הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לתוכנית אימונים

ShaharZ

משתמש מתחיל
83
2
נק' מוניטין:
2
83
2
שלום,
אני דיי מתחיל בעניין הזה, אני מתאמן כבר 4~5 חודשים, מרים משקולות, עושה אירובי וכו',
כל הזמן הייתי מתאמן אבל לא היה לי תוכנית אימונים, אני ממש אשמח אם מישהו יוכל להביא לי תוכנית אימונים, אני לא מצליח לראות תוצאות, אני יודע שזה לוקח הרבה זמן אבל עדיין לפחות משהו קטן,
אני מנסה לאכול טוב, אוכל חלבון אחרי אימונים כמובן, שותה גיינר לעתים קרובות.
גמר חתימה טובה וצום קל,
תודה מראש!

נראה שאתה לא יודע מה בדיוק אתה רוצה אלא רק בערך.
יש לך פה באתר תוכניות אימונים לבניית שריר ותוכניות לחיטוב. תבדוק כמה קלוריות הגוף שלך צורך ביום וכך תדע כמה לאכול, שוב תלוי במטרה ואתה צריך לבחור מטרה.
תוכל לרשום את המשקל שלך גובה גיל וכו'..
ברגע שתביא נתונים ותדע יותר טוב מה המטרה שלך לחודשים הקרובים. נוכל לעזור לך יותר.

אם אתה רוצה באמת ליהיות גדול וחזק אתה צריך ללמוד תרגילי בסיס , אחרת זה בזבוז זמן.

squat
overhead press
Bench press
Deadlift

כמובן עם מוט.

אחרי שתלמד טכניקה תרכיב תוכנית ותעלה אותה לביקורת או שתקח אימון עם מאמן מוסך שיודע דבר או שניים.

יש גם לא מעט סרטונים ברחבי הרשת לגבי התרגילים אך זה דורש מאמץ ממך.

כתבתי את זה בפוסט אחר אבל זה מתאים גם לך.

אם אתה רוצה באמת ליהיות גדול וחזק אתה צריך ללמוד תרגילי בסיס , אחרת זה בזבוז זמן.

squat
overhead press
Bench press
Deadlift

כמובן עם מוט.

אחרי שתלמד טכניקה תרכיב תוכנית ותעלה אותה לביקורת או שתקח אימון עם מאמן מוסך שיודע דבר או שניים.

תגובה טובה.
אנשים חייבים להבין שאף אחד לא יאכיל אותם בכפית זהב.
בנוסף חייבים להבין את הבסיס, להתחיל לקרוא ולראות סרטונים, אחרת הם לא יתקדמו לשום מקום.

• פותח/ת השרשור
תגובה טובה.
אנשים חייבים להבין שאף אחד לא יאכיל אותם בכפית זהב.
בנוסף חייבים להבין את הבסיס, להתחיל לקרוא ולראות סרטונים, אחרת הם לא יתקדמו לשום מקום.

squat
overhead press
Bench press
Deadlift

כמובן עם מוט.

חברים אתם קראתם מה אני רשמתי? אני מתאמן כבר בסביבות חמש חודשים ועושה כל מיני תרגילים אם אתם רוצים אני יכול לפרט,
הקטע הוא שאני לא יודע איזה תרגילים צריך לעשות למתחילים, וגם כמה להרים.
חג שמח.

חברים אתם קראתם מה אני רשמתי? אני מתאמן כבר בסביבות חמש חודשים ועושה כל מיני תרגילים אם אתם רוצים אני יכול לפרט,
הקטע הוא שאני לא יודע איזה תרגילים צריך לעשות למתחילים, וגם כמה להרים.
חג שמח.

ואתה קראת מה כתבו לך, חבר?

הוא כתב לך בדיוק איזה תרגילים לעשות.
משקל? כמה שיותר. תתחיל נמוך, אפילו נמוך בהגזמה (מוט ריק), ותעלה מאימון לאימון. 5 קילו בלחיצות ובסקוואט, 10 קילו בדדליפט. כשיתחיל להיות קשה, תחותוך את ההתקדמות בחצי.

• פותח/ת השרשור
ואתה קראת מה כתבו לך, חבר?

הוא כתב לך בדיוק איזה תרגילים לעשות.
משקל? כמה שיותר. תתחיל נמוך, אפילו נמוך בהגזמה (מוט ריק), ותעלה מאימון לאימון. 5 קילו בלחיצות ובסקוואט, 10 קילו בדדליפט. כשיתחיל להיות קשה, תחותוך את ההתקדמות בחצי.
אמרתי שאני עושה את זה כבר במשך חמש חודשים, כמה אתה ממליץ להרים למתחיל? דרך אגב אני מתאמן בבית אם זה משנה.

Back
למעלה תחתית