הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מתחיל חיטוב- הערכת אחוז שומן

• פותח/ת השרשור boomer
  • פורסם בתאריך

boomer

משתמש מתחיל
156
4
נק' מוניטין:
-2
156
4
שלום,
אחרי מסה של 5 חודשים בערך עליתי בשריר אבל גם לא מעט בשומן לכן החלטתי לעשות חיטוב קצר, לדעתי אני לא צריך יותר משלושה חודשים חיטוב
נתונים:
גובה: 176
משקל: 81
יצא לי לפי המחשבון BMR ולאחר ההפכלה ב1.2 ואז הוספה של הפעילות ספורט ובסוף הורדה של -500 מהמאזן הניטרלי לצרוך 1960 קלוריות ליום
שמתוכם:
חלבון: 170 גרם
פחמימה: 155
שומן: 60
מה דעתכם? החישוב שלי יצא בסדר? ולפי התמונות והנתונים לדעתכם החיטוב שלי צריך להיות קצר, בערך שלושה חודשים?
תודה.

תמונות:
542a7d50cc0e3.jpg

542a7d7045d14.jpg
מה... אין תגובות?

קודם כל לגבי אחוז שומן חתכת את התמונות כאילו אתה מינימום מבוקש של החמאס
התמונות מזעזעות התמונת פרונט היא לא רפויה ובזמן שאתה עושה שריר בבפיספס לא עוזר בכלום
לפי התמונה האחורית הייתי אומר 18-19% אבל קשה לראות.

חיטוב קצר הוא חיטוב חזק של חודש חודש וחצי, שלושה חודשיים זה לא מעט לחיטוב ולדעתי תצטרך יותר ולהקפיד מאוד כמובן
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
קודם כל לגבי אחוז שומן חתכת את התמונות כאילו אתה מינימום מבוקש של החמאס
התמונות מזעזעות התמונת פרונט היא לא רפויה ובזמן שאתה עושה שריר בבפיספס לא עוזר בכלום
לפי התמונה האחורית הייתי אומר 18-19% אבל קשה לראות.

חיטוב קצר הוא חיטוב חזק של חודש חודש וחצי, שלושה חודשיים זה לא מעט לחיטוב ולדעתי תצטרך יותר ולהקפיד מאוד כמובן
בהצלחה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מינימום מבוקש של החמאס
אהבתי אחי. חתכתי כי לא רציתי שייראו פרטים לא חשובים..
בכל אופן חשבתי שאני בכיוון של 18-19% שומן, והחיטוב שאני מתכנן זה לחודשיים וחצי בערך
דרך אגב מה לגביי החישוב של החיטוב שעשיתי? הערכיים הסופיים בסדר לפי הנתונים והמחשבון BMR שחישבתי? אני רוצה להיות בטוח שלא טעיתי במשהו
תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית