הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חד"כ ביתי לדוגמא

hamstring boy

משתמש מתחיל
215
36
נק' מוניטין:
84
215
36
היי. מצרף תמונה של חלום שהתגשם לאחר חצי שנה של תכנונים, בתקווה לעזור למי שגם מתכנן דבר כזה (דבר שאני רואה שעולה הרבה בפורום בזמן האחרון) וגם אולי סתם כדי להשוויץ קצת(: מקווה שזה מתאים לפורום הזה, נראה לי הכי הגיוני לפרסם את זה פה.
אחרי חודשים רבים של חסכונות והשתתפות מהמשפחה אבזרתי את הבית בציוד.
אני בטוח שיהיו כאלה שיגידו בזבוז כסף וכד', אני רואה את זה כשהשקעה לטווח הארוך שתחזיר את עצמה, במיוחד לאחר קבלת הסמכה כמאמן.
מבחינת המחשבה מאחורי הציוד הוא מיועד לאימון פונקציונלי, קרוספיט ומיתוג כלשהו אחר, ופאוורליפטינג ווייטליפטינג ומה שמסביב.
אשמח לעזור למי שמתעניין באיך לתכנן, איך לבחור ספקים וכו, וגם אשמח לשמוע מכם איך אוכל אולי לשפר ולהוסיף בעתיד לארסנל הציוד דברים מעניינים.

קבצים מצורפים

• חדכ.jpg
    חדכ.jpg
    KB 32.6 · צפיות: 320
תתחדש , נראה מעולה .
לי יש את המקום המתאים בבית לעשות את זה , אבל אני לא יודע אם זה משתלם כלכלית , הכל שאלה של נוחות.

ווואו,ווואו,ווואו!!
אם הייתי יכול הייתי נותן עוד מוניטין מההתלהבות
תתחדש ותעשה חיל עם הציוד.

אני מחפש חיפוי גומי טוב, מאיפה קנית אותו
ואיך הוא בבלימת רעשים? למשל מוט דדליפט שנופל על הרצפה?

• פותח/ת השרשור
תתחדש , נראה מעולה .
לי יש את המקום המתאים בבית לעשות את זה , אבל אני לא יודע אם זה משתלם כלכלית , הכל שאלה של נוחות.

לחלוטין משתלם.
או שיחזיר את עצמו על חיסכון ברכישת מנויים או שיחזיר את עצמו מהר אם תאמן שם.

ווואו,ווואו,ווואו!!
אם הייתי יכול הייתי נותן עוד מוניטין מההתלהבות
תתחדש ותעשה חיל עם הציוד.

תודה רבה רבה!
מקווה לפצות על שנה כמעט בלי סקוואטים עקב פציעה

אני מחפש חיפוי גומי טוב, מאיפה קנית אותו
ואיך הוא בבלימת רעשים? למשל מוט דדליפט שנופל על הרצפה?

זה הגומי הממוחזר הסטנדרטי שתמצא בפארקים ציבוריים. של חברת טיירק. נרכש מאותם אנשים שרכשתי מהם את שאר הציוד אשמח לתת פרטים בהודעה פרטית.
בולם רעשים די טוב, קצת קשה לי לתת אינדיקציה כי בכל אני עם באמפרים שמראש ממזערים רעש וזעזוע.
לפני מספר ימים חבר הפיל מוט עם 110 ק"ג מגובה הברכיים בערך, לא עשה רעש רציני, רק הבית רעד.

• פותח/ת השרשור
אשמח לקבל מחיר בפרטי הוא מצריך הדבקה או שאפשר פשוט להניח אותו?
עקרונית לא מצריך.
אמנם יכול להיות טיפה בעייתי בהנפות\קפיצות וכד' כשאין מה שיקבע אותו או יתן קונטרה. בשביל זה יש לי את הבמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית