הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צום 16-8 אפשר קפה ?

matan1127

משתמש מתחיל
82
4
נק' מוניטין:
4
82
4
רוצה להתחיל 16-8, מותר קפה שחור לפחות ?
אני עובד לילה קם ב2-3 בלילה ואני הולך נגיד לסיים ארוחה אחרונה בשעה 17:00 בערב, ולהתחיל לאכול ב9 בבוקר.
ממתי שאני קם מותר לי קפה שחור?
הבנתי שבמהלך ה16 שעות קפה זה אפשרי אבל בלי סוכר, אם אני משתמש בסוויטאנגו זה בסדר ?
זה כאילו בלי סוכר לא ?

צומות לסירוגין על כל סוגיו לא גורמים לסגולות רפואיות או כל חרטוט אחר שמפרסמים באינסטגרם/יוטיוב וכו', והן לא יעילות יותר לירידה במשקל וירידה במסת השומן בהשוואה לגירעון קלורי רגיל כאשר הגירעון הקלורי היומי/שבועי זהה.

ממתי שאני קם מותר לי קפה שחור?
הבנתי שבמהלך ה16 שעות קפה זה אפשרי אבל בלי סוכר, אם אני משתמש בסוויטאנגו זה בסדר ?
זה כאילו בלי סוכר לא ?
אין דבר כזה מותר לי או אסור לי. אם אתה רוצה, אתה יכול להוסיף סוכר גם אם אתה עדיין בשעות הצום שלך.

צום זו בסוף דרך לשלוט בצריכה הקלורית מבלי להיאלץ לספור, פשוט חלון האכילה מצטמצם. עם זאת, התנאי החשוב לשינוי בהרכב גוף הוא עדיין הצריכה הקלורית.
אם צום עובד לך עבור המטרות שלך - אתה יכול להמשיך. רק תדע שהקפה כשלעצמו לא באמת משפיע על התוצאות של התהליך כי הוא לא משפיע על הצריכה הקלורית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית