הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שוב דפקו לי את הרכב(number 4)...

SmokingSnake

משתמש משקיע
4,129
2,234
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,301
4,129
2,234
זהו פוסט להוצאת תסכול על הנהג האפס הממוצע שואין לו ביצים להודות שדפק את הרכב ולהשתתף לפחות בעלות התיקון.

1. את הרכב הישן "גילחו" פעם בדלת והעיפו לי מראה חשמלית שאם הייתי תובע את הביטוח לתקן אותה(400 ש"ח מפירוקייה) היה יוצא לי בשנה לאחר מכן לשלם בערך 380 שקל יותר(עם תביעת ביטוח בגיליון 🤡)
2. הפעם השניה שדפקו אותו הייתה מקדימה, השאירו מכה יבשה.
3. את הרכב שיש לי עכשיו(מאזדה 3) "נישקו" פעם אחת ליד העבודה בחניה, השאירו לי צבע מתקלף וטמבון אחורי בצד שמאל כשהצבע(לבן) נראה כמו קליפה של ביצה קשה שקיבלה מכה.
4. היום ליד הבנק דפקו לי אחלה שריטה בצד הימני של הטמבון, קצת פחות רצינית ממס' 3, אבל עדיין לא משהו שיורד עם ניקיון פשוט/וקס.

*אני אף פעם לא מאלתר חניות ותמיד חונה במקום מוסדר

f89.jpg

נ.ב
לפני כמה חודשים ראיתי נהג יוצא מחניה ברברס ושובר פנס לרכב חונה ליד הים ומנסה לצאת מהחניון כאילו כלום ואף אחד לא ראה.
עצרתי אותו/נעמדתי מולו, דאגתי שייצא מהרכב והזמנתי משטרה עם עוד כמה שהתקהלו שם.
Fuck you and Fuck your driving

לדעתי תזהר שלא בפעם הבאה הרכב ידרוס אותך, פשוט תרשום את המספר של הרכב או תצלם את המספר.
וכן :/ נהגים חצופים ביותר.

• פותח/ת השרשור
זה זמן מעולה להתקין מצלמות.... בדיוק מחפשת לי 2 ב אי ביי

יש לי מצלמת דאשבורד, אבל היא מחוברת למצת.
לדעתי תזהר שלא בפעם הבאה הרכב ידרוס אותך, פשוט תרשום את המספר של הרכב או תצלם את המספר.
וכן :/ נהגים חצופים ביותר.
זה לא היה בכמו בסרטים שקפצתי לו על המכסה מנוע, הוא התכוון לסוע, הייתי לצידו עם 5-6 שהתקהלו שם, נקשתי על החלון/עמדתי מולו וסימנתי לו שייצא מהרכב... כנראה שהוא הבין שאין לו אופציות אחרות...

יש לי מצלמת דאשבורד, אבל היא מחוברת למצת.

זה לא היה בכמו בסרטים שקפצתי לו על המכסה מנוע, הוא התכוון לסוע, הייתי לצידו עם 5-6 שהתקהלו שם, נקשתי על החלון/עמדתי מולו וסימנתי לו שייצא מהרכב... כנראה שהוא הבין שאין לו אופציות אחרות...

הא, זה משהו אחר.
בכל מקרה נהגים חצופים, ובסדר כשהפגיעה היא רק ברכב ניחא.
יש כאלו שעושים תאונת פגע וברח, ומשאירים אנשים למוות.

פשוט אל תתקן כל מה שלא מפריע לעבור טסט או מפריע לנהיגה, ובמקום למכור את הרכב בסופו של דבר תפיל אותו מצוק, תצלם ותעלה לפורום כמובן

• פותח/ת השרשור
פשוט אל תתקן כל מה שלא מפריע לעבור טסט או מפריע לנהיגה, ובמקום למכור את הרכב בסופו של דבר תפיל אותו מצוק, תצלם ותעלה לפורום כמובן

כנראה אני יותר מדי אוהב את הרכב שלי(זה והעובדה שהוא לא גרוטאה שנת 92' אלא מודל 2009 שאני באמת דואג לטפל בו מבחינה מכאנית/קוסמטית וכו')

מכה לרכב שקול לכדור בביצים במשחק כדורגל: לא נעים(כואב פיזית) וגם לא נעים לראות מהצד.

הכי מעצבן זה שגם אם היית תופס את אותו אחד, סבירות גבוהה שהוא היה אומר ש"זה רק פח" או כל שטות כזו.
כל שריטה חדשה שאני מגלה על הרכב זה מעצבן מחדש, אבל מבין שזה ה"תרבות" כאן 😣

צר לי אבל בגלל הקטע שאף אחד לא משאיר פרטים אם הוא דופק את הרכב שלך (קרה לי המון פעמים, גם עליתי פעם דרך עבודת בילוש רצינית על מי שדפק לי, והוא סירב להודות וטען שאולי אני מאשים אותו סתם כדי לתקן את הרכב שלי על חשבונו) - אני גם לא הייתי משאיר פרטים אם הייתי דופק... מה לעשות ככה זה בארץ.

סתם לזרוע מלח על הפצעים - לארוסתי דפקו אחושרמוטה את האוטו בחניה בבית, דפקו בדלת ושאלו של מי האוטו, ודאגו להכל כמובן.

אין דרך לחבר את זה לסוללות או משהו? או ישירות למצבר? לא נראה לי שזה מסוגל לגמור אותו תוך ללילה, לא?

זהו פוסט להוצאת תסכול על הנהג האפס הממוצע שואין לו ביצים להודות שדפק את הרכב ולהשתתף לפחות בעלות התיקון.

1. את הרכב הישן "גילחו" פעם בדלת והעיפו לי מראה חשמלית שאם הייתי תובע את הביטוח לתקן אותה(400 ש"ח מפירוקייה) היה יוצא לי בשנה לאחר מכן לשלם בערך 380 שקל יותר(עם תביעת ביטוח בגיליון 🤡)
2. הפעם השניה שדפקו אותו הייתה מקדימה, השאירו מכה יבשה.
3. את הרכב שיש לי עכשיו(מאזדה 3) "נישקו" פעם אחת ליד העבודה בחניה, השאירו לי צבע מתקלף וטמבון אחורי בצד שמאל כשהצבע(לבן) נראה כמו קליפה של ביצה קשה שקיבלה מכה.
4. היום ליד הבנק דפקו לי אחלה שריטה בצד הימני של הטמבון, קצת פחות רצינית ממס' 3, אבל עדיין לא משהו שיורד עם ניקיון פשוט/וקס.

*אני אף פעם לא מאלתר חניות ותמיד חונה במקום מוסדר

נ.ב
לפני כמה חודשים ראיתי נהג יוצא מחניה ברברס ושובר פנס לרכב חונה ליד הים ומנסה לצאת מהחניון כאילו כלום ואף אחד לא ראה.
עצרתי אותו/נעמדתי מולו, דאגתי שייצא מהרכב והזמנתי משטרה עם עוד כמה שהתקהלו שם.
Fuck you and Fuck your driving

אבל זה כולה מאזדה 3... 😛

עכשיו ברצינות, אם אתה חושב שזה מעצבן תאר לך את זה...

לפני שנה הוצאתי מהחברה AUDI A1 חדשה 0 ק"מ.
חברה שלי לקחה את האוטו (בשבוע הראשון לחייו) להביא איזה משהו מהיילו בשעה 23:00 בלילה ברחובות.
היא נוסעת לתומה, כאשר כמה חבר'ה צעירים ודתיים הולכים לצד הכביש בערב שישי.
בקיצור, פתאום איזה אחד קופץ לה לנתיב מנסה לעצור טרמפ, היא מהר סטתה ימינה, איזה בחור אחר תפס אבן וזרק אותה בשיא העוצמה היא פגעה בדלת של הנהג ועשתה כיפוף בפח באוטו החדש וזה כולה מעיכה של אבן אבל שמכערת את כל האוטו שבלי שריטה, עכשיו לך תצבע את כל הדלת ותוריד את הערך של הרכב. לא תעשה את זה, לך תפעיל את הביטוח בשביל לייקר את הפרמיה שלך ביותר מהדלת.

חוצ מזה, היא כ"כ נבהלה מהרעש האיום של הדפיקה בפח שהיא כמעט נכנסה בכיכר, חזרה כולה בוכה ורועדת הביתה ולא רוצה לנהוג לבד בלילה יותר...

נערך לאחרונה:
רכב הוא חתיכה של פח מכופף עם מנוע!
אני מצפה ממנו רק לדבר אחד, לא להתקע באמצע הנסיעה.
כל השאר סובל דיחוי.

רכב הוא חתיכה של פח מכופף עם מנוע!
אני מצפה ממנו רק לדבר אחד, לא להתקע באמצע הנסיעה.
כל השאר סובל דיחוי.

אבל גם בחורות זה כולה שתי רגליים וידיים ופנים וכאלה.
אבל יותר נעים שיש גם שכל.. 😛 (זו כאילו בדיחה שוביניסטית רדודה)

וגם בית זה כולה 4 קירות שצריך לישון שם...
אבל יותר נעים שזה נקי , לא?

אני מסכים שלא צריך להשתגע ולא לאכול באוטו וכאלה, סה"כ האוטו משרת אותך ולא אתה אותו.

היא כ"כ נבהלה מהרעש האיום של הדפיקה בפח שהיא כמעט נכנסה בכיכר, חזרה כולה בוכה ורועדת הביתה ולא רוצה לנהוג לבד בלילה יותר...
כול כך מבינה אותה! פעם דפקתי את הג'פ של בן זוג שלי, וכול כך נבהלתי שהוא יתעצבן אלי, שלא רציתי לחזור הביתה! בכיתי לו בטלפון והתנצלתי איזה שעה! והוא אמר לי בקצרה: בואי הביתה נדבר.... כשהגעתי, פגש אותי בחוץ, חיבק אותי שאל עם אני בסדר ואפילו לא הסתכל על אוטו!!! בקיצור, יצאה גבר!

תהיה חזק.

בארץ הנהגים זונות, אבל לשמחתך זה לא משהו יותר חמור אלא סתם קטע מבאס. מבאס תחת, אבל 'רק' מבאס.

לי בזמנו מישהו עשה רברס בחנייה והפיל לי את האופנוע. אני יורד למחרת ורואה את הנזק - מראה + תיקוני צבע ופחחות. נפרדתי מ-1500 ש"ח. מאחל לנהג שיצטרך את הכסף לתרופות.

אין דרך לחבר את זה לסוללות או משהו? או ישירות למצבר? לא נראה לי שזה מסוגל לגמור אותו תוך ללילה, לא?
מה שיגביל את זמן הצילום זה לאו דווקא הסוללה אלא הכרטיס זיכרון. במיוחד אם הצילום באיכות HD.

יש לי רכב שחור. חדש, מבריק, יפה. לפחות היה כזה, כי בכל חניה - ואני מקפיד לחנות רחוק מאנשים - מישהו מנשק לי אותו עם הדלת, ומשאיר לי קצת מהצבע הלבן שלו על האוטו שלי. גם אחרי פוליש חלק נשאר, כי חלק תקוע כל כך עמוק בצבע שלי שגירוד של הצבע ישאיר סימנים מכוערים. נו... מה אפשר לעשות חוץ מלאכול את הלב? לקוות שישברו הידיים של מי שפותח דלת בפראות ולא מכבד רכוש של הזולת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית