הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האדם שאתם הכי שונאים בחדר כושר

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
מגיע שלב שאתה לא שונא
אתה מתחיל לרחם

אנשים עם בעיית אגו ומשם נגזר הכל
מי שאצלו זו לא בעיית אגו זה טימטום

ככה זה היה פעם

ככה זה עכשיו

קבוצות של אנשים שתופסים לי את הראק בשביל לעשות סקוואט רבע תנועה...
כשבנאדם תופס לי את הראק בשביל לעשות שראגס(קורה יותר מדי פעמים)
כשכל מי שסובב לראק מרגיש צורך להעיר לי לשים חגורה ושסקוואט פוגע בגב ובברכים ובצמיחה ומתברר בהכל.
כשהספוטר לא מבין את המשמעות של אל תגע במוט,ומחליט שבגלל שעשית עצירה על החזה זה כשל והוא מתחיל חתירה.
אלה שמסתובבים עם שייק חלבון כל האימון ואחרי האימון פותחים טונה/קוטג' במכון(לא כל כך מפריע לי שיש אנשים שאין להם זמן לאכול)
דדליפט רע לגב ולרגליים,בנץ' פוגע בכתפיים ושאני צריך לעשות דברים במכונות בשביל לגדול כראוי.
עיקר הבעיה שלי זה האנשים שמתקרבים לי לראק מכיוון שרוב האימון שלי סובב אותו,וכמובן כשתופסים אותו לשעה וחצי(היה בנאדם שעשה 70 חזרות כל סט בסקוואט)

את אלו שלפני האימון, בזמן האימון ואחרי האימון שותים 3 שייקים של חלבון ואז מפליצים (אחד הריחות הנוראיים עלי אדמות).
'חלבון זה מנפח עחי, תשתה כמה שאתה יכול' 😣

אני את שלי עשיתי 😛

האמת שליפטרים. הם לוקחים את כל המשקל, מתאמנים בזוגות, שלשות ואפילו יותר ותופסים מתקנים קריטיים כמו בנץ' וכלוב. אלה האנשים הכי אחלה במכון אבל אני באמת מוצא את עצמי משתדל להמנע להתאמן באותו זמן איתם כי לא בא לי להאריך את האימון בחצי שעה ומעלה.
אה וספוטרים בבנץ' שאתה אומר להם להישאר על הקיר ולגעת רק אם אתה אומר להם, ובכל זאת מתקרבים ונוגעים. 😡

האמת שליפטרים. הם לוקחים את כל המשקל, מתאמנים בזוגות, שלשות ואפילו יותר ותופסים מתקנים קריטיים כמו בנץ' וכלוב. אלה האנשים הכי אחלה במכון אבל אני באמת מוצא את עצמי משתדל להמנע להתאמן באותו זמן איתם כי לא בא לי להאריך את האימון בחצי שעה ומעלה.
אה וספוטרים בבנץ' שאתה אומר להם להישאר על הקיר ולגעת רק אם אתה אומר להם, ובכל זאת מתקרבים ונוגעים. 😡
שלא נדבר על בילדרים שלוקחים את כל הפלטות ללג פרס הזה שלהם

את הקוגריות שמגיעות עם מזבדה למכון ולוקח להם יותר זמן להתארגן מאשר להתאמן.
ואת ההוא שלועס מסטיק עם פה פתוח ובכול התרגילים מסתכל רק על הנשים שמסביב! גם כשהוא עושה פולי עליון!

אנשים שבגללם אני שמחה שיש לי חדר כושר בבית:

ערסים שמסתובבים בלי לעשות כלום חוץ מלראות טלויזיה ולהתחיל עם בחורות
חברות שתופסות שורה שלמה של אליפטי/הליכונים כדי ללכת בקצב צב ולדסקס על תוכנית שמראים בטלויזיה
אנשים שעוברים ליד מכשירי האירובי ומפליצים
זקנים שבאים להתחיל איתך ומתחילים להסביר למה סקוואט מזיק לברכיים ודדליפט לגב
קרוספיטרים מזיעים בלי חולצה ובמכנסיים קצרים. אם אתם כבר מתפשטים - לפחות תתנגבו!
אנשים שעושים בייספס בכלוב
ילדים שבאים בחבורה ותופסים כלוב לשעות
"קרוספיטרים מזיעים בלי חולצה ובמכנסיים קצרים. אם אתם כבר מתפשטים - לפחות תתנגבו!"
חחחח, הם תמיד מנסים לגרום לי להצטרף לקט שלהם.... ואני תמיד עונה "לא! אני לא רוצה קרוספיט אני רוצה בודיבילדינג!"
ושונא את אלה שמטיפים לי על האבקת חלבון... איך אתם חושבים שאני יגיע ל300 גרם חלבון ביום?!?!?!

את אלה שמחוללים את המונוליפט עם 80 ק"ג לא מאוזן,פוסי-פד ועליו מגבת ובנוסף,חצאי תנועה במקרה הטוב

לא שונא אף אחד , מתאמן בארדקור וכולם סליחה על הביטוי על הזין שלי בזמן האימון , לא שואל אפילו אנשים אם אני יכול להיכנס איתם , אני פשוט נכנס לא נותן לאנשים לחרבן לי תאימון

לא שונא אף אחד , מתאמן בארדקור וכולם סליחה על הביטוי על הזין שלי בזמן האימון , לא שואל אפילו אנשים אם אני יכול להיכנס איתם , אני פשוט נכנס לא נותן לאנשים לחרבן לי תאימון
Badass עחי!

המדריך שחופר על כל תרגיל שהוא "מזיק", עוזר לך בבנץ למרות שהשבעת אותו לא לגעת אלא אם כן אני הולך להמחץ למוות, ועדיין אומר לך שהוא לא עזר (כאילו שאני ארגיש חזק).
בנוסף הוא בונה תוכניות אימון שמבוססות מכונות ו 15-20 חזרות, הוא זקן והאחראי של החדר כושר.. מסתובב עם טייץ בנוסף להכל.
מה אתה משחק אותה?!
כל הMEME'S שלך זה מהאנשים האלה..

בנאדם יושב על הספה אחרי סט בנץ', אתה זורק אותו מהספסל, מעיף את המגבת שלו לרצפה ומתחיל את הסט? 😃

בנאדם יושב על הספה אחרי סט בנץ', אתה זורק אותו מהספסל, מעיף את המגבת שלו לרצפה ומתחיל את הסט? 😃
נשכב עליו.. למה להעיף?
no homo

נערך לאחרונה:
יש איזה מישהו אצלנו שבאופן קבוע עושה בנץ' אחרי שעה אירובי בקומה העליונה. הוא מגיע כולו מטפטף זיעה, שם את המגבת 10X10 ס"מ שלו שבקושי מספיקה לצוואר על הספה ומתחיל להרביץ סטים. כשהוא מסיים כמובן שהוא משאיר את כל שאריות הזיעה שלו על הספה בשביל שהבא בתור יוכל להנות מנוזלי הגוף שהוא מייצר.

אני גם שונא לגעת במוט האולימפי ולגלות שהוא רטוב מזיעה של מישהו (למרות שזה לא קרה הרבה זמן).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית