הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע DNP - פרטים ראשונים

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך

SPF

משתמש כבוד
4,145
744
נק' מוניטין:
6,120
4,145
744
הי,

הולך בקרוב לעשות סייקלון קצר של DNP - פרטים נוספים בהמשך, אעדכן בפוסט זה.

בינתיים הצצה למי שעדיין לא ראה.
18295_IMAG0104.jpg

קבצים מצורפים

• IMAG0104.jpg
    IMAG0104.jpg
    KB 34.2 · צפיות: 322
לכל מי שיקפוץ עכשיו על גוגל וינסה למצוא אתר בשביל להזמין את זה, שימו לב שזה מאוד לא מומלץ למישהו בלי ניסיון או הדרכה צמודה בפעם הראשונה. כן אפשר למות מזה - בקלות אפילו.

נערך לאחרונה:
הי,

הולך בקרוב לעשות סייקלון קצר של DNP - פרטים נוספים בהמשך, אעדכן בפוסט זה.

בינתיים הצצה למי שעדיין לא ראה.
18295_IMAG0104.jpg

קראתי את הפוסטים שלך בנושא DNP בעבר, את השאלות שלך והתשובות.
זה הולך הרבה אחורה.
אני מניח שסיימת את תהליך הלמידה שלך ועברת לשלב הניסוי.
אז קודם כל בהצלחה!

כמה דברים שרציתי לשאול:

1. המטרה אני מניח היא איבוד שומן ( למה - החורף בפתח ) ? אני מבין שמדובר, מבחינת תהליך בפגיעה בתאים בגוף. וגם בתאי השומן. האם אתה צופה פגיעה בתאי שריר ?

2. מה לגבי התזונה, מבחינת קלוריות (גרעון ?)
3. מה לגבי האימון ? איך תתאמן ? אני מבין שזה כמעט ובלתי אפשרי....
4. מה המינון ההתחלתי ולכמה זמן הסייקל מתוכנן?

DNP משמש כגורם המביא לירידה בנצילות של אנרגיית ATP. ככל שמינון ה-DNP גבוה יותר כך חוסר היעילות עולה, ככל שחוסר היעילות עולה יותר ויותר מהאנרגיה הופך לחום (כמו נצילות של ספק כח; בכדי לספק למערכת הספק נומינלי של 100W בנצילות של 20% יש צורך בספק שצורך 120W. אותם 20W נוספים יהפכו לחום שיהיה נדרש לפנותו).
ככל שמינון ה-DNP עולה ויעילות אנרגית ה-ATP יורדת הגוף מפצה בהגברת חילוף החומרים (ועל-כן "נשרף" יותר שומן) על מנת לעמוד בדרישת האנרגיה.
מה שמגביל את מינון ה-DNP אינו חוסר באנרגיית ATP אלא עליית חום הגוף כתוצאה מאופי התהליך.

ואיך מצמצמים את איבוד השריר?
הוא צריך להיות בסייקל. אחרת יראה כמו ניצול שואה.
ושאלה שמעניינת אותי זה למה לך להשתמש ב-DNP זה בה נטו מטוח סקרנות או מה ?
אני בטוח שיש לך מספיק יידע בשביל להתחטב אם תזונה טובה ואימונים. ומקסימום להוסיף/ קלן / אפדרין / במקרה הקיצוני T3. למה לגעת ב-DNP שווה תסיכונים ? התוצאות ?

DNP היה נמכר עד שנות ה40 הסכנה היחידה זה אלרגיה וחום יתר במינונים של יותר מגרם כך הבנתי ובתקופה ארוכה פגיעה בT3 וT4 לא בטוח לגבי זה.
לא מומלץ למתחילים

DNP היה נמכר עד שנות ה40 הסכנה היחידה זה אלרגיה וחום יתר במינונים של יותר מגרם כך הבנתי ובתקופה ארוכה פגיעה בT3 וT4 לא בטוח לגבי זה.
לא מומלץ למתחילים
מה יש לך ? כל שנה בהרך יש מקרה מוות של איזה בחורה בארצות הברית שמוצעים אותה מתה באמבטיית קרח, היו גם מקרים שאנשים איבדו את הראייה שלהם.

מה יש לך ? כל שנה בהרך יש מקרה מוות של איזה בחורה בארצות הברית שמוצעים אותה מתה באמבטיית קרח, היו גם מקרים שאנשים איבדו את הראייה שלהם.
😱 רציני?!?!?!? במינונים רגילים?
רגע אז איך אני נמנע מזה?!?! , כי אני באמת פסיכי ואני כן יקח את זה.

הוא צריך להיות בסייקל. אחרת יראה כמו ניצול שואה.
ושאלה שמעניינת אותי זה למה לך להשתמש ב-DNP זה בה נטו מטוח סקרנות או מה ?
אני בטוח שיש לך מספיק יידע בשביל להתחטב אם תזונה טובה ואימונים. ומקסימום להוסיף/ קלן / אפדרין / במקרה הקיצוני T3. למה לגעת ב-DNP שווה תסיכונים ? התוצאות ?
אני מסכים עם אלכס , הדבר הזה לא צריך להתקרב אם אין לך יידע ממש בתחום החומרים וגם לא תמיד תוכל לדעת מה אתה מקבל , מה המינון שיש בכדור לא מציע לאף אחד לגעת ב DNP

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית