הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

1d720_ORIG-upper1.jpg

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 06/11/15

טקסס שבוע 3 אימון C

בנץ 105X5.

הגעתי מאוחר בגלל הרכבת, היה לי כאב במפרק כף היד וזה הציק לי כבר בחימום אז עשיתי רק 105 ולא 110.
שבוע הבאה אני חושב יהיה שבוע אחרון ללא רגליים והחל משבוע 5 אני יחזור לעשות רגליים במתכונת של SS לדעתי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אולי תקנה רצועות כף יד? זה באמת עוזר בבנץ' כבד בכאבים האלה.

אני מניח שלא משנה איזו תשובה אענה על זה זה לא ישנה את דעתך

מוזר שזה לא עוזר... במיליטרי פרס יש כאבים?
לא כתבתי שכואב לי בשביל שתתחיל לנתח למה איך וכמה כואב לי, כתבתי את זה בשביל לדעת למה הרמתי משקל נמוך ביום הזה.

בכל מקרה זה משהוא חדש ומקווה שיעבור.

מה אנסו אותך חזק מדי היום? בנאדם מנסה לעזור לך
אנסו אותי במשך 5 יום, היום קיבלתי זימון למילואים לחודש!!!

אבל עוד פעם רשמתי שפשוט היה כאב ביד ולכן לא הלכתי על משקל גבוהה, לא צריך להתחיל לחפור למה והאם זה כואב בתרגילים אחרים.

אם אני ירצה ייעוץ אני ישאל אתכם או יפתח אשכול בנושא.
דרך אגב איך העבודה החדשה ?

אבל עוד פעם רשמתי שפשוט היה כאב ביד ולכן לא הלכתי על משקל גבוהה, לא צריך להתחיל לחפור למה והאם זה כואב בתרגילים אחרים.
אז רשמת והבנאדם ניסה לעזור לא צריך לענות כמו שמוק (יודע שקשה לך ללכת נגד הטבע שלך אבל אפשר לנסות)

אז רשמת והבנאדם ניסה לעזור לא צריך לענות כמו שמוק (יודע שקשה לך ללכת נגד הטבע שלך אבל אפשר לנסות)
אתה נעלב במקומו ? הוא לא ילדה שנעלבת מכל דבר, אמרתי ורשמתי לו דברים גרועים מזה, גם לך.

אתה נעלב במקומו ? הוא לא ילדה שנעלבת מכל דבר, אמרתי ורשמתי לו דברים גרועים מזה, גם לך.
לא נעלב, אני מכיר אותך מספיק בשביל לדעת מי אתה פשוט יש דרך להגיב למישהו שרוצה לעזור
לילה טוב

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית