נק' מוניטין:
11,301
- 4,129
- 2,234
זהו פוסט להוצאת תסכול על הנהג האפס הממוצע שואין לו ביצים להודות שדפק את הרכב ולהשתתף לפחות בעלות התיקון.
1. את הרכב הישן "גילחו" פעם בדלת והעיפו לי מראה חשמלית שאם הייתי תובע את הביטוח לתקן אותה(400 ש"ח מפירוקייה) היה יוצא לי בשנה לאחר מכן לשלם בערך 380 שקל יותר(עם תביעת ביטוח בגיליון 🤡)
2. הפעם השניה שדפקו אותו הייתה מקדימה, השאירו מכה יבשה.
3. את הרכב שיש לי עכשיו(מאזדה 3) "נישקו" פעם אחת ליד העבודה בחניה, השאירו לי צבע מתקלף וטמבון אחורי בצד שמאל כשהצבע(לבן) נראה כמו קליפה של ביצה קשה שקיבלה מכה.
4. היום ליד הבנק דפקו לי אחלה שריטה בצד הימני של הטמבון, קצת פחות רצינית ממס' 3, אבל עדיין לא משהו שיורד עם ניקיון פשוט/וקס.
*אני אף פעם לא מאלתר חניות ותמיד חונה במקום מוסדר
נ.ב
לפני כמה חודשים ראיתי נהג יוצא מחניה ברברס ושובר פנס לרכב חונה ליד הים ומנסה לצאת מהחניון כאילו כלום ואף אחד לא ראה.
עצרתי אותו/נעמדתי מולו, דאגתי שייצא מהרכב והזמנתי משטרה עם עוד כמה שהתקהלו שם.
Fuck you and Fuck your driving
1. את הרכב הישן "גילחו" פעם בדלת והעיפו לי מראה חשמלית שאם הייתי תובע את הביטוח לתקן אותה(400 ש"ח מפירוקייה) היה יוצא לי בשנה לאחר מכן לשלם בערך 380 שקל יותר(עם תביעת ביטוח בגיליון 🤡)
2. הפעם השניה שדפקו אותו הייתה מקדימה, השאירו מכה יבשה.
3. את הרכב שיש לי עכשיו(מאזדה 3) "נישקו" פעם אחת ליד העבודה בחניה, השאירו לי צבע מתקלף וטמבון אחורי בצד שמאל כשהצבע(לבן) נראה כמו קליפה של ביצה קשה שקיבלה מכה.
4. היום ליד הבנק דפקו לי אחלה שריטה בצד הימני של הטמבון, קצת פחות רצינית ממס' 3, אבל עדיין לא משהו שיורד עם ניקיון פשוט/וקס.
*אני אף פעם לא מאלתר חניות ותמיד חונה במקום מוסדר
נ.ב
לפני כמה חודשים ראיתי נהג יוצא מחניה ברברס ושובר פנס לרכב חונה ליד הים ומנסה לצאת מהחניון כאילו כלום ואף אחד לא ראה.
עצרתי אותו/נעמדתי מולו, דאגתי שייצא מהרכב והזמנתי משטרה עם עוד כמה שהתקהלו שם.
Fuck you and Fuck your driving