- פותח/ת השרשור
- #1,081
עברתי לצין אפס, מתח כבד התחיל לעשות בעיות בכתף.יחס טוב, רק שנראה לי חבל שאתה כולכך חלש בדדליפט ובסקוואט.
אתה מבצע בכלל מתח/צ'ין אפס?
אני עושה המון תרגילי עזר 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עברתי לצין אפס, מתח כבד התחיל לעשות בעיות בכתף.יחס טוב, רק שנראה לי חבל שאתה כולכך חלש בדדליפט ובסקוואט.
אתה מבצע בכלל מתח/צ'ין אפס?
תדע איפה גבול הטעם הטוב..אני עושה המון תרגילי עזר 😃
טקסס שבוע 6 אימון A
פרס 65X4X5.
סקוואט 35.
כשל בפרס בכל סט לא הצלחתי לסגור את החזרה החמישית, זה היה צפוי בשבועיים האחרונים העלתי במ.ג בערך 200 גרם עקב בעיות לאכול, מקווה שיסתדר.
שבוע הבאה לפי הרגשה או שיעשה ריסט או ינסה עוד פעם
טקסס שבוע 6 אימון B
בנץ 90X3X5
דדליפט 70
סקוואט 40
טקסס שבוע 6 אימון C
פרס 70X2.
סקוואט 45
יעשה ריסט ל 62.5 בנפח ו 67.5 בעצימות
אני לא עושה סינגלים.יצא לך לבדוק סינגלים בפרס מתישהו?
גם, וגם אני לא רואה טעם בזה, אני לא מתחרה ולא מתכוון להתחרות.אה נכון, אתה מפחד להיפצע.
🙄
טקסס שבוע 7 אימון A
עשיתי אימון בהומס פלייס (קיבלתי שבוע ניסיון)
סקוואט 50
דדליפט 80
בנץ 105X5X5
התחלתי מהסקוואט כי זה הדבר הראשון שראיתי ואז ישר דדליפט כי הוא היה ליד.
הבנץ היה לי מוזר בעיקר בגלל הספסל.
התרשמות מהחדר כושר.
ציון 2 מתוך 10.
ספרתי פלטות של 20 יש בערך 12.
יש ספסל אחד רגיל ואחד בשיפוע (לא ניתנים לשינוי).
הסקוואט במקום מאוד לא נוח, צד אחד צמוד לקיר וצריך לשים משקולות מהצד.
מקום אידיאלי למפמפמי בייספס. (חבל שאני עושה רק תרגיל אחד)
בגלל שלא ראיתי אז שאלתי את המדריך אם יש מוטות של אליקו הוא שאל אותי מה זה אליקו 😃
אחרי זה ראיתי שיש סה"כ 4 מוטות שאחד מהם שוקל 10 קילו והשאר 20 שאני לא חושב שיחזיקו מעמד בדדליפט/סקוואט של דודי או יבגני.
ילך לשם עוד כמה פעמים בשביל הסאונה 😃 שמקווה שלפחות היא מתקרבת לרמה של הטכניון.
מהסתכלות שלי במקום לא חושב שיש שם אנשים טיפה רציניים שמבינים טיפה יותר מכתבות של YNET.
נ.ב
היה משעמם בטרוף ומרגיש בוגד.
"אליקו פה מהשכונה, מה אין לכם מוטות שלו הוא לא הביא?"הוא שאל אותי מה זה אליקו
😍דדליפט/סקוואט של דודי או יבגני.
🤣🤣🤣🤣אה והיה מדריך שאכל טונה מאחורי השולחן
הזה ליד בירידה מזיו.הולמס פלייס בגרנד? שמעתי עליו דברים דומים נראה לי
"אליקו פה מהשכונה, מה אין לכם מוטות שלו הוא לא הביא?"
😍
צריך לבוא לאימון ניסיון ולעקם להם כמה מוטות
🤣🤣🤣🤣
בלי זה הסטריאוטיפ לא היה שלם
מסיבת rack pulls?צריך לבוא לאימון ניסיון ולעקם להם כמה מוטות
אה בירידה לכיוון צ'ק פוסט כאילו? שמעתי דווקא דרים טובים על הבריכה והסאונה שם.הזה ליד בירידה מזיו.
כן שם. אני יודע שהבריכה שם היא 20 או 25 מטר. סאונה אני זוכר שהייתי שם לפני שנה והיא לא הייתה חמה כמו בטכניון אבל יכול להיות שזה היה יום רע או משהוא כזה.אה בירידה לכיוון צ'ק פוסט כאילו? שמעתי דווקא דרים טובים על הבריכה והסאונה שם.
סתם מתך סקרנות, איך קיבלת שבוע ניסיון?
קיצר כשבאים לשם לעקם מוטות צריך לקרוא גם לסיימון שיעשה שם סנאץ' ויזרוק את המוט, נראה את התגובותכן שם. אני יודע שהבריכה שם היא 20 או 25 מטר. סאונה אני זוכר שהייתי שם לפני שנה והיא לא הייתה חמה כמו בטכניון אבל יכול להיות שזה היה יום רע או משהוא כזה.
חבר מתאמן שם. אבל ניראה לי אם אתה מתקשר לשם ויאנו אומר שאתה מתעניין לקחת מנוי ונגיד שחשוב לך החדר כושר ובכלל להתרשם גם יתנו.
גם בכל החדר כושר תלויים פרסומות של מאמן אישי או PREWORKOUT ותוספים למקסימום גדילת שרי/שריפת שומן. כשאני אומר בכל מקום זה בכל מקום.קיצר כשבאים לשם לעקם מוטות צריך לקרוא גם לסיימון שיעשה שם סנאץ' ויזרוק את המוט, נראה את התגובות
טקסס שבוע 5 אימון B
פרס 60X3X5
סקוואט 55