הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה של דדליפט וסקוואט

הסרטון של הסקוואט לא עובד
בדדליפט יש המון טעויות אני מציע לך ללמוד אותו מהפורטל או מהאינטרנט

כמו הבחור מעלי , מלא טעויות , אני מציע לך ללמוד את עושים את זה בצורה נכונה.
ממליץ על הספר של ריפטו SS...

תבדוק עם עכשיו של הסקוואט עובד?

עובד 😉

לגבי הסקוואט בקצרה , אתה לא שובר מתחת למגביל = לא באמת סקוואט.

אתה עולה מהסקוואט דרך הברכיים , וגולש קדימה , המוט מאבד את המירכוז שלו ובעצם נע קדימה.

סקוואט: לא להיט מכיוון שאתה לא גמיש ברגליים בכלל וזה עוצר אותך מלרדת למקביל ולפתוח יותר ברכיים ,
תוריד את הספוג הזה מהמוט הוא לא תורם לכלום

תבצע את זה כל יום

דדליפט :מוט יותר מידי רחוק מהרגליים בתחילת הדדליפט , שום דבר אצלך לא מכווץ (גב,כתפיים בעיקר) מה שגורם לאגן שלך לעלות לפני הגב
תאכלס אתה לא עושה כמעט שום דבר נכון בדדליפט ככה שהייתי כבר מתחיל לקרוא מההתחלה איך לבצע את התרגיל נכון .

הנה עוד סרטון מהיום

חסר טעם אתה לא באמת קראת איך לבצע את התרגילים נכון בכל מקרה אני ירשום לך איפה אתה טועה למרות שזה לא יעזור עד שלא תעמיק ותסתכל בעצמך ,

דדליפט: הברכיים שלך עוברות את המוט יותר מידי ובגלל זה האגן יורד יותר מידי למעטה , אתה לא מכווץ כתפיים וגב ולא לוחץ עם הרגליים למרות שזה רק נראה לי קשה להגיד את זה מסרטון ,

סקוואט: נראה יותר טוב מבחינת זה שאתה פותח את הברכיים אבל כל השאר אני לא יכול להגיד לך כי אתה מצלם מקדימה .
צריך לצלם מהצד

הוא הסתובב באמצע הסרטון לצד, אבל הסקוואט לא טוב ברמה הבסיסית, אין מה לתקן יש מה ללמוד מחדש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית