- פותח/ת השרשור
- #1,401
אין לי מושג. רשמתי ככה בשביל הבדיקה שלי. פלוס הוספתי את הנקודה שישבתי בבית כל היום.למה שזה יהיה קשור לאוכל?
אם יקרה עוד פעם ינסה להצליב מידע.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין לי מושג. רשמתי ככה בשביל הבדיקה שלי. פלוס הוספתי את הנקודה שישבתי בבית כל היום.למה שזה יהיה קשור לאוכל?
שבוע 4 אימון B
סקוואט 60X3X5
בנץ 90X3X6
מתח + 12.5 3X6
ריצה במהירות 8 15 דקות סה"כ 2 ק"מ. היה ממש ממש קשה.
עוד פעם לא ישנתי ועכשיו זה היה בערך 3.5 שעות שהייתי פשוט ער במיטה.
יצאתי לטייל לפני השינה קצת כי הרגשתי שישבתי יותר מידי מול מחשב.
3 סקופים של קפה.
200 גרם גבינה צהובה.
כ 300 גרם חזה עוף
ארוחה ארחונה הייתה בסביבות 6 בערב.
צריך לראות מה עושה. יכול להיות שזה הקפה ? פעם שעברה שתיתי 2 סקופים שלו.
לא יודע כמה יש.כמה קפאין יש בכל סקופ?
הארוחה האחרונה (ב6) כללה קפאין?
מה זה סקופים של קפה?
פיור קפה, ישן עם מזגן.מה זה סקופים של קפה?
לגבי בעיות שינה אם הייתי מנחש הייתי אומר סטרס כלשהו. או בגלל החום אבל זה היית מרגיש ישר אני מניח.
מלטונין בשיחרור מושהה אמור לעשות את העבודה..סתם מתעורר באמצע הלילה ולא מצליח להירדם עוד פעם. והקטע שאני מרגיש שאני עייף מת
לא לוקח כדורים.מלטונין בשיחרור מושהה אמור לעשות את העבודה..
לא ישן בלילה.לא לוקח כדורים.
היו כמה שניות שחשבתי שאתה רציני.העיקר אתה פוגם בבריאות שלך ועושה סקוואט 3 פעמים בשבוע,
הדבר הכי יעיל בטווח הארוך זה מה שנקרא הגיינת השינה שלך. זה אומר הרבה דברים.
למשל,
לא לעשות שום דבר במיטה חוץ מסקס ושינה (מאחל לך את שניהם, הגיע הזמן שתאבד את הבתולין שלך) בדגש גדול מאוד על סמארטפון
חדר חשוך לגמרי (לגמרי)
שקט (וגם פוטנציאל שקט - פלאפון על שקט. ולא, לא רטט. שקט)
מזגן שיקפיא לך את העצמות גם מסייע
טקס קבוע לפני השינה שאתה עושה בו תמיד אותו דבר (צחצוח שיניים פיפי קקי כיבוי אורות וכו' וכו')
אם אתה מנסה להרדם במשך 30 דקות ולא מצליח - לקום, לעשות סיבוב בבית, לשתות כוס מים, לעשות פיפי ולחזור למיטה. שים לב מה לא אמרתי: סמארטפון / לפטופ / חבריהם. זה לא סיבוב כיף. זה סיבוב שעמום.
מלטונין מאוד יכול לסייע, אבל הוא לא קשור להגיינת שינה. הוא יכול לסייע בעיקר כשהוא לא על בסיס קבוע, אלא לתיקון ג'ט לג. לא משנה ממה הוא נוצר - אבל "מכת" מלטונין (לבתולים המינון יהיה נמוך ככה שזו לא ממש "מכה") במשך 1-5 לילות מחזירה את השעון הביולוגי שלך לנורמה (בהנחה שלא לקחת את המלטונין ב13:00, אלא לפני השינה בשעה בה אתה רוצה לישון באופן קבוע, כן?)
העיקר אתה פוגם בבריאות שלך ועושה סקוואט 3 פעמים בשבוע, אבל כדור מזורגג בשביל לישון אתה לא תיקח?
ואני יותר חלש מילד כפות שמן ומכוער בן 17
אני חושב שהתיאורים מורידים רק מערכך, לא מערכי. 😛ואימונים אני גם מנסה להתחזק. זה לא מצליח ואני יותר חלש מילד כפות שמן ומכוער בן 17, אבל מנסה.
אתה כאילו מאמין בנטורופתיה?...אני לא לוקח כדורים כי אני חושב שהגוף ככה נלחם בעצמו במחלה ומתחזק. אני חולה ממש מאט יחסית לאנשים אחרים שאני מכיר וגם יחסית מבריא מהר.
מה זה נטורופתיה ? בכל מקרה לא מכיר אז כנראה שלא.אני חושב שהתיאורים מורידים רק מערכך, לא מערכי. 😛
אתה כאילו מאמין בנטורופתיה?...