הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 28/06/16

שבוע 4 אימון B

סקוואט 60X3X5
בנץ 90X3X6
מתח + 12.5 3X6

ריצה במהירות 8 15 דקות סה"כ 2 ק"מ. היה ממש ממש קשה.

עוד פעם לא ישנתי ועכשיו זה היה בערך 3.5 שעות שהייתי פשוט ער במיטה.

יצאתי לטייל לפני השינה קצת כי הרגשתי שישבתי יותר מידי מול מחשב.

3 סקופים של קפה.
200 גרם גבינה צהובה.
כ 300 גרם חזה עוף
ארוחה ארחונה הייתה בסביבות 6 בערב.

צריך לראות מה עושה. יכול להיות שזה הקפה ? פעם שעברה שתיתי 2 סקופים שלו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

כמה קפאין יש בכל סקופ?
הארוחה האחרונה (ב6) כללה קפאין?
לא יודע כמה יש.
ולא.

בכל מקרה לא חושב שזה בעיה בקפאין. לפי מה שאני זוכר אמינושופ אמרו שאין שם משהו יותר מידי חריג. והיו לי תקופות שהייתי שותה 4-5 כוסות קפה. ולא היה מפריעה

וואי מוזר 🫤

אתה עמוס בלימודים/עבודה?
אני זוכר שהייתה תקופה שהייתי לחוץ ומדוכא אחרי שהייתה לי תאונה עם האופנוע שלי, יכול להיות שזה משהו דומה אצלך?

האמת שגם לי יש בעיות עם השינה בזמן האחרון יכול להיות שזה בגלל החום?

מה זה סקופים של קפה?
לגבי בעיות שינה אם הייתי מנחש הייתי אומר סטרס כלשהו. או בגלל החום אבל זה היית מרגיש ישר אני מניח.

יש קפאין בכלל בחלבון בטעם קפה?...
קשה לך להירדם או לישון הרבה?

מה זה סקופים של קפה?
לגבי בעיות שינה אם הייתי מנחש הייתי אומר סטרס כלשהו. או בגלל החום אבל זה היית מרגיש ישר אני מניח.
פיור קפה, ישן עם מזגן.

סתם מתעורר באמצע הלילה ולא מצליח להירדם עוד פעם. והקטע שאני מרגיש שאני עייף מת

הדבר הכי יעיל בטווח הארוך זה מה שנקרא הגיינת השינה שלך. זה אומר הרבה דברים.
למשל,
לא לעשות שום דבר במיטה חוץ מסקס ושינה (מאחל לך את שניהם, הגיע הזמן שתאבד את הבתולין שלך) בדגש גדול מאוד על סמארטפון
חדר חשוך לגמרי (לגמרי)
שקט (וגם פוטנציאל שקט - פלאפון על שקט. ולא, לא רטט. שקט)
מזגן שיקפיא לך את העצמות גם מסייע
טקס קבוע לפני השינה שאתה עושה בו תמיד אותו דבר (צחצוח שיניים פיפי קקי כיבוי אורות וכו' וכו')
אם אתה מנסה להרדם במשך 30 דקות ולא מצליח - לקום, לעשות סיבוב בבית, לשתות כוס מים, לעשות פיפי ולחזור למיטה. שים לב מה לא אמרתי: סמארטפון / לפטופ / חבריהם. זה לא סיבוב כיף. זה סיבוב שעמום.

מלטונין מאוד יכול לסייע, אבל הוא לא קשור להגיינת שינה. הוא יכול לסייע בעיקר כשהוא לא על בסיס קבוע, אלא לתיקון ג'ט לג. לא משנה ממה הוא נוצר - אבל "מכת" מלטונין (לבתולים המינון יהיה נמוך ככה שזו לא ממש "מכה") במשך 1-5 לילות מחזירה את השעון הביולוגי שלך לנורמה (בהנחה שלא לקחת את המלטונין ב13:00, אלא לפני השינה בשעה בה אתה רוצה לישון באופן קבוע, כן?)

העיקר אתה פוגם בבריאות שלך ועושה סקוואט 3 פעמים בשבוע, אבל כדור מזורגג בשביל לישון אתה לא תיקח?

כשאני מסיים אימון קשה ב8-9 בערב אני נשפך למיטה ונרדם תוך 2 דקות.. תנסה אולי יעזור.

הדבר הכי יעיל בטווח הארוך זה מה שנקרא הגיינת השינה שלך. זה אומר הרבה דברים.
למשל,
לא לעשות שום דבר במיטה חוץ מסקס ושינה (מאחל לך את שניהם, הגיע הזמן שתאבד את הבתולין שלך) בדגש גדול מאוד על סמארטפון
חדר חשוך לגמרי (לגמרי)
שקט (וגם פוטנציאל שקט - פלאפון על שקט. ולא, לא רטט. שקט)
מזגן שיקפיא לך את העצמות גם מסייע
טקס קבוע לפני השינה שאתה עושה בו תמיד אותו דבר (צחצוח שיניים פיפי קקי כיבוי אורות וכו' וכו')
אם אתה מנסה להרדם במשך 30 דקות ולא מצליח - לקום, לעשות סיבוב בבית, לשתות כוס מים, לעשות פיפי ולחזור למיטה. שים לב מה לא אמרתי: סמארטפון / לפטופ / חבריהם. זה לא סיבוב כיף. זה סיבוב שעמום.

מלטונין מאוד יכול לסייע, אבל הוא לא קשור להגיינת שינה. הוא יכול לסייע בעיקר כשהוא לא על בסיס קבוע, אלא לתיקון ג'ט לג. לא משנה ממה הוא נוצר - אבל "מכת" מלטונין (לבתולים המינון יהיה נמוך ככה שזו לא ממש "מכה") במשך 1-5 לילות מחזירה את השעון הביולוגי שלך לנורמה (בהנחה שלא לקחת את המלטונין ב13:00, אלא לפני השינה בשעה בה אתה רוצה לישון באופן קבוע, כן?)

העיקר אתה פוגם בבריאות שלך ועושה סקוואט 3 פעמים בשבוע, אבל כדור מזורגג בשביל לישון אתה לא תיקח?

מקפיד כמעט על הכל, חדר חשוך. אני לא מכניס את הפלאפון למיטה, והוא במצב טיסה ללילה. רק שם שעון מעורר.
מזגן עובד מספיק טוב.

אני מנסה לעשות גם דדליפט שהוא יותר פוגע בגוף. אבל תאכלס זה שאני מתאמן ואי לקיחת כדורים יש מאחוריהם סוג של אותו רעיון.

אני לא לוקח כדורים כי אני חושב שהגוף ככה נלחם בעצמו במחלה ומתחזק. אני חולה ממש מאט יחסית לאנשים אחרים שאני מכיר וגם יחסית מבריא מהר.

ואימונים אני גם מנסה להתחזק. זה לא מצליח ואני יותר חלש מילד כפות שמן ומכוער בן 17, אבל מנסה.

ואני יותר חלש מילד כפות שמן ומכוער בן 17
ItJB523.jpg

ואימונים אני גם מנסה להתחזק. זה לא מצליח ואני יותר חלש מילד כפות שמן ומכוער בן 17, אבל מנסה.
אני חושב שהתיאורים מורידים רק מערכך, לא מערכי. 😛

אני לא לוקח כדורים כי אני חושב שהגוף ככה נלחם בעצמו במחלה ומתחזק. אני חולה ממש מאט יחסית לאנשים אחרים שאני מכיר וגם יחסית מבריא מהר.
אתה כאילו מאמין בנטורופתיה?...

אני חושב שהתיאורים מורידים רק מערכך, לא מערכי. 😛

אתה כאילו מאמין בנטורופתיה?...
מה זה נטורופתיה ? בכל מקרה לא מכיר אז כנראה שלא.

כמו שרשמתי, זה נישמע לי הגיוני. שככה זה עובד. בערך כמו וירוס שמתחזק עם הזמן. ככה גם הגוף. כמובן שפעם היה לי משהו שלא עבר גם אחרי כמה ימים. ובסוף הייתי על אנטיביוטיקה. אבל זה היה פעם אחת בחיים.

אף פעם לא לקחתי כדורי אקמול בחיים שלי או דברים דומים. אף פעם לא היו לי כאבי ראש או דברים כאלו שאנשים אחרים לפעמים מתלוננים.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית