו שבו עולה המוט.

אין דבר כזה לעשות HB עם טכניקה של LB. מיקום המוט קובע איך התנועה תראה.
נכון, אבל זה שהמוט שלו ממוקם גבוה אתה מסכים?

אז הוא מיקם את המוט גבוה, הרים מרפקים ועשה היפ דרייב בתנועה.

לפי המיקום של המוט הייתי מצפה שהוא יעשה hb, והוא עשה lb ציינתי את זה כי לא בטוח שהוא רוצה לעשות hb יכול ליהיות שניסה לעשות lb ובכלל לא שם לב לזה

נכון, אבל זה שהמוט שלו ממוקם גבוה אתה מסכים?

אז הוא מיקם את המוט גבוה, הרים מרפקים ועשה היפ דרייב בתנועה.

לפי המיקום של המוט הייתי מצפה שהוא יעשה hb, והוא עשה lb ציינתי את זה כי לא בטוח שהוא רוצה לעשות hb יכול ליהיות שניסה לעשות lb ובכלל לא שם לב לזה

אז הוא הרים את המרפקים, מה העניין? ומה הבעיה עם היפ דרייב? אתה ידוע שהיפ דרייב זה cue, כן?

מה העניין?
לא אמרתי שיש עניין, שוב, ציינתי את זה כי לדעתי הוא ניסה לעשות lb ויצא לו סוג של hb אז ציינתי את זה שישים לב.
לא חושב שיש פסול בלבצע את הטכניקה כמו שהיא אמורה ליהיות

לא אמרתי שיש עניין, שוב, ציינתי את זה כי לדעתי הוא ניסה לעשות lb ויצא לו סוג של hb אז ציינתי את זה שישים לב.
לא חושב שיש פסול בלבצע את הטכניקה כמו שהיא אמורה ליהיות

אבל הוא כתב שזה סקוואט HB.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית