הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בקשה - הסרט 300 לצפייה ישירה?

שר הטבעות סרט אוברייטד בטירוף, אני לא רואה הבדל בינו לבין הארי פוטר, שניהם סרטים של ילדים.
גם גלדיאטור לא כזה סרט גדול כמו שעושים ממנו.

אני יוצא מהנחה שאתה מכיר את העלילה של הספר (על שלושת חלקיו). אם לא הצלחת להבין את יופי העלילה והשפה (ושאר הירקות) של הספר, אין סיכוי שתוכל להינות מהסרטים. מה שאומר, שבזבזת כסף לשווא.

לספרי הארי פוטר ייחוד מעבר לפנטזייה הפשוטה שהם מכילים. לצערי (ולצערם של מעריצים שהם יותר HARDCORE) הסרטים עושים עוול לספרים.

גם "שר הטבעות" וגם סדרת "הארי פוטר" הם לא ספרים פשוטים (לפחות לא במקור). רק בגלל שלא מפרסמים חלקים מהם באיזה מגזין עירום או עיתון יוקרתי של איגוד המוסכים לא מגביל אותם לילדים בלבד.

אני מעדיף לקרוא משהו איכותי מאשר סיפרי בולשיט כמו הארי פוטר 😛

אני מעדיף לקרוא משהו איכותי מאשר סיפרי בולשיט כמו הארי פוטר 😛

הכל זה ספרי בולשיט,תלוי מי קורא אותם.
סדרת הארי פוטר זאת אחת מסדרות הספרים הטובות,אני אישית אהבתי.
גם הספרים של דן בראון חזקים

אני יוצא מהנחה שאתה מכיר את העלילה של הספר (על שלושת חלקיו). אם לא הצלחת להבין את יופי העלילה והשפה (ושאר הירקות) של הספר, אין סיכוי שתוכל להינות מהסרטים. מה שאומר, שבזבזת כסף לשווא.

לספרי הארי פוטר ייחוד מעבר לפנטזייה הפשוטה שהם מכילים. לצערי (ולצערם של מעריצים שהם יותר HARDCORE) הסרטים עושים עוול לספרים.

גם "שר הטבעות" וגם סדרת "הארי פוטר" הם לא ספרים פשוטים (לפחות לא במקור). רק בגלל שלא מפרסמים חלקים מהם באיזה מגזין עירום או עיתון יוקרתי של איגוד המוסכים לא מגביל אותם לילדים בלבד.
תשמע, לא שאני טוען שהסרט גרוע, אלא אוברייטד, ובשום פנים ואופן הוא לא צריך להיכנס לקטוגריית הסרטים הכי טובים בהיסטוריה.
את האמת, הז'אנר הזה לא כלכך אהוב עליי, אולי בגלל זה לא אהבתי את שר הטבעות ודומיו.

מבחינתי אין על סרטים כמו (היוקרה) The Prestige, ארץ קשוחה, אמריקן היסטורי אקס, זה ייגמר בדם, חומות של תקווה...............

היי, אתה אמרת שכל הסרטים הללו מאותו הז'אנר, ואני הסברתי את דעתי.
אם העלילה קרתה באמת, לא רק שאי אפשר להוכיח את זה, אנחנו בכלל לא מדברים על זה.

חסכת לי תגובה...כלומר כמה מילים

איכות היא בעיני המתבונן. יש כאלה שחושבים שטולסטוי או מילטון הם בולשיט.

קשה לי להאמין שיש כאלו. ואם ישנם, או שלא קראו או שלא שמעו עליהם אפילו.
לא בכל דבר חייב להיות "או זה או זה". יש "גם וגם" : )

תשמע, לא שאני טוען שהסרט גרוע, אלא אוברייטד, ובשום פנים ואופן הוא לא צריך להיכנס לקטוגריית הסרטים הכי טובים בהיסטוריה.
את האמת, הז'אנר הזה לא כלכך אהוב עליי, אולי בגלל זה לא אהבתי את שר הטבעות ודומיו.

מבחינתי אין על סרטים כמו (היוקרה) The Prestige, ארץ קשוחה, אמריקן היסטורי אקס, זה ייגמר בדם, חומות של תקווה...............

אגב Over-rated, מה הקטע של "ארץ קשוחה"? צפיתי בסרט גם השבוע, ולדעתי הוא התחיל בבום נגמר בקול ענות חלושה. אני לא מעריץ של האחים כהן, לא צפיתי בכל סרטיהם, ולא הבנתי את כל הבאאז מסביב לסרט. איך שאני רואה את זה, כל הסרט נראה כמו מאבק אבוד באמפוטנציה.

אני יכול להבין מדוע בארדם זכה באוסקר. כל השאר די הזוי. אשמח אם תסביר לי מה הייתי אמור להבין שם.

קשה לי להאמין שיש כאלו. ואם ישנם, או שלא קראו או שלא שמעו עליהם אפילו.
לא בכל דבר חייב להיות "או זה או זה". יש "גם וגם" : )

תאמין, ישנם כאלו שחושבים שטולסטוי או מילטון כותבים שטויות. מדובר באנשים שמאבדים את הסבלנות אחרי כמה שורות אחדות, או אחרי שקראו משפט שלא מסתדר עם התחביר היומי שהם מכירים (או שילוב של שניהם ?!).

הפרדה דיכוטומית לא חייבת להתקיים לגבי כל דבר, אך היא מאוד נוחה לכולם. גם מי שמסתדר עם התחום האפור של האפשרויות נוטה לאמץ צד אחד (שחור או לבן) כדי להבין את הצד השני.

אגב Over-rated, מה הקטע של "ארץ קשוחה"? צפיתי בסרט גם השבוע, ולדעתי הוא התחיל בבום נגמר בקול ענות חלושה. אני לא מעריץ של האחים כהן, לא צפיתי בכל סרטיהם, ולא הבנתי את כל הבאאז מסביב לסרט. איך שאני רואה את זה, כל הסרט נראה כמו מאבק אבוד באמפוטנציה.

אני יכול להבין מדוע בארדם זכה באוסקר. כל השאר די הזוי. אשמח אם תסביר לי מה הייתי אמור להבין שם.
אני מסכים איתך לגבי זה. לא היית אמור להבין משהו מעבר למה שראית.
גם הסרט הזה הוערך יתר על המידה, אבל אין ספק שהוא סרט טוב.

אם אנחנו בקטע של האחים כהן, ראית את הסרט לקרוא ולשרוף ?

אני מסכים איתך לגבי זה. לא היית אמור להבין משהו מעבר למה שראית.
גם הסרט הזה הוערך יתר על המידה, אבל אין ספק שהוא סרט טוב.

אם אנחנו בקטע של האחים כהן, ראית את הסרט לקרוא ולשרוף ?

אני חושש שלא. צריך להשלים הרבה חוסרים בנושא.

• פותח/ת השרשור
טוב לא יכולתי להגיב בגלל "בעיית התחברות" קלה אבל עכשיו אני יכול להגיד שזה אחד הסרטים החזקים שראיתי בזמן האחרון, בדיוק מה שצריך לז'אנר הזה, עלילה מינימלית וקרבותת הארדקור אחו******, הסרט הזה מקום ראשון בז'אנר הזה בשבילי ביחד עם טרויה, למישהו יש המלצות על סרטים בסגנון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית