Resource icon

texas_method.log.txt

120-140? מתי הרמת 140? מתי הרמת 120? איך פספסתי את זה?

תאמין לי אין לי מושג את אתה תסיים מכינה, ניראה לי כדאי שתתחיל להשקיעה בלימודים כמו שאתה משקיעה בחדר כושר. 😃

רשמתי שאם העצימות שלי הייתה 180 כנראה הייתי עושה התאוששות 120-140.

תאמין לי אין לי מושג את אתה תסיים מכינה, ניראה לי כדאי שתתחיל להשקיעה בלימודים כמו שאתה משקיעה בחדר כושר. 😃

רשמתי שאם העצימות שלי הייתה 180 כנראה הייתי עושה התאוששות 120-140.
יש לי את יעקב אל תדאג הוא יסגור לי את כל הפערים של הדיסלקציה ואני אעבור את המכינה כמו גדול עם ממוצע 65!

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 04/04/15

שבוע 7 עצימות.

אז עד עכשיו היה שבוע דיי גרוע בגלל מחלה והפציעה בזמן המתח בשבוע שעבר שבגללה לא יכלתי לעשות מתח
היום באתי במצב דיי טוב לחדר כושר אבל הראק היה תפוס בשבת !!! וחיכיתי איזה 10 דקות בשביל להיכנס. לצערי גם נעלצתי לעשות עם המוטות הלא טובים. ובאמת יש הבדל עצום בינם לבין האליקו. לא יודע למה אבל ניראה לי שהחדשים טיפה יותר עבים וגם הם לא מסתובבים או מסתובבים לא טוב, קיצור בזמן שאני עולה יורד ההרגשה איתם לא טובה.
בכל מקרה הצלחתי את הסקוואט שלי והייתי מבסוט הבנץ גם הלך דיי טוב שאותו עשיתי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

פשש משקל תלת ספרתי בבנץ' לא ידעתי שתצליח 😃
בנוגע לדד ליפט, ממליץ לך לקנות חגורה ולהתחיל להשתמש בה, אם אתה לא רוצה להשקיע כמוני באינזר תקנה RDX עולה רק 200 שקל ואחלה של חגורה. זה יעזור לך גם בסקוואט וגם בדד ליפט להתקדם במשקלים. תתחיל לעבוד קבוע באחיזה הפוכה, עם הזמן תתרגל לטכניקה והמשקלים יתחילו לקפוץ, ותקנה לעצמך קוביית מגנזיום אם יש בעיות אחיזה.
אגב אם כואב לך במתח תעשה שבוע-שבועיים מנוחה ממתח ותחליף בחתירה.

פשש משקל תלת ספרתי בבנץ' לא ידעתי שתצליח 😃
בנוגע לדד ליפט, ממליץ לך לקנות חגורה ולהתחיל להשתמש בה, אם אתה לא רוצה להשקיע כמוני באינזר תקנה RDX עולה רק 200 שקל ואחלה של חגורה. זה יעזור לך גם בסקוואט וגם בדד ליפט להתקדם במשקלים. תתחיל לעבוד קבוע באחיזה הפוכה, עם הזמן תתרגל לטכניקה והמשקלים יתחילו לקפוץ, ותקנה לעצמך קוביית מגנזיום אם יש בעיות אחיזה.
אגב אם כואב לך במתח תעשה שבוע-שבועיים מנוחה ממתח ותחליף בחתירה.

אני הזמנתי חגורה עוד לפני שהשתחררתה ניראה לי, אבל אמרו לי שצריכה להגיעה בזמן הקרוב.
אחיזה הפוכה אני כבר עובד מזמן, אבל ניראה לי צריך קצת להתאמן על להלחליף את הכיוון של הידיים. כי כרגע כואב ככה.
בעיית אחיזה בינתיים אין.
לגבי חתירה צריך לבדוק, אבל ניראה לי פשוט הזוית הזאת של הידיים כואבת לי.

אני הזמנתי חגורה עוד לפני שהשתחררתה ניראה לי, אבל אמרו לי שצריכה להגיעה בזמן הקרוב.
אחיזה הפוכה אני כבר עובד מזמן, אבל ניראה לי צריך קצת להתאמן על להלחליף את הכיוון של הידיים. כי כרגע כואב ככה.
בעיית אחיזה בינתיים אין.
לגבי חתירה צריך לבדוק, אבל ניראה לי פשוט הזוית הזאת של הידיים כואבת לי.
אה נזכרתי שאמרת שהזמנת את החגורה לפני מלא זמן חח
תנסה חתירה אימון הבא תראה איך יהיה

בסדר גמור, אפשר להתקדם במשקלים - אבל עדיין אין היפ דרייב כי אתה משחרר את הגב התחתון כשאתה מגיע לבור.

איך אני מחזיק אותו ?

כמה אפשרויות ל-queue, צריך לראות מה יעבוד עליך -
1 - כשאתה יורד למטה תדמיין שאתה מנסה להפגיש את השכמות ואת התחת - אבל עדיין תשתמש בשרירי הבטן כמובן.
2 - חזה גדול לכל אורך התנועה.
3 - כשאתה יורד תחשוב על לדחוף מהתחת בתחתית ותרגיש את ההמסטרינג נמתח כמו גומייה ומקפיץ אותך למעלה.

כמו שאמרתי, סה"כ בסדר - תמיד יש מה לשפר.

כמה אפשרויות ל-queue, צריך לראות מה יעבוד עליך -
1 - כשאתה יורד למטה תדמיין שאתה מנסה להפגיש את השכמות ואת התחת - אבל עדיין תשתמש בשרירי הבטן כמובן.
2 - חזה גדול לכל אורך התנועה.
3 - כשאתה יורד תחשוב על לדחוף מהתחת בתחתית ותרגיש את ההמסטרינג נמתח כמו גומייה ומקפיץ אותך למעלה.

כמו שאמרתי, סה"כ בסדר - תמיד יש מה לשפר.

סבבה תודה, ינסה את כל ה 3 ולראות מה מתאים לי.

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 07/04/15

שבוע 8 נפח

הקדמתי את האימון ביום בגלל זמני פתיחה של החד"כ שבוע הבאה, עכשיו אני מבין למה כדאי לנוח יומיים, הרגשתי קצת עייף עדיין ברגליים, אבל המשקל היה טיפה יותר קל משבוע שעבר שהייתי חולה אז אני שמח.

דניאל היה באימון אז לא הייתי לבד אפילו שהוא כמו דודי עכשיו בעיקר בנץ.
יבגני קפץ לביקור אחרי ריצה שלו. יבגני זה לא יעזור לך אתה עדיין שמן.

הסקוואט היה סבבה עד שסיימתי לעשות את התרגיל הספיקו להכינס ולסיים 2 מתאמנים ועוד אחד בזמן הפרס 😃
בהתחלה עוד אמרתי לאנשים שנשארו לי X סטים, ואז הבנתי שזה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

יא מכוער מה הקדמת עכשיו לא יהיה לי עם מי להתאמן כי אני בא בצוהוריים :(

יא מכוער מה הקדמת עכשיו לא יהיה לי עם מי להתאמן כי אני בא בצוהוריים 😭
מקס אני רואה אתה רק מחכה לכתוב או לענות משהו 😃 ככה לא לומדים.

חשבתי על זה וכנראה גם שבוע הבאה אני יעשה אימון בראשון שלישי (יקדים אימון ביום עוד פעם) כי ביום רביעי החד"כ נסגר ב 5:30 :(
ואז יעשה ראשון שלישי שישי

מקס אני רואה אתה רק מחכה לכתוב או לענות משהו 😃 ככה לא לומדים.

חשבתי על זה וכנראה גם שבוע הבאה אני יעשה אימון בראשון שלישי (יקדים אימון ביום עוד פעם) כי ביום רביעי החד"כ נסגר ב 5:30 😭
ואז יעשה ראשון שלישי שישי
יש לי תמיד את ההרגשה שיהיה לך בודד ואתה תבכה אם אני לא אגיב לך בלוג.
אז שבוע הבא תבוא ראשון שלישי ושישי כמוני? וחשבתי שאתה לא יכול להתאמן בראשון בגלל עבודה ובגלל זה אתה תמיד בא בשבת

יש לי תמיד את ההרגשה שיהיה לך בודד ואתה תבכה אם אני לא אגיב לך בלוג.
אז שבוע הבא תבוא ראשון שלישי ושישי כמוני? וחשבתי שאתה לא יכול להתאמן בראשון בגלל עבודה ובגלל זה אתה תמיד בא בשבת

אני פשוט לא יכול להתאמן 3 פעמים באמצע שבוע. אז בגלל זה אני מגיעה בימים האלו, אפילו שניראה לי עוד מעט אני יעבור לאמצע שבוע. ככה עוד איזה חודש (אולי פחות 😃 ), אני פשוט עדיין חדש אז מראה רצינות.

וכן שבוע הבאה אין מה לעשות אין ברירה, אפילו שרציתי יותר מנוחה בין עצימות ליום נפח :( אבל יאללה נתן בראש.

"יבגני זה לא יעזור לך אתה עדיין שמן."
עחי, אני הופך את השומן לשריר
הרג אותי ההוא ששאל אותך כמה נשאר לך בכלוב ואמרת לו שעה, אז הוא אומר "לא, אני התכוונתי כאן בכלוב כמה נשאר לך" 🤣
בקשר לאמריקאים השמנים, דווקא הגיוני שהם דופקים לעצמם את החילוף חומרים עם כל החרא המתוק והמזון המהיר שהם אוכלים. לא יודע אם זה כל האמריקאים ובטח שלא רק האמריקאים, תלך למקדונלדס במוצ"ש תראה משפחות עם הורים שמנים וילדים שמנים טוחנים המבורגרים, צ'יפס, קולה וקינוח

אבל הוא בעיקר דיבר על זה שהפחמימה זה הבעיה, יאנו הוא קרא/שמע אל דיאטה כזאת שהם יחסית נגד פחמימה, ניראה לי שזה היה פילאו כי הוא אמר שכן אוכלים פחמימה אבל ממש קצת, אפילו שהוא לא ניראה לי ידע את השם שלה.

בכל מקרה הוא דיבר על זה שהפחמימה היא הביעה ובגללה ארה"ב שמנים, שזה לא נכון האנשים שם שמנים כי פשוט הם אוכלים בפלוס קלורי גבוהה זה הכל.
ממה שאני יודע האוכלוסיה ששמנה בארה"ב הם העניים, ו"אוכל מהיר" הוא משמעותית יותר זול מאוכל "בריא" וההבדל בקלוריות בין הארוחות הוא עצום. אז כאשר ארוחה במקדונלס עולה דולר ואתה ממש שבע ממנה ללכת לקנות במקומה סלט קטן שעולה 3-4 דולר זה לא כלכלי מבחינת אותם אנשים, הבעיה שהם עדיין אוכלים הרבה ובזול ולכן משמנים.

יש סרטון של בן אדם שאכל 30 יום במקדונלס 3 פעמים ביום אבל ללא ציפס וקולה (הוא שתה מים) ועשה ספורט 3 פעמים בשבוע והיה במינוס קלורי, בסוף החודש הוא הראה שהוא הוריד במשקל ואפילו מדד הכולסטרול התשנה לטובה,
אני זוכר שהוא בערך אכל 2000 קלוריות שבאו רק ממקדונלס.

זה סרטון סוג של בתגובה לסרטון האחר שבוא אחד השמין מאכילה במקדונלס.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית