הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן תמונה לפני+אחרי

• פותח/ת השרשור Almog
  • פורסם בתאריך

Almog

משתמש מתחיל
36
4
נק' מוניטין:
4
36
4
הייי אוקי ,התמונה הראשונה היא התמונה שלי מלפני בערך כחצי שנה ,מאז עברתי מאסה (כושלת) שבה גם עליתי הרבה אחוזי שומן בחזרה ולא הייתי מרוצה בכלל,כרגע אני בחיטוב וזה המצב ...

רפוי ,האם אתם רואים שינוי ?!
הייתי רוצה שתעריכו את האחוז שומן שלי כרגע ,והמלצות

אני אישית חושב להמשיך עוד טיפה עם החיטוב ואז סוף סוף להתחיל מאסה נורמלית (כמה שיותר נקייה )

תודה לכל מי שיעזור 😃

קבצים מצורפים

• התחלה.png
    התחלה.png
    KB 38.1 · צפיות: 528
  • 1.png
    1.png
    KB 26.6 · צפיות: 505
  • 2.png
    2.png
    KB 25.6 · צפיות: 471
כן. נראה שיש שינוי גם במסה וגם באחוז השומן.
וכן, אני הייתי ממשיך עם החיטוב ואז מתחיל מסה נקייה.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
כן. נראה שיש שינוי גם במסה וגם באחוז השומן.
וכן, אני הייתי ממשיך עם החיטוב ואז מתחיל מסה נקייה.
בהצלחה.
תודה אחי ,כמה אחוזי שומן היית נותן לי בערך כרגע??
אני בתכנון להמשיך תחיטוב לעוד חודש בערך מהיום ,אני לא יודע אם זה מספיק אבל אם גם אם לא אני אמשיך ,אני רוצה להתחיל מנקודה שיש הרבה לעלות ממנה :|

שלום גבר.....שינוי מרשים ביותר אני חושב שאתה בסביבות ה 16% למרות שלא בטוח שעיניי מקצועיות על מנת לקבוע.
אני מציע להמשיך חיטוב עד כניסת החורף בערך .

• פותח/ת השרשור
תודה אחי,חשבתי שאני באזור ה14 ,אבל בגלל זה ביקשתי שאחרים יעריכו אותי 😃 ...אני חושב שאתה צודק וכל עוד אני בחיטוב חבל לסיים אותוו לפני החורף ושמה נפציץ במאסה!!

• פותח/ת השרשור
מקפיץ את הנושא כדי להראות לכם שינוי ,מוכן למאסה לדעתכם ???

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 17.2 · צפיות: 303
  • פותח/ת השרשור
זמן למסה 😃
הדעות לגביי חלוקות יש כאלה שאומרים אם אני ארד מעבר למשקל הזה תהיה ירידה דרסטית בשריר ויש כאלו שפשוט אומרים יאללה תמשיך תחיטוב כדי שתוכל לעשות מסה ארוכה יותר ...אני כרגע דיי מתלבט ויושב על ניטרלי המטרה היא לעשות מאסה נקייה סביבות 10חודש-שנה
ולא להראות כמו פיל שברח מגן חיות 😣

הדעות לגביי חלוקות יש כאלה שאומרים אם אני ארד מעבר למשקל הזה תהיה ירידה דרסטית בשריר ויש כאלו שפשוט אומרים יאללה תמשיך תחיטוב כדי שתוכל לעשות מסה ארוכה יותר ...אני כרגע דיי מתלבט ויושב על ניטרלי המטרה היא לעשות מאסה נקייה סביבות 10חודש-שנה

חבר יקר, אין לך מה להמשיך בחיטוב כי אתה בקושי עם מסת שריר, אם תמשיך בחיטוב אתה תראה סתם כמו עוד שחיף שלא מתאמן.
תתחיל במסה עם פלוס קלורי של 200-300 קל׳
ואתה לא תראה כמו פיל ולא נעליים .

• פותח/ת השרשור
חבר יקר, אין לך מה להמשיך בחיטוב כי אתה בקושי עם מסת שריר, אם תמשיך בחיטוב אתה תראה סתם כמו עוד שחיף שלא מתאמן.
תתחיל במסה עם פלוס קלורי של 200-300 קל׳
ואתה לא תראה כמו פיל ולא נעליים .

אאוצ'.
טוב

סמוך עליי הייתי במסה שנה וחצי, העלתי בסביבות ה17 קילו ולא נראתי כמו פיל לא עברתי את ה16%.. צריך פשוט להיות בפלוס קלורי לא גבוה מידי.

יאח זה לטובתך, גם אני הייתי ככה
אומנם עם קצת יותר מסת שריר אבל עכשיו כשאני מסתכל על תמונות שלי מהחיטוב אני אומר לעצמי:
״מזל שהקשבתי לתגובות של החבר׳ה מהפורום״
אני יודע שאתה מתבאס לאבד את הבטן השטוחה וכו׳
אבל אין מה לעשות - אין לנו גנטיקה של Tavi Castro 🤬

• פותח/ת השרשור
יאח זה לטובתך, גם אני הייתי ככה
אומנם עם קצת יותר מסת שריר אבל עכשיו כשאני מסתכל על תמונות שלי מהחיטוב אני אומר לעצמי:
״מזל שהקשבתי לתגובות של החבר׳ה מהפורום״
אני יודע שאתה מתבאס לאבד את הבטן השטוחה וכו׳
אבל אין מה לעשות - אין לנו גנטיקה של Tavi Castro 🤬
אני יודע שאתה לטובתי תודה על הכל אחי ..היום התחלתי נייטרלי בקרוב תתחיל המאסה וזאת התמונה האחרונה בהחלט מלפני המאסה (שיהיו לי קצת תמונות להשוואה בעתיד )
אחרונה בהחלט לחודשים הקרובים (אפילו באותה פוזה שהייתי בתמונה שלפני שהתחלתי להתאמן ככה רואים תשינוי )

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 55.7 · צפיות: 188
מה המשקל, גובה וגיל? התמונות בדרך כלל מקטינות את הבן אדם ככה שזה לא הכי אובייקטיבי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית