הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כיצד לקחת גלוטמין

eladj05

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
לאחרונה קראתי על גלוטמין ושהוא יעיל וחשוב למי שמתאמן באופן קבוע.
אני רוצה לקנות גלוטמין 1000 מג של
optimum nutrition ורציתי לדעת איך לקחת אותו מתי ואם מישהו יוכל לפרט גם למה בזמנים אלה
בנוסף רציתי לדעת אם יש הבדל בין לקחת גלוטמין באבקה לבין גלוטמין בכדור? וזה באופן כללי גם לגבי קיראטין , ואם זה בכדור אז חייבים להתנהג אליו כמו לכל כדור אחר שחייבים לקחת אותו על בטן מלאה/ריקה או לא משנה?
תודה מראש

נערך לאחרונה:
בזבוז כסף. תאכל מספיק חלבון אתה מסודר.
אני בזמנו התלהבתי מתוספים כאלה ואחרים והזמנתי.. בכללי כדאי לחלק ל4 מנות ביום.

אני אישית תמיד מעדיף לקנות באבקה ולא בכדורים . כי בכפית של 5 גרם אתה מקבל 5000 מלגרם חומר. ובכדורים בדרך כלל המינון הוא כ-500 מלגרם וזה אומר לבלוע 10 כדורים.
אני לא יודע איפו קראת עד כמה הגלוטמין חשוב ולמה הוא מוצר ששווה קנייה אבל אם זה מה שקראת צריך להיות רשום גם מתי לצרוך אותו ולמה.
כי בגדול זה חומצת אמינו שכן כן קיימת באוכל בכמויות. וזה לא כמו BCAA.
אבל אם אתה רוצה לנסות ולראות אם זה יתרום לך תנסה לשתות 4 מנות ביום. 5 גרם בבוקר 5 גרם לפני אימון 5 גרם אחרי אימון ו-5 גרם לפני השינה.
זה תוסף שהוא יותר מומלץ לחיטוב בעיקר לחיזוק מערכת חיסונית.

חומצות אמינו שהגוף יודע לייצר & אתה אוכל חלבון ביום יום.
איזה סיבה יש לך לקנות את זה?
עדיף להשקיע את הכסף בתוספים יותר נחוצים כמו קריאטין/קפאין/אומגה 3/מולטי ויטמין מאשר לבזבז את הכסף על משהו שלא יעיל במצבך הנוכחי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית