האדם שאתם הכי שונאים בחדר כושר

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
יש איזה מישהו אצלנו שבאופן קבוע עושה בנץ' אחרי שעה אירובי בקומה העליונה. הוא מגיע כולו מטפטף זיעה, שם את המגבת 10X10 ס"מ שלו שבקושי מספיקה לצוואר על הספה ומתחיל להרביץ סטים. כשהוא מסיים כמובן שהוא משאיר את כל שאריות הזיעה שלו על הספה בשביל שהבא בתור יוכל להנות מנוזלי הגוף שהוא מייצר.

אני גם שונא לגעת במוט האולימפי ולגלות שהוא רטוב מזיעה של מישהו (למרות שזה לא קרה הרבה זמן).
נראה לי שאתה פשוט שונא אנשים מזיעים...
אפשר להגיד את זה 😁

@Strawberry נשמה שלי אוהבת לעשות לי לייקים.. אהבה שלי את 😘😍

רק מחזק את המשיכה שלה לגברים בלי סקוואט כבד @Alikk1998
רק חבל שבמקרה שלי זה בגלל בלט דיסק ....🙄

נראה לי שאתה פשוט שונא אנשים מזיעים...
אפשר להגיד את זה 😁

לא לא, אני בעצמי מזיע בטירוף - אבל המגבת שלי לא 10x10 ואני מקפיד לא להשאיר אחרי סימנים.

אפילו כשאני מחליף נעליים לדדליפט אני שם מגבת על הכסא.

אנשים ששרים עם המוזיקה (הגם ככה נוראית) של החדכ
והרמה היותר מעצבנת אפילו: אנשים ששומעים מוזיקה שלהם באוזניות ושרים איתה

@Strawberry נשמה שלי אוהבת לעשות לי לייקים.. אהבה שלי את 😘😍

רק מחזק את המשיכה שלה לגברים בלי סקוואט כבד @Alikk1998
רק חבל שבמקרה שלי זה בגלל בלט דיסק ....🙄

אתה משעשע, מה נעשה..
וכן כן, תירוצים..

אנשים שיש להם שערות בכתפיים והם שמים גופייה (חחחח זה פשוט דוחה! או שתשימו חולצה או שתורידו!)
ואני לא שונאת את אלו, רק מרחמת עךיהם - שכל הפס של הגב והתחת רטוב, עוברת בי חלחלה חחח

אצלי יש אדם אחד שאני מתעב. עזבו את זה שהוא צמוד לסלולרי, מדבר כל הזמן עם הסובבים איתו, צועק לחברים שלו שנמצאים בצד השני של החדר כושר, מסתובב עם מכנסיים קצרות מידי, שיער עם ג"ל, מתחיל עם כל בת שנכנסת למכון, ממציא תרגילים (האימון שלו נראה תמיד כמו פרק ב- Awkward Gym Moments) ונראה כאילו כף רגלו לא דרכה מעולם בחדר כושר, הוא משום מה תמיד עובר קרוב מידי אלי. לא קרוב מספיק על מנת להתקע בי, אלא מספיק על מנת שיתפוס את תשומת ליבי. אני מתכנן להפיל עליו איזה משקולת, בשאיפה שזה יעזור להרחיקQUOTE] e eeקולג'ים בנתניה במקרה?

• פותח/ת השרשור
@no2,
חיובי. עכשיו רק נותר לי לקוות שאתה לא האדם המתאים לתיאור שלי 😃
מצד שני, אולי דווקא כדאי לי לקוות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית