הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בבקשה חוות דעת על תפריט שהרכבתי 2000 קל'5

• פותח/ת השרשור aml
  • פורסם בתאריך

aml

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן לכולם!
לא מזמן התחלתי להתאמן, אני עושה 3 אימוני FBW+חצי שעה אירובי ופעם בשבוע אימון 45-60 דק' אירובי כלשהו.
גיל 25
משקל 80
גובה 175

BMR סביבות 2500
התפריט מכיל 2000 קלוריות למטרת חיטוב בגרעון 500

mg4khfymz2my.jpg

בנוסף בכל סוף אימון שותה שייק שמכיל 24 גרם חלבון
מה שיוצא בסופו של דבר
חלבונים 165
פחמימות 162
שומנים 70
קלוריות 2040

אשמח לשמוע דעתכם 😃

נערך לאחרונה:
נראה בסדר אבל כדאי לך להתחיל מגרעון קטן יותר כדי שלא תתקע מוקדם מדי ותצטרך להתחיל לאכול כמו ציפור

• פותח/ת השרשור
תודה 😃 מה דעתך לגבי הורדה של אימון האירובי בשלב הזה והוספה בעתיד במקום לצמצם בתפריט בעתיד?

תודה 😃 מה דעתך לגבי הורדה של אימון האירובי בשלב הזה והוספה בעתיד במקום לצמצם בתפריט בעתיד?
זה אפשרי. תתחיל ככה אולי זה יספיק ואולי לא.
לדעתי בכל מקרה אתה תצטרך לקצץ קלוריות בהמשך.

התכוונת שהRMR שלך הוא 2500 כן?

לגבי התפריט, אני מסכים שבתור התחלה אפשר גירעון נמוך יותר מהתזונה בהתחשב בעובדה שלא חישבת את הקלוריות שאתה שורף מהאימונים.
מהניסיון שלי בחיטוב, חשוב לשמור קלפים להמשך, כל פעם שאתה נתקע שתהיה לך האופציה להוריד קצת אוכל/לעלות קצת אירובי.

• פותח/ת השרשור
dyzzdi4yzk4n.jpg
התכוונת שהRMR שלך הוא 2500 כן?

לגבי התפריט, אני מסכים שבתור התחלה אפשר גירעון נמוך יותר מהתזונה בהתחשב בעובדה שלא חישבת את הקלוריות שאתה שורף מהאימונים.
מהניסיון שלי בחיטוב, חשוב לשמור קלפים להמשך, כל פעם שאתה נתקע שתהיה לך האופציה להוריד קצת אוכל/לעלות קצת אירובי.

תודה
לגבי ה bmr פשוט חישבתי לפי המחשבון בתמונה אז להלן כל הנתונים, פשוט הלכתי עם הקבוצה השניה אולי זה לא מדוייק אז תתקנו אותי.

אהלן לכולם!
לא מזמן התחלתי להתאמן, אני עושה 3 אימוני FBW+חצי שעה אירובי ופעם בשבוע אימון 45-60 דק' אירובי כלשהו.
גיל 25
משקל 80
גובה 175

BMR סביבות 2500
התפריט מכיל 2000 קלוריות למטרת חיטוב בגרעון 500

mg4khfymz2my.jpg

בנוסף בכל סוף אימון שותה שייק שמכיל 24 גרם חלבון
מה שיוצא בסופו של דבר
חלבונים 165
פחמימות 162
שומנים 70
קלוריות 2040

אשמח לשמוע דעתכם 😃

אתה מוזמן לקרוא כאן לגבי BMR/RMR ודרכי חישוב:

https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית