הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הטרדה או עוד אחת שמגזימה?

אני לא חושב שדובר בהטרדה מינית, אלא בהטרדה.
זה אכן נשמע מטריד שבנסיעה כזו פנו אליה כלכך הרבה.....
לדעתי הגברת "ברמנית וזמרת" בדרך לקדם איזה אלבום....

אמנם אני רואה את זה באיחור של איזה 15 עמודים, אבל לא ראיתי שם שום הטרדה, או משהו חריג...

יכול להיות שזה שם אותה במצב לא נעים, אבל גם לי לא נעים לשלם ביטוח לאומי, או לחכות בקופה לסופר.
אם לא טוב לה שאנשים פונים אליה, שפשוט תתעלם 🙁

בחורות ובירה (אלכוהול) דווקא מאוד הולך ביחד. עם מספיק בירה, תסכים ללכת עם כל אחת - עם מספיק בירה, משהי תסכים ללכת עם כל אחד.
לא שמעת על הביטוי beer goggles?

תחשוב עם כמה בחורים @Pink Steel הייתה מוכנה לצאת, אילו הרכיבה את אותן beer goggles...
כל דבר שמדכא חשיבה ונותן קהות חושים הוא מתכון לאסון. אם יסימו לך טיפה של HGB אתה נהיה שווה ערך לשק חול. עם אבקה של סקופולמין אתה יכול להוציא כל מידע שאתה רוצה כולל חשבון בנק(קרטלים בקולומביה). סמים שמדכהים את המוטוריקה והחשיבה גורמים יותר נזק לחברה בטווח הרחוק. ויש כל כך הרבה סמים ששווים את הסיכון ואלכוהול הוא לא אחד מהם. עד כמה שאני אוהב כוהל(ועובד איתו)- הנזק שהוא גורם לחברה הוא אסטרונומי ויש בודדים שיכולים להיות מכורים אליו ולא להשתנות. הסטלה שנגרמת אחרי שתיה חריפה באמת(SPIRITS)- וודקה,וויסקי,ברנדי..יכולה רק להרוס. פרדוקס שהסם החוקי בעולם הוא גם המזיק מכל הסמים יחד. מישהו שיושב על ממריצים(גרניום,קפאין,אפדרין) יכול לנהל שגרה. הפסיכודאלים והאנאבוליים- מסוכנים במקרים מסוימים אך תחת בקרה ושימוש נכון יכולים רק להועיל. הסם שהמדינה שלנו דוחפת לנו(ומקבלת הון) עולה לנו בכל היקר. מי שבא מברית המועצות או ביקר בארצות סקנדינביה או אלסקה ראה את ההתמכרות המפחידה לטיפה המרה.

לול קצת סטיה מהנושא אבל אם כבר התחלנו לדבר בפרהסיה על איברים של חברי הפורום, יש מעט מאוד נושאים שיחשבו למוזרים\לא מתאימים.

כל דבר שמדכא חשיבה ונותן קהות חושים הוא מתכון לאסון. אם יסימו לך טיפה של HGB אתה נהיה שווה ערך לשק חול. עם אבקה של סקופולמין אתה יכול להוציא כל מידע שאתה רוצה כולל חשבון בנק(קרטלים בקולומביה). סמים שמדכהים את המוטוריקה והחשיבה גורמים יותר נזק לחברה בטווח הרחוק. ויש כל כך הרבה סמים ששווים את הסיכון ואלכוהול הוא לא אחד מהם. עד כמה שאני אוהב כוהל(ועובד איתו)- הנזק שהוא גורם לחברה הוא אסטרונומי ויש בודדים שיכולים להיות מכורים אליו ולא להשתנות. הסטלה שנגרמת אחרי שתיה חריפה באמת(SPIRITS)- וודקה,וויסקי,ברנדי..יכולה רק להרוס. פרדוקס שהסם החוקי בעולם הוא גם המזיק מכל הסמים יחד. מישהו שיושב על ממריצים(גרניום,קפאין,אפדרין) יכול לנהל שגרה. הפסיכודאלים והאנאבוליים- מסוכנים במקרים מסוימים אך תחת בקרה ושימוש נכון יכולים רק להועיל. הסם שהמדינה שלנו דוחפת לנו(ומקבלת הון) עולה לנו בכל היקר. מי שבא מברית המועצות או ביקר בארצות סקנדינביה או אלסקה ראה את ההתמכרות המפחידה לטיפה המרה.

לול קצת סטיה מהנושא אבל אם כבר התחלנו לדבר בפרהסיה על איברים של חברי הפורום, יש מעט מאוד נושאים שיחשבו למוזרים\לא מתאימים.

http://www.psmag.com/navigation/health-and-behavior/truth-wont-admit-drinking-healthy-87891/

אם אציע למישהי לבוא לראות את אוסף המצעים שלי,זה ייחשב כהטרדה?

או כשתעשה לה את ה"איש העירום"(The Naked Man)

http://www.who.int/substance_abuse/publications/global_alcohol_report/en/
i wont give personal opinion because its irrelevant.
Alcohol is the most harmful drug to society- fact. You can be "recreational" H user.. they call them chippers. And althougth opiates are used in medicine i wouldnt call H junkie - "social" or "recreational" user.
just as i wouldnt call alcoholic(more then 1 beverage a day everyday) - "social drinker".
Just because its part of society and civilization doesnt mean its risk free.
I dont "hate" liqueur i just know the facts and tryed shit people considered "scary" or "harmul" -and let me tell ya opiates are less addictive then nicotine and more fun then alcohol. X is good too for intercourse.. thougth if you like fast paced life or you like to stay awake for days you will like speed.
Mind altering dope like shrooms or even cannabis are much more eye opening then the other drugs, every drug got its use but alcohol purpose: to forget,to "ease" the mind" or to get fucked up wont get you anything.
With this in mind, kids dont user drugs- they are baadddd ;)

מה? רק אני תמים ולא יודע מי זו @Strawberry ?

@Tom
אז מתי נוסעים לירושלים לגבות את החוב של תות?
אין איזה ניסוי גובה שצריך לעשות ב-2650 רגל?

ככה זה היה נראה הפוך: (לא יודע איך לשים לינק מהפייסבוק בצורה נורמלית, מצטער)

<div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-post" data-href="" data-width="466"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="">Post</a> by <a href="https://www.facebook.com/BuzzFeedVideo">BuzzFeed Video</a>.</div></div>

הפסיכודאלים והאנאבוליים- מסוכנים במקרים מסוימים אך תחת בקרה ושימוש נכון יכולים רק להועיל.

אם אתה חושב שסטרואידים אנאבולים יכולים להועיל באיזושהיא צורה לא ידועה אתה טועה בגדול, כמובן שלא ידוע כמה חודשים/שנים אתה מגלח מהחיים שלך אבל בריא זה לא, אתה צריך להחליט אם התמורה שווה את הסיכון (הפריע לי מאוד לקרוא את המשפט הזה ממישהו שבזמן הקרוב מתחיל סייקל).

אם אתה חושב שסטרואידים אנאבולים יכולים להועיל באיזושהיא צורה לא ידועה אתה טועה בגדול, כמובן שלא ידוע כמה חודשים/שנים אתה מגלח מהחיים שלך אבל בריא זה לא, אתה צריך להחליט אם התמורה שווה את הסיכון (הפריע לי מאוד לקרוא את המשפט הזה ממישהו שבזמן הקרוב מתחיל סייקל).
לא רק שרירנים נעזרים הסטרואידים אנאבוליים...

למען הסר ספק אין לי שום בעיה עם סייקליסטים שמאמינים שהתמורה שווה את המחיר הבריאותי, אבל צריך להיכנס לזה בעיניים פתוחות ולא לחשוב שזה איכשהוא עוזר בעצם וגורם לבנאדם להיות בריא יותר.

למען הסר ספק אין לי שום בעיה עם סייקליסטים שמאמינים שהתמורה שווה את המחיר הבריאותי, אבל צריך להיכנס לזה בעיניים פתוחות ולא לחשוב שזה איכשהוא עוזר בעצם וגורם לבנאדם להיות בריא יותר.
איכשהו, מנסיוני, מדובר בפחות מאחוז מהמשתמשים...
רובם מהלכים אולי בעיניים פקוחות באפלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית