עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
או 16 או 18 בדאמבלים סט אחד מה שפנוימתי תעדכן משקלי עבודה של בייספס?אני במתח כבר יותר מדי זמן
אני בחיטוב כבר איזה חודשיים, כל המשקלים פה בחיטוב ובלי חגורה ולצערי גם בהיי בריש סיבה למטקון?השתעממת מהאימונים?
אני בחיטוב כבר איזה חודשיים, כל המשקלים פה בחיטוב ובלי חגורה ולצערי גם בהיי בר
אני לא חזק אבל אני בדרך לקוביות של מגזין פלקס שזה הכי חשוב. נשקלתי 80 ועדיין אין קוביות רייזור שארפ, אני תוהה מה לא בסדר איתי... יש קוביוות אבל אני עדיין לא נראה כמו דוגמן פיטנס שזה מעציב אותי מאודאוקיי עכשיו זה הכניס המון דברים לפרספקטיבה,אתה בנאדם חזק:81zq:
אני לא חזק אבל אני בדרך לקוביות של מגזין פלקס שזה הכי חשוב. נשקלתי 80 ועדיין אין קוביות רייזור שארפ, אני תוהה מה לא בסדר איתי... יש קוביוות אבל אני עדיין לא נראה כמו דוגמן פיטנס שזה מעציב אותי מאוד
לפי דעתי תנסה ניתוח פלסטי קודםאני עדיין לא נראה כמו דוגמן פיטנס שזה מעציב אותי מאוד
יותר מדי צ'וצ'יות לא יסכימו איתךלפי דעתי תנסה ניתוח פלסטי קודם
לא נורא שלד אחי, העיקר הבייספס...יותר מדי צ'וצ'יות לא יסכימו איתך
אני לא באד קהן אני בחיטוב אז נותן פעם בשבוע קצת עבודה עם 100 ועוד פעם בשבוע כבד יחסית מנסה לשמור על המשקליםעדיין באד כהן בבנץ?
לא התייאשת?
האמת שזה חיטוב ראשון בערך מ2012כל החיים אתה מחטב 👎
אני לא באד קהן אני בחיטוב אז נותן פעם בשבוע קצת עבודה עם 100 ועוד פעם בשבוע כבד יחסית מנסה לשמור על המשקלים
100 ו120 זה אותו דבר בתכלסאז 100 או יותר זה לא רק משפט, זה דרך חיים?
יום יבוא וגם לי תהיה פלטה שלישיתתכלס כל דבר מתחת לבנץ' 3 פלטות זה סתם לאונן עם החזה.
(לפרוטוקול אני עדיין ב137 אז גם אני סתם מאונן עם החזה)