נק' מוניטין:
231
- 1,425
- 188
אני משתגע מהבעיה שהמוט בסקוואט לא עולה לי בקו ישר ואני לא מצליח לסדר את זה , למישהו יש דרך ? זה סקוואט HB הינה וידיאו :
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה הטכניקה היא של lb? אני מתיישב למטה לא אחורהקודם כל זה נראה שהטכניקה שלך היא חצי-חצי אתה מנסה hb ועושה טכניקה של lb אבל לא טובה, בנוסף אתה קורס למטה מהר מדי, תחזיק בטן ממד חזק בירידה
אין שום קשר בין זה שזה נראה בסדר לבין העובדה שהוא עושה hb עם טכניקה של lb.מספיק עם השטויות של "עושה HB בטכניקה של LB". הסקוואט סה"כ בסדר
אין שום קשר בין זה שזה נראה בסדר לבין העובדה שהוא עושה hb עם טכניקה של lb.
נכון, אבל זה שהמוט שלו ממוקם גבוה אתה מסכים?אין דבר כזה לעשות HB עם טכניקה של LB. מיקום המוט קובע איך התנועה תראה.
נכון, אבל זה שהמוט שלו ממוקם גבוה אתה מסכים?
אז הוא מיקם את המוט גבוה, הרים מרפקים ועשה היפ דרייב בתנועה.
לפי המיקום של המוט הייתי מצפה שהוא יעשה hb, והוא עשה lb ציינתי את זה כי לא בטוח שהוא רוצה לעשות hb יכול ליהיות שניסה לעשות lb ובכלל לא שם לב לזה
לא אמרתי שיש עניין, שוב, ציינתי את זה כי לדעתי הוא ניסה לעשות lb ויצא לו סוג של hb אז ציינתי את זה שישים לב.מה העניין?
לא אמרתי שיש עניין, שוב, ציינתי את זה כי לדעתי הוא ניסה לעשות lb ויצא לו סוג של hb אז ציינתי את זה שישים לב.
לא חושב שיש פסול בלבצע את הטכניקה כמו שהיא אמורה ליהיות
אם שותים לא מייעצים...אבל הוא כתב שזה סקוואט HB.