למזלי ההערכה שלך כלפיי לא תשנה שום דבר בחיים שלי 😃אתה גורם לי להעריך אותך פחות ופחות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למזלי ההערכה שלך כלפיי לא תשנה שום דבר בחיים שלי 😃אתה גורם לי להעריך אותך פחות ופחות.
אוקיי אז לשמור על חום הברכיים
ה' הטכניון יעניש אותך כי אתה מזלז בי.למזלי ההערכה שלך כלפיי לא תשנה שום דבר בחיים שלי 😃
מקס אני מזמין לך ביצים חדשות בדואר.
נו באמת דיי להתנהג כמו אפס ובוא להתאמן איתנו. אנחנו לא פה משפחת סופטי ולמי שאין שלוש פלטות לא קיים. דיי באמת בוא כבר באימונים בערב ונראה מה היה איתך. אתה נהנה להשתעמם למוות בצהריים בלי אף אחד?
קיצור נמאס לי להטריל אתכם אתם לוקחים את זה יותר מדי ללב.באמת שאין לי מושג מאיפה אתה מביא את השטויות שלך
אוקיי אז לא הבנת אותי נכון 😃אני לא אומר ששרוולי ברכיים זה רע - כמו שאמרת לחמם את הברכיים יכול לעשות רק טוב, ה-compression עוזר, הטכניקה קצת משתפרת ויש יותר באונס בתחתית (לא כמו רצועות אבל עדיין יש) - אבל לומר ששרוולי ברכיים מגינים על הברכיים זה כמו לומר שחגורה בסקוואט מגנה על הגב.
זהו, רק רציתי להבהיר את הנקודה.
גם שם זה לא ככה...מקס אני מזמין לך ביצים חדשות בדואר.
נו באמת דיי להתנהג כמו אפס ובוא להתאמן איתנו. אנחנו לא פה משפחת סופטי ולמי שאין שלוש פלטות לא קיים. דיי באמת בוא כבר באימונים בערב ונראה מה היה איתך. אתה נהנה להשתעמם למוות בצהריים בלי אף אחד?
כל מי שבפורום ומתאמן בטכניון בערבבכולנו למי בדיוק אתה מתכוון ?
מ.ג 88.3 היום אחרי האימון העמסה בתקווה לא לעבור את ה 90 קילו ביום שבת.
כנראה ימשיך עוד שבועיים כמו שהיה עכשיו.
לינארית שבוע 3
אימון C
בנץ 70X5 80X5 90X5 100X1 112.5X3 100X5 90X8
סקוואט לחזרות.
תרגילי נשמה
העמסה, עד עכשיו אכלתי בכללי פסטה ברוטב שמנת עם עוף שחברה הכינה, לפי המשקל מחר בבוקר יראה אם אני ממשיך עוד קצת עם העמסה או לא.
הבנץ היה ממש חרא, זה משקל שהיה לי שבוע שעבר וגם ביום ראשון, וציפיתי לפחות היום ל 4.
ניראה מה יהיה בראשון.
הכאבי רגליים ניראה לי משתפרים, מקווה שזה לא אני שמתרגל אליהם.
היה בחור שביקש שאני ישמור אליו בבנץ, עשה 100 התחיל לעשות הלך לו טוב, אחרי זה באמצע הסט אומר איתך עחי...
מ.ג 89.7, סה"כ עליה של 1.4 קילו לאחר העמסה. מקווה שהבנץ ילך טוב היום
i am a sex machine
🤢i am a sex machine
?
למשהו פה יש בטחון עצמי מופרז.?
בכל מקרה אתה מכוער ואת זה קשה לתקן, להרזות אני תמיד יכול 😃
לא רוצה לדמיין אותך עושה סקס
נראה לי שאמרתי לך משהו דומה פעם ועכשיו אתה סתם מעתיק...בכל מקרה אתה מכוער ואת זה קשה לתקן, להרזות אני תמיד יכול 😃