עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם לא אקטיב?אם אנדי בולטון בא לארץ והתחשק לו לבדוק אר אמ אחד אמיתי בסקוואט עם ציוד מלא - אין מכון אחד בארץ שיוכל להעמיס משקל שכזה.
לפי ההגיון שלך אין בארץ מוכנים רציניים בשום מקום.
עם ציוד מלא?גם לא אקטיב?
עם ציוד מלא?
כמעט בטוח שאין פה מכון שאפשר להעמיס 1200+ פאונד בפלטות ולהסקביט
מה שנכון נכון 😭בושה
האמת היא...אם אנדי בולטון בא לארץ והתחשק לו לבדוק אר אמ אחד אמיתי בסקוואט עם ציוד מלא - אין מכון אחד בארץ שיוכל להעמיס משקל שכזה.
לפי ההגיון שלך אין בארץ מוכנים רציניים בשום מקום.
מה הקשר אירופה עכשיובאירופה
תבדוק בכמה מכונים יש לך כזה ריג ושטחמה הקשר אירופה עכשיו
שניה עושה גוגל.תבדוק
ואם אני מנצח אתה עושה "לינדה"שניה עושה גוגל.
שאפשר להעמיס 550 קילו לסקוואט?האמתי שאנדי בולטון יכול להיות שקט, יש לאירגון של הרוסים ציוד חדש דנדש של אלייקו.
ולאד אלחזוב עבד עם משקלים כאלה באתא, במכון שלי כמעט בטוח שאפשרי, בטיליס ג'ים מאמין שאפשר, אולי אצל לוליק אם נפתח כבר.שאפשר להעמיס 550 קילו לסקוואט?
עזוב מבחינת מוט
אלא שיהיה מקום על המוט
ולאדיק עבד עם כאלה משקלים ב מה"בבהשאפשר להעמיס 550 קילו לסקוואט?
עזוב מבחינת מוט
אלא שיהיה מקום על המוט
יש להם 450 קילו נראה לי, מבחינת מקום אני די בטוח שאפשר.שאפשר להעמיס 550 קילו לסקוואט?
עזוב מבחינת מוט
אלא שיהיה מקום על המוט
איזו סיבה יש לאנדי בולטון לבוא לארץ על מנת לבדוק RM1 אמיתי בסקווט עם ציוד מלא? (אני מניח שאותה סיבה שגרמה לחאלד משעל להכריז מחר בבוקר שלכבוד ראש השנה העברי הוא מקבל את העובדה שירושלים היא בירתה הניצחית של העם היהודי לנצח נצחים, ושהפלסטינאים מוותרים על שחרור אסירים, על זכות השיבה, ועל הזכות לחיות באופן כללי).אם אנדי בולטון בא לארץ והתחשק לו לבדוק אר אמ אחד אמיתי בסקוואט עם ציוד מלא
חזר בתשובה ובא להתאמן עם אליהואיזו סיבה יש לאנדי בולטון לבוא לארץ על מנת לבדוק RM1 אמיתי בסקווט עם ציוד מלא? (אני מניח שאותה סיבה שגרמה לחאלד משעל להכריז מחר בבוקר שלכבוד ראש השנה העברי הוא מקבל את העובדה שירושלים היא בירתה הניצחית של העם היהודי לנצח נצחים, ושהפלסטינאים מוותרים על שחרור אסירים, על זכות השיבה, ועל הזכות לחיות באופן כללי).
כבר עשו משקלים דומים לשלו בארץ.. ולאד אלחזוב, באוניברסיטת תל אביבאיזו סיבה יש לאנדי בולטון לבוא לארץ על מנת לבדוק RM1 אמיתי בסקווט עם ציוד מלא? (אני מניח שאותה סיבה שגרמה לחאלד משעל להכריז מחר בבוקר שלכבוד ראש השנה העברי הוא מקבל את העובדה שירושלים היא בירתה הניצחית של העם היהודי לנצח נצחים, ושהפלסטינאים מוותרים על שחרור אסירים, על זכות השיבה, ועל הזכות לחיות באופן כללי).
✋🛑✋🤪חזר בתשובה ובא להתאמן עם אליהו