נק' מוניטין:
2,605
- 1,818
- 952
- EGO
נראה לי שזאת התקופה שלך בחודש....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
או שחבר שלך עדיין תקוע על הסקוואט עם המוט הריק?
אני כבר הפסקתי להתייחס.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה לי שזאת התקופה שלך בחודש....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
או שחבר שלך עדיין תקוע על הסקוואט עם המוט הריק?
אין לי ג'ל בשיער למרות שלא רואים עלי שאני מתאמן.. אני עברתי לבוקר לפני העבודה.@no2,
חיובי. עכשיו רק נותר לי לקוות שאתה לא האדם המתאים לתיאור שלי 😃
מצד שני, אולי דווקא כדאי לי לקוות.
בלעדייך ובלי איציק לא הייתי נכנס לפה 😍אני כבר הפסקתי להתייחס.
אנשים שעוברים ליד מכשירי האירובי ומפליצים
את אלו שלפני האימון, בזמן האימון ואחרי האימון שותים 3 שייקים של חלבון ואז מפליצים (אחד הריחות הנוראיים עלי אדמות).
מה?????
ואיך אתה מרגיש עם זה?את ההומו שמסתכל עלי במלתחות עם זקפה.
יש קטע של אנשים, שבא להם להפליץ (שייק או לא שייק, הסיבה לא מעניינת) והם מתפדחים לעשות את זה באולם המשקולות. אז במקום ללכת לשירותים הם משום מה עושים את זה כשהם כאילו הולכים לברזייה או סתם מסתובבים - ואם בדרך יש אזור של אירובי זה לא סיבה בשבילם להתאפק.מה?????
פאק!! באמת עושים דברים כאלה? זה כבר אנשים שצריך להרוג, ויפה שעה אחת קודםיש קטע של אנשים, שבא להם להפליץ (שייק או לא שייק, הסיבה לא מעניינת) והם מתפדחים לעשות את זה באולם המשקולות. אז במקום ללכת לשירותים הם משום מה עושים את זה כשהם כאילו הולכים לברזייה או סתם מסתובבים - ואם בדרך יש אזור של אירובי זה לא סיבה בשבילם להתאפק.
Gay.ציטטתי את עצמי רק כי זה קשור לנושא...
@nlr666 @Strawberry
תותי שלי אל תקנאי ;)
No homo
צפה בקובץ המצורף 20304 צפה בקובץ המצורף 20305 צפה בקובץ המצורף 20306
אתה בטוח שהוא רץ לחבק אותך רק בגלל הכשל?...🙄את המדריך והבעלים של מכון שיש לי כרטיסייה שם, שהחל מהסט חימום הלפני אחרון שלי בסקוואט רץ אליי ומתחיל לחבק אותי מאחורה כי הוא חושב שאני עומד להיכשל, ולא משנה שהסברתי לו שזה הורס לי את האימון וזה בכלל לא נחוץ (לא רואה את עצמי חוזר לשם)🤬