עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל דבר שמדכא חשיבה ונותן קהות חושים הוא מתכון לאסון. אם יסימו לך טיפה של HGB אתה נהיה שווה ערך לשק חול. עם אבקה של סקופולמין אתה יכול להוציא כל מידע שאתה רוצה כולל חשבון בנק(קרטלים בקולומביה). סמים שמדכהים את המוטוריקה והחשיבה גורמים יותר נזק לחברה בטווח הרחוק. ויש כל כך הרבה סמים ששווים את הסיכון ואלכוהול הוא לא אחד מהם. עד כמה שאני אוהב כוהל(ועובד איתו)- הנזק שהוא גורם לחברה הוא אסטרונומי ויש בודדים שיכולים להיות מכורים אליו ולא להשתנות. הסטלה שנגרמת אחרי שתיה חריפה באמת(SPIRITS)- וודקה,וויסקי,ברנדי..יכולה רק להרוס. פרדוקס שהסם החוקי בעולם הוא גם המזיק מכל הסמים יחד. מישהו שיושב על ממריצים(גרניום,קפאין,אפדרין) יכול לנהל שגרה. הפסיכודאלים והאנאבוליים- מסוכנים במקרים מסוימים אך תחת בקרה ושימוש נכון יכולים רק להועיל. הסם שהמדינה שלנו דוחפת לנו(ומקבלת הון) עולה לנו בכל היקר. מי שבא מברית המועצות או ביקר בארצות סקנדינביה או אלסקה ראה את ההתמכרות המפחידה לטיפה המרה.בחורות ובירה (אלכוהול) דווקא מאוד הולך ביחד. עם מספיק בירה, תסכים ללכת עם כל אחת - עם מספיק בירה, משהי תסכים ללכת עם כל אחד.
לא שמעת על הביטוי beer goggles?
תחשוב עם כמה בחורים @Pink Steel הייתה מוכנה לצאת, אילו הרכיבה את אותן beer goggles...
כל דבר שמדכא חשיבה ונותן קהות חושים הוא מתכון לאסון. אם יסימו לך טיפה של HGB אתה נהיה שווה ערך לשק חול. עם אבקה של סקופולמין אתה יכול להוציא כל מידע שאתה רוצה כולל חשבון בנק(קרטלים בקולומביה). סמים שמדכהים את המוטוריקה והחשיבה גורמים יותר נזק לחברה בטווח הרחוק. ויש כל כך הרבה סמים ששווים את הסיכון ואלכוהול הוא לא אחד מהם. עד כמה שאני אוהב כוהל(ועובד איתו)- הנזק שהוא גורם לחברה הוא אסטרונומי ויש בודדים שיכולים להיות מכורים אליו ולא להשתנות. הסטלה שנגרמת אחרי שתיה חריפה באמת(SPIRITS)- וודקה,וויסקי,ברנדי..יכולה רק להרוס. פרדוקס שהסם החוקי בעולם הוא גם המזיק מכל הסמים יחד. מישהו שיושב על ממריצים(גרניום,קפאין,אפדרין) יכול לנהל שגרה. הפסיכודאלים והאנאבוליים- מסוכנים במקרים מסוימים אך תחת בקרה ושימוש נכון יכולים רק להועיל. הסם שהמדינה שלנו דוחפת לנו(ומקבלת הון) עולה לנו בכל היקר. מי שבא מברית המועצות או ביקר בארצות סקנדינביה או אלסקה ראה את ההתמכרות המפחידה לטיפה המרה.
לול קצת סטיה מהנושא אבל אם כבר התחלנו לדבר בפרהסיה על איברים של חברי הפורום, יש מעט מאוד נושאים שיחשבו למוזרים\לא מתאימים.
רק אם אתה מחכה לבחורה מתחתיהםאם אציע למישהי לבוא לראות את אוסף המצעים שלי,זה ייחשב כהטרדה?
זה הטריד אותירק אם אתה מחכה מתחתיהם
לא יודע עד כמה זה מטריד אבל זה לא עובד.אם אציע למישהי לבוא לראות את אוסף המצעים שלי,זה ייחשב כהטרדה?
http://www.who.int/substance_abuse/publications/global_alcohol_report/en/
הפסיכודאלים והאנאבוליים- מסוכנים במקרים מסוימים אך תחת בקרה ושימוש נכון יכולים רק להועיל.
לא רק שרירנים נעזרים הסטרואידים אנאבוליים...אם אתה חושב שסטרואידים אנאבולים יכולים להועיל באיזושהיא צורה לא ידועה אתה טועה בגדול, כמובן שלא ידוע כמה חודשים/שנים אתה מגלח מהחיים שלך אבל בריא זה לא, אתה צריך להחליט אם התמורה שווה את הסיכון (הפריע לי מאוד לקרוא את המשפט הזה ממישהו שבזמן הקרוב מתחיל סייקל).
אפשר לארגן משהו...😉מה? רק אני תמים ולא יודע מי זו @Strawberry ?
@Tom
אז מתי נוסעים לירושלים לגבות את החוב של תות?
אין איזה ניסוי גובה שצריך לעשות ב-2650 רגל?
לא רק שרירנים נעזרים הסטרואידים אנאבוליים...
איכשהו, מנסיוני, מדובר בפחות מאחוז מהמשתמשים...למען הסר ספק אין לי שום בעיה עם סייקליסטים שמאמינים שהתמורה שווה את המחיר הבריאותי, אבל צריך להיכנס לזה בעיניים פתוחות ולא לחשוב שזה איכשהוא עוזר בעצם וגורם לבנאדם להיות בריא יותר.
שקרלא יודע עד כמה זה מטריד אבל זה לא עובד.
גם עכשיו הייתי בא סך הכל.שקר
אם הייתי מציע לך את(ה) היית בא..(בהנחה שאתה "גברת")