עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הי,
הולך בקרוב לעשות סייקלון קצר של DNP - פרטים נוספים בהמשך, אעדכן בפוסט זה.
בינתיים הצצה למי שעדיין לא ראה.
![]()
אהלן
ל-Noobים שבנינו,
תוכל להסביר מה זה?
מה המטרה? אופן שימוש וכו'...
תודה ובהצלחה
מה זה אבל?המינון המקובל הוא בין 400-600
14 יום גג
לאכול במאזן קלורי נטרלי
DNP משמש כגורם המביא לירידה בנצילות של אנרגיית ATP. ככל שמינון ה-DNP גבוה יותר כך חוסר היעילות עולה, ככל שחוסר היעילות עולה יותר ויותר מהאנרגיה הופך לחום (כמו נצילות של ספק כח; בכדי לספק למערכת הספק נומינלי של 100W בנצילות של 20% יש צורך בספק שצורך 120W. אותם 20W נוספים יהפכו לחום שיהיה נדרש לפנותו).מה זה אבל?
מה זה אבל?
הוא צריך להיות בסייקל. אחרת יראה כמו ניצול שואה.ואיך מצמצמים את איבוד השריר?
מה יש לך ? כל שנה בהרך יש מקרה מוות של איזה בחורה בארצות הברית שמוצעים אותה מתה באמבטיית קרח, היו גם מקרים שאנשים איבדו את הראייה שלהם.DNP היה נמכר עד שנות ה40 הסכנה היחידה זה אלרגיה וחום יתר במינונים של יותר מגרם כך הבנתי ובתקופה ארוכה פגיעה בT3 וT4 לא בטוח לגבי זה.
לא מומלץ למתחילים
😱 רציני?!?!?!? במינונים רגילים?מה יש לך ? כל שנה בהרך יש מקרה מוות של איזה בחורה בארצות הברית שמוצעים אותה מתה באמבטיית קרח, היו גם מקרים שאנשים איבדו את הראייה שלהם.
אני מסכים עם אלכס , הדבר הזה לא צריך להתקרב אם אין לך יידע ממש בתחום החומרים וגם לא תמיד תוכל לדעת מה אתה מקבל , מה המינון שיש בכדור לא מציע לאף אחד לגעת ב DNPהוא צריך להיות בסייקל. אחרת יראה כמו ניצול שואה.
ושאלה שמעניינת אותי זה למה לך להשתמש ב-DNP זה בה נטו מטוח סקרנות או מה ?
אני בטוח שיש לך מספיק יידע בשביל להתחטב אם תזונה טובה ואימונים. ומקסימום להוסיף/ קלן / אפדרין / במקרה הקיצוני T3. למה לגעת ב-DNP שווה תסיכונים ? התוצאות ?