הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חד"כ ביתי לדוגמא

hamstring boy

משתמש מתחיל
215
36
נק' מוניטין:
84
215
36
היי. מצרף תמונה של חלום שהתגשם לאחר חצי שנה של תכנונים, בתקווה לעזור למי שגם מתכנן דבר כזה (דבר שאני רואה שעולה הרבה בפורום בזמן האחרון) וגם אולי סתם כדי להשוויץ קצת(: מקווה שזה מתאים לפורום הזה, נראה לי הכי הגיוני לפרסם את זה פה.
אחרי חודשים רבים של חסכונות והשתתפות מהמשפחה אבזרתי את הבית בציוד.
אני בטוח שיהיו כאלה שיגידו בזבוז כסף וכד', אני רואה את זה כשהשקעה לטווח הארוך שתחזיר את עצמה, במיוחד לאחר קבלת הסמכה כמאמן.
מבחינת המחשבה מאחורי הציוד הוא מיועד לאימון פונקציונלי, קרוספיט ומיתוג כלשהו אחר, ופאוורליפטינג ווייטליפטינג ומה שמסביב.
אשמח לעזור למי שמתעניין באיך לתכנן, איך לבחור ספקים וכו, וגם אשמח לשמוע מכם איך אוכל אולי לשפר ולהוסיף בעתיד לארסנל הציוד דברים מעניינים.

קבצים מצורפים

• חדכ.jpg
    חדכ.jpg
    KB 32.6 · צפיות: 320
נו באמת
זה נקרא להשוויץ? שחרר תמונות נורמליות ותן פרטים על הציוד
אין כמו חדר כושר ביתי
לעשות אימון עם תחתונים הכי כייף

• פותח/ת השרשור
כמה ומאיפה עלה הכלוב?
ממש חלום מכון בבית בהצלחה אחי!

הכלוב מחברה פרטית שמייצרת בהזמנה אישית. במקור הזמנתי סטנדים עם מוטות ביטחון, אבל הם נדפקו בייצור כך שקיבלתי אותו כפיצוי.
אשמח לתת בפרטי פרטים של החברה ומחירים(:
תודה רבה אחי!

נו באמת
זה נקרא להשוויץ? שחרר תמונות נורמליות ותן פרטים על הציוד
אין כמו חדר כושר ביתי
לעשות אימון עם תחתונים הכי כייף

חחחח צודק, בהזדמנות אעלה עוד תמונות.
איזה פרטים תרצה לדעת?😃
ואתה כלכך צודק, כלכך!

• פותח/ת השרשור
מה יש לך שם?
איפה קנית?
אני שם לב שזה במרתף? אין לך בעיית גובה למשל לפרס?

כלוב עם מוטות ביטחון חיצוניים, מתח נתלה מהתקרה, מתלה לטבעות אולימפיות, טבעות, מוט אולימפי משופר\קרוספיט\אנאעראף, פשוט מוט מצויין 28 מ"מ, סגור בדיסק עם לאגרים מעולים. עוד מוט "בנות" 15 ק"ג, 130 קילו באמפרים של 5 ו15, במה אולימפית מאולתרת, עוד 4 מ"ר ריפוד 20 מ"מ, קטלבלס, וולבולס סלאמ בול וספסל לחיצה מתכוונן. ועוד כל מיני מסביב.
קניתי מחברה שמייצרת בהזמנה אישית, אשמח לתת לך שם בפרטי (לא יודע אם מותר פה..) ומחנות שבה עבדתי מספר חודשים (כך שיצאתי משם בהנחה די משמעותית.

אכן במרתף, גובה התקרה שם הוא 2.57 מטר. כך שאין בעיה בפרס והנפות למיניהן. מדי פעם פוגע במנורה(:

סחטיין 😃
גם אני בניתי משהו קטן יותר...
כל כך מקנא בזה שיש לך מקום להקים דבר כזה 😭

נערך לאחרונה:
אפ אתה יכול לפרט על הבמה , אני גם מתחיל סוג של חדכ ביתי כזה וחסר לי באמתעץ להרמות כמו הדדליפט והקלין , איזה עץ זה ? מאיפה הזמנת ?
תתחדש ותודה רבה 😃

• פותח/ת השרשור
סחטיין 😃
גם אני בניתי משהו קטן יותר...
כל כך מקנא בזה שיש לך מקום להקים דבר כזה 😭

תודה אחי(:
אשמח לדעת מה בנית ואיך?
נראה מעולה, תתחדש.

תודה רבה!

מדהים, כמה עלתה הבמה לבד?

הבמה היא כמו שהדגשתי "מאולתרת".
אז בתכלס זה פשוט דיקט 1X2 מטר ומסביב 4 מזרני גומי 1X1 וסגור במעין מסגרת פח מאולתרת, כך שמבחינת מחיר יחד עם המזרנים, נראה לי שיצא 800-1000.

אפ אתה יכול לפרט על הבמה , אני גם מתחיל סוג של חדכ ביתי כזה וחסר לי באמתעץ להרמות כמו הדדליפט והקלין , איזה עץ זה ? מאיפה הזמנת ?
תתחדש ותודה רבה 😃

קודם כל תודה ובהצלחה בבניה!
על הבמה תראה מה רשמתי לקרוספיטר, מבחינת עץ אני לא בטוח, הוא לא רע. בכל אופן אני אמור להחליף אותו בקרוב בגלל שהוא עקום (סיפור ארוך).
והזמנתי מאותה חברה שבנתה לי את הכלוב ואת שאר הדברים. אשמח לתת לך פרטים בפרטי(:

חלום רטוב של כול מתאמן ליפטר\קרוספיטר מה שבנית ... הלוואי עלינו ... מעבר לחיסכון האדיר בכסף בטווח הארוך , זה הנוחות !!! ועל נוחות אנשים מוכנים לשלם הרבה כסף , לא צריך יותר לעמוד בחדר כושר ולקוות שהראק לא תפוס , לא לסוע לשם לפי העומסים בכביש \ בחדר כושר.

כמה עלה לך הכול כולל הכול ? סתם לידע כללי לעתיד...

תתחדש וישר כוח !😵‍💫🥊

• פותח/ת השרשור
חלום רטוב של כול מתאמן ליפטר\קרוספיטר מה שבנית ... הלוואי עלינו ... מעבר לחיסכון האדיר בכסף בטווח הארוך , זה הנוחות !!! ועל נוחות אנשים מוכנים לשלם הרבה כסף , לא צריך יותר לעמוד בחדר כושר ולקוות שהראק לא תפוס , לא לסוע לשם לפי העומסים בכביש \ בחדר כושר.

תתחדש וישר כוח !😵‍💫🥊

ניסחת בדיוק!
בתזמון די טוב בחודש לפני הקניה כמעט אכלתי מכות מספר פעמים ע"י מתאמנים מתוסכלים שרצו לעשות חזה עליון בראק.. 🤬

תודה רבה!😃

ניסחת בדיוק!
בתזמון די טוב בחודש לפני הקניה כמעט אכלתי מכות מספר פעמים ע"י מתאמנים מתוסכלים שרצו לעשות חזה עליון בראק.. 🤬

תודה רבה!😃

הגבת בזמן שערכתי , הוספתי גם כמה עלה לך כול הסיפור הזה? 😆

• פותח/ת השרשור
הגבת בזמן שערכתי , הוספתי גם כמה עלה לך כול הסיפור הזה? 😆

חח רק עכשיו ראיתי.
אני מעדיף לא לנקוב במספרים, במיוחד לא בפומבי. קח בחשבון שזה כמו כמה מנויים שנתיים לחד"כ ממוצע. אם תרצה סכום מדויק אשמח לרשום בפרטי(:

חח רק עכשיו ראיתי.
אני מעדיף לא לנקוב במספרים, במיוחד לא בפומבי. קח בחשבון שזה כמו כמה מנויים שנתיים לחד"כ ממוצע. אם תרצה סכום מדויק אשמח לרשום בפרטי:)

למה אחי זה סוד צבאי ?? לא ביקשנו חשבונית מפורטת רק בכללי כמה עלה... אמרת שנתיים לחדר כושר קיבלנו תתמונה 😃

תהנה ממנו 🤩

• פותח/ת השרשור
למה אחי זה סוד צבאי ?? לא ביקשנו חשבונית מפורטת רק בכללי כמה עלה... אמרת שנתיים לחדר כושר קיבלנו תתמונה 😃

תהנה ממנו 🤩

מין כזאת גישה מפולניה אחי.. לא זורקים מספרים מול כולם חחח(:
וכן.. התכוונתי כמו כמה מנויים לחד"כ, לא בהכרח שנתיים.

תודה רבה!✌️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית