הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

texas_method.log.txt

במשיכה פשוט תמעך את הרצפה עם הרגליים ותנסה לדחוף את המוט מהרצפה בעזרת העקבים במקום למשוך אותו.
סבבה תודה ינסה את זה בפעם הבאה
אני מציע לשים גרביים ארוכות, יעזור למנוע פצעים על הרגליים
צריכים להביא לי בתחילת ינואר, אני כבר עם פצע תמידי ברגל מאז שעברתי את ה 100 קילו 😃, אחרי הדדליפט אני מסתובב בחדר כושר מדמם בכל המקום.

סבבה תודה ינסה את זה בפעם הבאה

צריכים להביא לי בתחילת ינואר, אני כבר עם פצע תמידי ברגל מאז שעברתי את ה 100 קילו 😃, אחרי הדדליפט אני מסתובב בחדר כושר מדמם בכל המקום.
בחיים לא קרה לי...

בחיים לא קרה לי...
אצלנו המוט טיפה מחוספס איפה שבדיוק הרגליים, זה לא עושה משהוא נוראה פשוט כזה מגרד קצת את העור, אבל זה מגרד חתיכה דיי גדולה ואז יש המון דם, וכנראה שהגוף מזרים גם יותר דם לרגליים אחרי סקוואט ובזמן הדדליפט עצמו אז זה לא תורם.
מה שטוב זה שאחרי 10-20 דקות הדימום מפסיק.

אצלנו המוט טיפה מחוספס איפה שבדיוק הרגליים, זה לא עושה משהוא נוראה פשוט כזה מגרד קצת את העור, אבל זה מגרד חתיכה דיי גדולה ואז יש המון דם, וכנראה שהגוף מזרים גם יותר דם לרגליים אחרי סקוואט ובזמן הדדליפט עצמו אז זה לא תורם.
מה שטוב זה שאחרי 10-20 דקות הדימום מפסיק.
10-20 דקות? אז יש DNA שלך בכל המכון, או לפחות בחלק של הכלוב והספות

godlin23 עדכן את הלוג ״לוג של מתכנת״:

עדכון לוג: 14/12/14

סקאווט 97.5
פרס 60.8 5-5-3
מתח 30

הערות:
סקוואט מעלה סרטון לביקורת.
פרס מאמין שלא נחתי מספיק לפני הסט ה 3, והוצאתי אוויר למטה ופשוט לא יכלתי עוד פעם לקחת אוויר.
מעכשיו לזכור לעשות את הנשימה למעלה. העלתי 4 סוגרים שזה יצא 0.8 ק"ג כי ידעתי ש 2.5 אני כבר לא יעלה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

התקדמות יפה בטכניקה.

תנסה מכנסיים ארוכים עד אז. הדימום הזה נשמע רע!

תודה
טכניקה בדדליפט ?

ניסיתי מכנסיים אבל הם יותר מידי חמים בשבילי ואלו שלא חמים אז הם קצרים. עוד 4 שבועות מגיעים גרביים.
בכל אופן הדימום לא נורא כזה.

קשה לראות מהזווית הזאת, אתה שולח ברכיים החוצה חזק?

גבולי, אבל בסדר, מה שמטריד אותי זה טיפה גלישה של הברך, ולכן שאלתי אם אתה דוחף ברכיים החוצה חזק.

זה בעיה שאני עובד אליה, אבל יותר חשוב לי העומק, הייתי על 97.5 ועכשיו ירדתי ל 90 בשביל לשפר עומק.
אתה יכול ככה להסתכל באיזה חזרות יש עומק טוב ? או שבכולם זה גבולי ?

זה בעיה שאני עובד אליה, אבל יותר חשוב לי העומק, הייתי על 97.5 ועכשיו ירדתי ל 90 בשביל לשפר עומק.
אתה יכול ככה להסתכל באיזה חזרות יש עומק טוב ? או שבכולם זה גבולי ?
עזוב, העומק בסדר. אתה טיפה שובר מקביל, וזה מה שצריך.

עזוב, העומק בסדר. אתה טיפה שובר מקביל, וזה מה שצריך.

סבבה תודה, עכשיו עניין הברכיים נישאר לי, זה גם בכל החזרות יש את הגלישה ? כי לפחות מה שאני ראיתי זה שיש לי חזרות טובות

יש לך קורולציה בין הגלישה לבין העומק.
בסרטון הראשון נדמה לי בחזרה השניה והשלישית יש עומק גבולי, ושם גם הברכיים נראות הכי פחות נדחפות החוצה.
תעבוד על זה, אני חושב שזה יראה טוב מאד אחרי זה. כשהברכיים בחוץ יותר קל לך לרדת "ביניהן".

יש לך קורולציה בין הגלישה לבין העומק.
בסרטון הראשון נדמה לי בחזרה השניה והשלישית יש עומק גבולי, ושם גם הברכיים נראות הכי פחות נדחפות החוצה.
תעבוד על זה, אני חושב שזה יראה טוב מאד אחרי זה. כשהברכיים בחוץ יותר קל לך לרדת "ביניהן".

סבבה ינסה להקפיד על זה יותר.
תודה רבה

godlin23 עדכן את הלוג ״לוג של מתכנת״:

עדכון לוג: 18/12/14

סקאווט 92.5
פרס 61.2 5-4-4
מתח 32

קצת סיפור.
במקביל למתח התחלתי לעשות קצת תאומים אבל הדברים שלי נשארו על בנץ אחד בגלל שהייתי מצלם ממנו ובבוקר אין אנשים אז לאף אחד לא הפריעה, הגיעה ערס ורצה להתאמן אני הייתי עסוק בלשים משקולות על המוט אז אמרתי לו שיזיז את הדברים ויתחיל לעבוד שם, הוא אומר לי בוא אתה תזיז אותם, אז המשכתי לשים פלטות וחשבתי ישים אותם וילך להזיז, המאניק החליט לקחת את הדברים שלי ולזרוק על הרצפה(מגבת ופלאפון) ופה נהייתי עצבני בטרוף, כנראה שאם הייתי כבר מסיים את התואר לא הייתי שותק על...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית