עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היי, רציתי לדעת מה אתם חושבים על חלבון של חברת סייטק מבחינת איכות וכו׳? אפשר להשוות אותו לשחקנים הגדולים כרגע בתחום אבקות החלבון כמו אופטימום גולד, דיימטיז עלית, מאסל פארם קומבט?
תודה וגמר חתימה טובה 😃[
סייטק ( מניסיון) חברה מעולה ואיכותית ביותר. זאת חברה גרמנית שנחשבת היום למספר אחת באירופה. לפי מה שקראתי במספר אתרים הם ניסו להיכנס לארצות הברית דרך האתר בודיבילדינג , ששאר החברות אמריקאיות שמעו על זה הם חסמו את העניין עם הנהלת האתר. כנראה שהחברות האמריקאיות פחדו שסייטק תנגוס בחלק ניכר מהשוק שלהן בארצות הברית. אחלה חברה ומומלצת מאוד!!!היי, רציתי לדעת מה אתם חושבים על חלבון של חברת סייטק מבחינת איכות וכו׳? אפשר להשוות אותו לשחקנים הגדולים כרגע בתחום אבקות החלבון כמו אופטימום גולד, דיימטיז עלית, מאסל פארם קומבט?
תודה וגמר חתימה טובה 😃
לא יצא לי להיתקל באף חברה שמשתווה לדימטייז או אופטימום מבחינת ערכים. ואם אתם בודקים, שימו לב לגודל הסקופ גם.חברה בסה"כ טובה, פשוט לא רב מכר כמו בארצות הברית ששם כמה חברות שולטות בשוק.
לאופטימום יש ערכים מעולים פר סקופ חלבון, בסייטק אני לא יודע את הערכים.
בהנחה ואין בהם שוני, אשרייך, לך על הסייטק. סביר להניח שהם הרבה יותר זולים.
בהנחה וכן יש, תקנה את האופטימום/אבקה אחרת שמתאימה לך.
אבל סתם שתדע, אופטימום/דימטייז סתם יקרות מאחר והם נמכרות "כמותג", מה שגורם לעלייה אוטומטית במחיר.
ישנן לא מעט חברות(כמו סייטק) שהם פחות רב מכר כמו אופטימום/דימטייז, אך לא פחות איכותיות.
שורה תחתונה, תשווה מחירים/ערכים/כמות ותקנה מה שמתאים לך.
met rxלא יצא לי להיתקל באף חברה שמשתווה לדימטייז או אופטימום מבחינת ערכים. ואם אתם בודקים, שימו לב לגודל הסקופ גם.
יש חברות שמבטיחות 30 גרם חלבון בסקופ, שזה הרבה מאוד, אבל הסקופ שלהן שוקל 45 גרם, בעוד שאופטימום מבטיחים 24 גרם בסקופ של כ-30 גרם.
כן, הערכים לא רעים בהשוואה לגודל הסקופ והמחיר, האמת.met rx
ברור שהערכים לא יהיו אותו הדבר, שאני אומר להשוות ערכים אני מתכוון שיבדוק אם הערכים מתאימים לו.לא יצא לי להיתקל באף חברה שמשתווה לדימטייז או אופטימום מבחינת ערכים. ואם אתם בודקים, שימו לב לגודל הסקופ גם.
יש חברות שמבטיחות 30 גרם חלבון בסקופ, שזה הרבה מאוד, אבל הסקופ שלהן שוקל 45 גרם, בעוד שאופטימום מבטיחים 24 גרם בסקופ של כ-30 גרם.