הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האדם שאתם הכי שונאים בחדר כושר

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
מקרה שקרה לי:
הייתי באמצע סקוואט ואיזה בחור אחד רצה לעשות שראגס אז הוא טען שאני נח הרבה זמן ובלה בלה בלה
בקיצור אחרי שסיימתי ראיתי שהוא עושה פאקינג 70 קילו שראגס שהוא היה יכול להרים את המשקל הזה מהרצפה כמו בדדליפט

מי שיותר חזק ממני (יש הרבה 🤣 ).
דגש על מי שיותר חזק ממני ומתאמו פחות זמן

מקווה שהיא לא התחילה עם ״sto te hahuyale?"
היית עונה לה zopa popa davay squat rabota (משפט מטומטם של מישהו שהיה פעם בחד״כ כושר שלי ומאז נדבק לי לראש). ככה הוא היה מתחיל עם בחורות בחד״כ וזה היה ממש מצחיק.
חחחח אני מת

לנושא:
האלה שרבע מהזמן במכון עובדים על מכונות וכל השלות רבע הנותרים עסוקים בלעשות פוזה עם הגוף הלא שרירי שלהם
ולבלבל ת'מוח

אחרי שאני קורא את הכל אני מבין למה לי כל כך כיף להתאמן בבית 😃
מצטרף לכל כך הרבה דברים שנאמרו כאן, אבל לי יש אחד מקורי ונראלי מנצח.(מתקופתי הישנה במכון)
אני מוציא את הסקוואט מהראק , ומישהו בלי לשים לב פשוט נשען על המוט שניה לפני שהחלטתי לרדת לחזרה.
מסוכן...

מדא"גים שמסלכים אותי מהחדר כושר אחרי שסוף סוף קניתי מוט לבסיס, אני מתאמן איתו, כמעט חוזר מהפציעה שלי לחולטין מבחינת המשקל בסקוואט, ואז מחליטים שהם מפחדים שאני אפיל את הפלטות למישהו על הרגל ולכן אני מגורש....
תקוללו...
וכמובן נוסיף לזה את כל השחיפים/מפיצי המיתוסים/ספוטרים בבנץ' וכו' שכבר נאמרו פה...

מדא"גים שמסלכים אותי מהחדר כושר אחרי שסוף סוף קניתי מוט לבסיס, אני מתאמן איתו, כמעט חוזר מהפציעה שלי לחולטין מבחינת המשקל בסקוואט, ואז מחליטים שהם מפחדים שאני אפיל את הפלטות למישהו על הרגל ולכן אני מגורש....
תקוללו...
וכמובן נוסיף לזה את כל השחיפים/מפיצי המיתוסים/ספוטרים בבנץ' וכו' שכבר נאמרו פה...
לך לקא"ג שלך ותתלונן בנושא. רוב הקא"ג מבינים קצת עניין.

לך לקא"ג שלך ותתלונן בנושא. רוב הקא"ג מבינים קצת עניין.
אין לנו קאג... יש מדאגית אחת ועוד מישהו שעשה קורס מדריכי חדכ...
ואין לי מה להתלונן זה זכותה. המוט שלי לא מאושר ואתה יכול להבין את הדאגה שלהם.. אם עכשיו קורה משהו בגלל המוט הם אוכלים זין כי זה ציוד לא מאושר..

שונא את אלו שבאים לחדר כושר עם אוזניות באוזניים , נראים כמו עבמי"ם , אתה לא יכול לשאול אותם כלום לגבי אם גמרו סט , כמה נשאר וכאלה.🤮

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית