הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי SS

• פותח/ת השרשור Youth
  • פורסם בתאריך

Youth

משתמש מתחיל
33
2
נק' מוניטין:
2
33
2
אהלן , אז התחלתי מסה , התחלתי SS לפני חודשיים וחצי בחדר כושר שבניתי בבית.
משקלים :
משקל גוף : 57 ---> 62
בנץ' פרס : 40 ----> 70
פרס: 30 -----> 44
דדליפט : 40 ----> 80
מתח : מ.ג -----> מ.ג + 12.5 קילו
סקוואט : 50 -----> 80

לא העמסתי משקלים כמתוכנן מכיוון שרציתי לשפר את הטכניקה וגם קשה להתקדם בלי מי שישמור.
אז אני מרגיש שאני מרוצה מהמשקלים והמראה ואני לא רואה את עצמי מתקדם עוד מבלי לעבור לחדר כושר רציני.

אני מתגייס עוד חודש וחצי אז אין טעם להירשם לחדר כושר,
אני מעוניין בתוכנית שתביא לי לתוצאות טובות מבחינת מראה ,
איזה תוכנית מומלצת ? תוכנית מהפורטל ? ואם כן איזה תוכנית ספציפית ?
יש לי כמעט הכל בחדר כושר שבניתי (חוץ מלחיצת רגליים).

תודה רבה לעוזרים 😃

הייתי ממליץ לך להמשיך, פרט ל בנץ אתה יכול להמשיך להתקדם בלי בעיה בלי מישהו ששומר אליך, וגם שם אתה בכיף יכול להמשיך להתקדם פשוט על תנסה לעשות חזרה שאתה מרגיש שלא תסיים וזהוא

• פותח/ת השרשור
הייתי ממליץ לך להמשיך, פרט ל בנץ אתה יכול להמשיך להתקדם בלי בעיה בלי מישהו ששומר אליך, וגם שם אתה בכיף יכול להמשיך להתקדם פשוט על תנסה לעשות חזרה שאתה מרגיש שלא תסיים וזהוא

עוד חודש וחצי אני מרגיש שאני ימשוך את התוכנית יותר מדי ויחסית אני מרגיש שמיציתי אותו,
הרי SS בעיקרון זה תוכנית כוח שמצריכה טכניקה ברמה גבוהה ואני לא מרגיש נכון להתקדם במשקלים בחדר כושר כזה.
אני מחפש תוכנית שתעזור לי לשמור על המשקלים אבל להמשיך לגדול.

חודש וחצי לא ישחקו לך הרבה בתוכנית אחרת, אבל פה תוכל לעלות עוד קצת במשקלים ומידה ואתה לוחם זה רק יעזור לך

אהלן , אז התחלתי מסה , התחלתי SS לפני חודשיים וחצי בחדר כושר שבניתי בבית.
משקלים :
משקל גוף : 57 ---> 62
בנץ' פרס : 40 ----> 70
פרס: 30 -----> 44
דדליפט : 40 ----> 80
מתח : מ.ג -----> מ.ג + 12.5 קילו
סקוואט : 50 -----> 80

לא העמסתי משקלים כמתוכנן מכיוון שרציתי לשפר את הטכניקה וגם קשה להתקדם בלי מי שישמור.
אז אני מרגיש שאני מרוצה מהמשקלים והמראה ואני לא רואה את עצמי מתקדם עוד מבלי לעבור לחדר כושר רציני.

אני מתגייס עוד חודש וחצי אז אין טעם להירשם לחדר כושר,
אני מעוניין בתוכנית שתביא לי לתוצאות טובות מבחינת מראה ,
איזה תוכנית מומלצת ? תוכנית מהפורטל ? ואם כן איזה תוכנית ספציפית ?
יש לי כמעט הכל בחדר כושר שבניתי (חוץ מלחיצת רגליים).

תודה רבה לעוזרים 😃
יש לך ציוד בבית?

תמשיך SS יש לך הרבה להתקדם בדדליפט ובסקוואט. אם אתה כבר לא מתקדם בבנץ תעשה טקסס ללחיצות.

כמובן יש לך מה עוד למצות את התכנית, אבל ההתקדמות שלך בחודשיים וחצי יפה מאד
מ40 בנץ' ל70 זה יפה
כנ''ל לגביי הסקוואט
לגבי הדדליפט והפרס ההתקדמות לא מי יודע מה, לכן תמשיך את הSS עד הסוף

• פותח/ת השרשור
יש לך ציוד בבית?
כן יש לי את הציוד בבית, בשביל הסקוואט יש לי מוטות ביטחון קצת נמוכים אבל מסתדרים.

יש לך עוד לאן למשוך את התוכנית , כשתמצה אותה תבוא לפורום
אין לי בעיה למשוך אותה , הבעיה היא למשוך אותה לבד בלי עזרה, אני לא יכול לעבוד עם משקלים גבוהים לבד בלי חדר כושר מתאים, וכשאני ימצה אותה אני כנראה יהיה כבר בצבא.

כמובן יש לך מה עוד למצות את התכנית, אבל ההתקדמות שלך בחודשיים וחצי יפה מאד
מ40 בנץ' ל70 זה יפה
כנ''ל לגביי הסקוואט
לגבי הדדליפט והפרס ההתקדמות לא מי יודע מה, לכן תמשיך את הSS עד הסוף
הסיבה שאני מתקדם בבנץ כי בנץ יחסית מצריכה טכניקה פשוטה , סקוואט ודדליפט זה תרגילים מורכבים שמצריכים טכניקה מושלמת
וטכניקה כזאת בבית לא מתאימה , אז אני מנסה להישאר על משקלים יחסית נמוכים ולשפר כמה שיותר את הטכניקה.

כן יש לי את הציוד בבית, בשביל הסקוואט יש לי מוטות ביטחון קצת נמוכים אבל מסתדרים.

אין לי בעיה למשוך אותה , הבעיה היא למשוך אותה לבד בלי עזרה, אני לא יכול לעבוד עם משקלים גבוהים לבד בלי חדר כושר מתאים, וכשאני ימצה אותה אני כנראה יהיה כבר בצבא.

הסיבה שאני מתקדם בבנץ כי בנץ יחסית מצריכה טכניקה פשוטה , סקוואט ודדליפט זה תרגילים מורכבים שמצריכים טכניקה מושלמת
וטכניקה כזאת בבית לא מתאימה , אז אני מנסה להישאר על משקלים יחסית נמוכים ולשפר כמה שיותר את הטכניקה.
הבנתי..
דרך אגב המשקלים שכתבת הם RM1? חמישיות? או 5X3?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית