הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

אתה כבר גם ככה לא תספיק אותם, במיוחד שאתה יושב פה בפורם.
עדיף תלך תעשה אימון.
לימודים זה לחלשים.
לאחד השגתי כבר רפרנס, לשאר מחכה לתשובה, ככה שאפשר להספיק לפחות חלקית 😃

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״לוג של מתכנת״:

עדכון לוג: 08/01/15

סקאווט 80
דדליפט 122.5
בנץ 102.5 5-3-4

הערות:
הסקוואט הגב הרגיש יותר טוב, ינסה לעלות 2.5 ביום ראשון
דדליפט עשיתי באחיזה הפוכה, מעכשיו המשקל עבודה יהיה באחיזה הפוכה והחימום אחיזה רגילה.
בנץ היה קשה, שבוע הבאה פעם אחרונה מנסה את המשקל ואם לא ילך יעשה ריסט ל 90 כנראה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

רק עכשיו שמתי לב שהבנץ' שלך ממש גבוה יחסית לסקוואט ודדליפט

רק עכשיו שמתי לב שהבנץ' שלך ממש גבוה יחסית לסקוואט ודדליפט

עצוב. הרגליים שלי ממש חלשות.
כנראה אחרי שבוע הבאה יעבור להתאמן בערב(מקווה), ואז אולי הסקוואט ישתפר.

תזכיר לי מה עשית לפני SS? היית מתאמן רק פלג גוף עליון או משהו?
בכללי התחלתי להתאמן בצבא ושם זה היה רק פלג גוף עליון כי הייתה לנו מכולת כושר, לקראת השחרור שקלתי 70 קילו.
אחרי שהתחלתי ללמוד הייתי עושה AB בעיקרון במשך 3 שנים, עם דגש מאוד מאוד קטן ברגליים, ואז בעיקרון לא התקדמתי יותר מידי.
אחרי זה איך שהוא הגעתי לפורום הזה (הגעתי לפה מהמאמר המדריך לעלייה במסה ניראה לי).
אחרי קריאה פה ובירור דברים התחלתי SS בפעם הראשונה , הגעתי אז ל 115 קילו דדליפט ונפצעתי בכתף אז, והפסקתי את התוכנית.
וחזרתי ל AB רגיל עם קצת יותר דגש לרגליים.
ועכשיו החלטתי לחזור לתוכניות שקצת יותר מבוססות כוח בעיקר מהסיבה שנהנתי יותר מהתוכניות האלו, וגם צריך לבוא 3 פעמים בשבוע ולא 4-6 פעמים.

עדכון לוג: 11/01/15

סקאווט 82.5
פרס 62.5 4-4-4
מתח 32

הערות:
ירדתי קצת במשקל בסופ"ש, בכללי יצא לי רק לאכול כ 120 גרם חלבון ולא בטוח שעברתי את ה 2500 קלוריות,.
הסקוואט היה סבבה הגב בסדר.
פרס:היה קשה, בעיקר כבר הגב היה עייף והתחיל קצת לכאוב (כאב רגיל של שריר), מקווה שהחגורה תעזור לי בזה כשתגיעה.

הגיעו גרביים, יום שלישי הולך לנסות אותם, מאוד רציתי לעשות היום דדלפיט אבל אני יחכה ליום שלו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 11/01/15

סקאווט 82.5
פרס 62.5 4-4-4
מתח 32

הערות:
ירדתי קצת במשקל בסופ"ש, בכללי יצא לי רק לאכול כ 120 גרם חלבון ולא בטוח שעברתי את ה 2500 קלוריות,.
הסקוואט היה סבבה הגב בסדר.
פרס:היה קשה, בעיקר כבר הגב היה עייף והתחיל קצת לכאוב (כאב רגיל של שריר), מקווה שהחגורה תעזור לי בזה כשתגיעה.

הגיעו גרביים, יום שלישי הולך לנסות אותם, מאוד רציתי לעשות היום דדלפיט אבל אני יחכה ליום שלו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 13/01/15

יש לי שבוע מבולגן ולא יוצא לי לאכול נורמלי, אני כבר אוכל 3 מנות בשר בעבודה אבל עדיין נשאר כנראה מתחת ל 2200 קלוריות, סופש יוכל טוב, ושבוע הבאה יכול להיות עוד פעם שבוע בעייתי אבל לפחות הוא אחרון.
סקאווט 85
דדליפט 125 FAIL
בנץ 102.5 4-4-4

הערות:
יש לי עכשיו רצועות לידיים. וגרביים לדדליפט 😃
הסקוואט מרגיש יותר טוב מקווה שכאשר יגיעה ל 90+ אני לא ירגיש את הכאב בעצם הזנב.
בנץ סט ראשון ואחרון ניסית עם הרצועות, לא הרגשתי הבדל מאוד גדול, אפילו אולי קצת הפריעו לי בנוחות. יכול להיות שצריך ללמוד איך ללבוש...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 15/01/15

סקאווט 87.5
פרס 62.5 4-4-4
מתח 32

הערות:
ירדתי כ 1-1.5 קילו(חלק נוזלים כנראה), עשיתי ניסוי שחבר סיפר לי על להיות במינוס קלורי גבוהה לזמן קצר (עשיתי 3 ימים).
לדעתי הניסוי עבר בהצלחה, הוא התבסס על כמה מחקרים שהוא קרא ושלח לי.
ידעתי שאני לא יעלה במשקלי עבודה ורציתי לראות שאני לא יורד, ובאמת לא ירדתי.
בכללי עשיתי את זה רק בגלל שידעתי שאני לא יוכל לאכול ב 3 הימים האלו נורמלי גם ככה, ולכן על הדרך ניסיתי לבדוק את הנושא.
היום חוזר לטחון אוכל.

הסקוואט היה לי קשה, בעיקר בגלל עייפות, עשיתי ביום שני...

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה הניסוי הזה בעצם נתן?
או אם להתנסח אחרת, במה הוא מועיל בזמן מסה למשל?

בכללי הרעיון אומר שאתה עושה במהלך המסה בערך פעם בחודש לכ 3-5 ימים מינוס קלורי גבוהה (מעל 1000), שומר על חלבון מאוד גבוהה.

ממה שיצא לי להבין זה שהמשקל שאתה מעבד הוא נטו שומן (פרט לנוזלים) כלומר אין פגיעה בשריר בטווח ימים כזה קצר. ואין פגיעה במשקלי עבודה (אתה לא עולה אבל גם לא יורד), ונאמר לי שאפשר גם לעלות.

היתרון שאני רואה בו זה שאפשר ככה למשוך יותר זמן את המסה או לחלופין החיטוב יהיה יותר קצר.

בכל מקרה עוד 4 שבועות אני ינסה עוד פעם את זה, כי עכשיו היו בעיות של אימוני ספורט שונים. וגם בגלל שהייתי אחרי פציעה אז הסקוואט לא היה בשיא.

בכללי הרעיון אומר שאתה עושה במהלך המסה בערך פעם בחודש לכ 3-5 ימים מינוס קלורי גבוהה (מעל 1000), שומר על חלבון מאוד גבוהה.

ממה שיצא לי להבין זה שהמשקל שאתה מעבד הוא נטו שומן (פרט לנוזלים) כלומר אין פגיעה בשריר בטווח ימים כזה קצר. ואין פגיעה במשקלי עבודה (אתה לא עולה אבל גם לא יורד), ונאמר לי שאפשר גם לעלות.

היתרון שאני רואה בו זה שאפשר ככה למשוך יותר זמן את המסה או לחלופין החיטוב יהיה יותר קצר.

בכל מקרה עוד 4 שבועות אני ינסה עוד פעם את זה, כי עכשיו היו בעיות של אימוני ספורט שונים. וגם בגלל שהייתי אחרי פציעה אז הסקוואט לא היה בשיא.

נשמע מעניין,
משהו שבהחלט כדאי לנסות.
אז בעצם 3-5 ימים של אימונים על המשקל האחרון שהורם או לחילופין התקדמות מזערית ביותר לפי מה שאני מבין.
כמה זה רמת חלבון גבוהה? נאמר פי 2.5 ממשקל הגוף? 3 אפילו ?
כמה פחמימה\שומן? פחות קריטי?

אני אשמח לקרוא מאמר בנושא אם יש לך רפרנסים..

נשמע מעניין,
משהו שבהחלט כדאי לנסות.
אז בעצם 3-5 ימים של אימונים על המשקל האחרון שהורם או לחילופין התקדמות מזערית ביותר לפי מה שאני מבין.
כמה זה רמת חלבון גבוהה? נאמר פי 2.5 ממשקל הגוף? 3 אפילו ?
כמה פחמימה\שומן? פחות קריטי?

אני אשמח לקרוא מאמר בנושא אם יש לך רפרנסים..

http://suppversity.blogspot.co.il/2014/07/750kcalday-deficit-approach-to-cutting.html?m=1

חלבון צריך 2X+ שומן בערך 30 גרם + אומגה 3, פחמימה לפי הרגשה אישית שלך (הייתי על 100-150 בערך)

משקלים בכללי הייתי מנסה להתקדם, בגלל שהפרס אימון קודם היה לי 62.5 ל 4-4-4 אז זה שהצלחתי לעשות אותו דבר היום אחרי האגרוף שהיה לי אני מבסוט על עצמי ויכול להגיד שאולי אפילו הייתי סוגר 5 בלפחות סט אחד.

לצערי הוא היה האינדיקציה היחידה שלי, כי הסקוואט שלי נמוך ביחס למה שהיה לפני הפציעה ומתח ירדתי במשקל גוף אז גם לא הכי איניקציה.

ולכן אני ינסה לעשות עוד פעם בעוד חודש.

אה ועשיתי את זה במיוחד בין 2 אימוני פרסים, כי אין מצב שאני עושה את זה בין אימוני דדליפט.

וירדתי חור בחגורה של הגינס 😃

http://suppversity.blogspot.co.il/2014/07/750kcalday-deficit-approach-to-cutting.html?m=1

חלבון צריך 2X+ שומן בערך 30 גרם + אומגה 3, פחמימה לפי הרגשה אישית שלך (הייתי על 100-150 בערך)

משקלים בכללי הייתי מנסה להתקדם, בגלל שהפרס אימון קודם היה לי 62.5 ל 4-4-4 אז זה שהצלחתי לעשות אותו דבר היום אחרי האגרוף שהיה לי אני מבסוט על עצמי ויכול להגיד שאולי אפילו הייתי סוגר 5 בלפחות סט אחד.

לצערי הוא היה האינדיקציה היחידה שלי, כי הסקוואט שלי נמוך ביחס למה שהיה לפני הפציעה ומתח ירדתי במשקל גוף אז גם לא הכי איניקציה.

ולכן אני ינסה לעשות עוד פעם בעוד חודש.

אה ועשיתי את זה במיוחד בין 2 אימוני פרסים, כי אין מצב שאני עושה את זה בין אימוני דדליפט.

וירדתי חור בחגורה של הגינס 😃

תודה על הרפרנס!

אני אקרא, ואנסה גם בעוד חודש-חודש וחצי כדי לראות איך זה עובד.

עדכון לוג: 18/01/15

סקאווט 90
בנץ 92.5
דדליפט 125 FAIL

סקוואט: היה קצת קשה, לפחות הגב לא כואב.
בנץ: עשיתי ריסט, המשקל היה לא כבד מאוד, הכתף קצת כאבה לי.
דדליפט: הצלחתי 2 חזרות, שתאכלס הייתי ממש מבואס אבל שכחתי שפעם קודמת עשיתי 1 ושבוע שעבר לא אכלתי יותר מידי טוב, אז יחסית בסדר, אחרי הפסקה ניסיתי עוד פעם הצלחתי עוד חזרה 1, ואז עשיתי 110 קילו ל 5 חזרות
ההרגשה הייתה שאני יותר מפחד על הכתף (הפציעה המוזרה שהייתה לי לפני שנתיים) מאשר באמת חוסר כוח.

שבוע הבאה כנראה יעבור להתאמן בערב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני יושב כאן עם קפה מנסה להתעורר ואנשים כבר מעיפים משקלים על הבוקר:37mv:

בדיוק סיימתי את הארוחת בוקר השנייה שלי, מביט במסך ורואה את גודלין מרים סקוואטים ודדליפטים.

🤣

אני יושב כאן עם קפה מנסה להתעורר ואנשים כבר מעיפים משקלים על הבוקר:37mv:
בדיוק סיימתי את הארוחת בוקר השנייה שלי, מביט במסך ורואה את גודלין מרים סקוואטים ודדליפטים.

🤣

תאכלס האימון שלי מסתיים ב 8:15 בבוקר, רק העידכון יוא מאוחר, אבל אני עכשיו אחרי 300 גרם סקי+קורפלקס (נגמר הקוטג') ויתחיל לאכול איזה מילקי ככה להרגשה הטובה.

מקווה שיצא לי לעבור לערב שבוע הבאה לראות איך ההרגשה והאימון יהיו בערב.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית