הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה בניתי כלוב מה אתם אומרים?

daniel.daniel

משתמש מתחיל
52
19
נק' מוניטין:
143
52
19
שמעו אני ועוד שני חברים החלטנו שחדר כושר זה לא משוש חיינו במיוחד חדר כושר אזורי שהוא לא ברמה מספקת (אין שם אפילו כלוב)
אז בניתי כלוב וקנינו מוט ומשקולות אולימפיות יש דאמבלים הוא עוד לא גמור אני אעלה תמונה מעודכנת כשאסיים לצבוע ולהשלים את כל הריתוכים.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2014-09-24-16-55-35.png
    Screenshot_2014-09-24-16-55-35.png
    KB 243.2 · צפיות: 406
  • 20140924_164350.jpg
    20140924_164350.jpg
    KB 98.2 · צפיות: 384
נראה טוב מאוד, ממליץ אכן בחום לוודא (אתם הרתכים לא אני) שהכלוב יעמוד בעומסים גבוהים.

הייתי ממליץ לקנות / לאלתר משטח מחוספס לשים עליו את הכלוב, כמו כן לוודא שהרצפה ישרה לגמרי בלי גבשושיות.

• פותח/ת השרשור
זרקנו על כל מעמד 155 קילו (זה מעל מה שאנחנו מרימים בינתיים)
בלי קשר שעוד יהיו חיזוקים ותוספות זה עוד שלב התכנון והכך עוד לא סיימנו
כשאסיים אני אעלה תמונות רציניות

חזק!!!

אני אוהב את אלו שלוקחים את המכלול ומפשטים אותו לעיקר ....מי צריך חדר כושר נוצץ עם מיכשור שרובו לא נשתמש , ובמקום זה בונים לבד לבד את המכשיר האולטמטיבי 😃

כול הכבוד 👏

• פותח/ת השרשור
אני יגיד לכם את האמת
החדר כושר שיש לי באיזור לא יכול לספק לי את הצורה המינימלית של עבודה (שבנינו היא העיקר) שזה הכלוב.
אני עוד רוצה לייצר מקבילים ועוד יש לי עבודה על הכלוב אבל אני איש עבודה ומצאתי שבמקום לקנות כלוב ב4,000 שקל שאין בו את כל מה שאני רוצה בדיוק התאמתי אחד בתכנון כמו שצריך לצרכים שלי בדיוק. תודה על הפירגון אם יש משהו אחד טוב להגיד על הפורום הזה זה שיש פה אנשים שיודעים להעריך עבודת כפיים 😃

אני יגיד לכם את האמת
החדר כושר שיש לי באיזור לא יכול לספק לי את הצורה המינימלית של עבודה (שבנינו היא העיקר) שזה הכלוב.
אני עוד רוצה לייצר מקבילים ועוד יש לי עבודה על הכלוב אבל אני איש עבודה ומצאתי שבמקום לקנות כלוב ב4,000 שקל שאין בו את כל מה שאני רוצה בדיוק התאמתי אחד בתכנון כמו שצריך לצרכים שלי בדיוק. תודה על הפירגון אם יש משהו אחד טוב להגיד על הפורום הזה זה שיש פה אנשים שיודעים להעריך עבודת כפיים 😃
כמה עלו חומרי הגלם?

• פותח/ת השרשור
כמה עלו חומרי הגלם?
ברזל קרוב ל700 שקל כולל הכל אתה לא רואה פה עדיין כי עוד הוספתי דברים כמו מוטות להניח עליהם את המשקולות שלא עובדים איתם ועוד מעמדים לתרגילים נוספים כמו דחיקת חזה בשיפוע חיובי.
וכנראה כוד איזה 150 שקל צבע איכותי לכל הכלוב

מעולה!! גאוני!
כלוב, מתח ומקבילים.....אני מאוהב!!!
מה גם שזה בחוץ אז יש אפשרות לאימוני קרוספיט מידי פעם.

כמה עולה מנוי אצלך?

תקשיב ממש כל הכבוד, לא הבנתי אבל עשיתם את זה ממש לבד ? או שתכננתם ונתתם לאיש מקצוע להכין את זה ?

הריתוך של הפרופיל ברצפה נראה במיקום לא טוב
אתה צריך מקום מתחת לראק לעמוד ולהוציא את המוט עם הרגליים
איך שהפרופיל ממוקם אתה מוציא את המוט עם הגב, רחוק מהמוט ולא מתחת למוט
(אצבעות כף הרגל אמורות להיות איפה שהפרופיל יושב)

אם אתם יכולים תרחיקו אותו לפחות 15-20 ס"מ קדימה

• פותח/ת השרשור
הריתוך של הפרופיל ברצפה נראה במיקום לא טוב
אתה צריך מקום מתחת לראק לעמוד ולהוציא את המוט עם הרגליים
איך שהפרופיל ממוקם אתה מוציא את המוט עם הגב, רחוק מהמוט ולא מתחת למוט
(אצבעות כף הרגל אמורות להיות איפה שהפרופיל יושב)

אם אתם יכולים תרחיקו אותו לפחות 15-20 ס"מ קדימה

תדע לך שיצאת חד אחי לקח לי זמן לחשוב על זה אבל אל דאגה גיליתי את הבעיה וכבר פתרתי את זה בכך שהורדתי את הפרופיל העברתי את הכלוב וקיבעתי אותו לריצפה כך שויתרתי על הפרופיל לגמרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית