סרטון 240 קילו סקוואט ללא ו260 קילו דדליפט

אם אנדי בולטון בא לארץ והתחשק לו לבדוק אר אמ אחד אמיתי בסקוואט עם ציוד מלא - אין מכון אחד בארץ שיוכל להעמיס משקל שכזה.

לפי ההגיון שלך אין בארץ מוכנים רציניים בשום מקום.
גם לא אקטיב?

אם אנדי בולטון בא לארץ והתחשק לו לבדוק אר אמ אחד אמיתי בסקוואט עם ציוד מלא - אין מכון אחד בארץ שיוכל להעמיס משקל שכזה.

לפי ההגיון שלך אין בארץ מוכנים רציניים בשום מקום.
האמת היא...
המכון הטוב ביותר בארץ הקודש .
מניסיון

ואם אני מנצח אתה עושה "לינדה"
מנצח, מפסיד - גם אני מתנדב.

Linda-Evangelista-Fashion-Magazine-Cover-1.jpg

שאפשר להעמיס 550 קילו לסקוואט?
עזוב מבחינת מוט
אלא שיהיה מקום על המוט
ולאד אלחזוב עבד עם משקלים כאלה באתא, במכון שלי כמעט בטוח שאפשרי, בטיליס ג'ים מאמין שאפשר, אולי אצל לוליק אם נפתח כבר.

אם אנדי בולטון בא לארץ והתחשק לו לבדוק אר אמ אחד אמיתי בסקוואט עם ציוד מלא
איזו סיבה יש לאנדי בולטון לבוא לארץ על מנת לבדוק RM1 אמיתי בסקווט עם ציוד מלא? (אני מניח שאותה סיבה שגרמה לחאלד משעל להכריז מחר בבוקר שלכבוד ראש השנה העברי הוא מקבל את העובדה שירושלים היא בירתה הניצחית של העם היהודי לנצח נצחים, ושהפלסטינאים מוותרים על שחרור אסירים, על זכות השיבה, ועל הזכות לחיות באופן כללי).

איזו סיבה יש לאנדי בולטון לבוא לארץ על מנת לבדוק RM1 אמיתי בסקווט עם ציוד מלא? (אני מניח שאותה סיבה שגרמה לחאלד משעל להכריז מחר בבוקר שלכבוד ראש השנה העברי הוא מקבל את העובדה שירושלים היא בירתה הניצחית של העם היהודי לנצח נצחים, ושהפלסטינאים מוותרים על שחרור אסירים, על זכות השיבה, ועל הזכות לחיות באופן כללי).
חזר בתשובה ובא להתאמן עם אליהו

כבר עשו משקלים דומים לשלו בארץ.. ולאד אלחזוב, באוניברסיטת תל אביב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית