- פותח/ת השרשור
תקרה כותרת "התאוששות", מה לעשות שעצימות שלי לא 180, ככה אולי באמת התאוששות היה 120-140נטשתי אותך ליום אחד ואתה מסקוויט 70 קילו???????????
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תקרה כותרת "התאוששות", מה לעשות שעצימות שלי לא 180, ככה אולי באמת התאוששות היה 120-140נטשתי אותך ליום אחד ואתה מסקוויט 70 קילו???????????
120-140? מתי הרמת 140? מתי הרמת 120? איך פספסתי את זה?תקרה כותרת "התאוששות", מה לעשות שעצימות שלי לא 180, ככה אולי באמת התאוששות היה 120-140
120-140? מתי הרמת 140? מתי הרמת 120? איך פספסתי את זה?
יש לי את יעקב אל תדאג הוא יסגור לי את כל הפערים של הדיסלקציה ואני אעבור את המכינה כמו גדול עם ממוצע 65!תאמין לי אין לי מושג את אתה תסיים מכינה, ניראה לי כדאי שתתחיל להשקיעה בלימודים כמו שאתה משקיעה בחדר כושר. 😃
רשמתי שאם העצימות שלי הייתה 180 כנראה הייתי עושה התאוששות 120-140.
שבוע 7 עצימות.
אז עד עכשיו היה שבוע דיי גרוע בגלל מחלה והפציעה בזמן המתח בשבוע שעבר שבגללה לא יכלתי לעשות מתח
היום באתי במצב דיי טוב לחדר כושר אבל הראק היה תפוס בשבת !!! וחיכיתי איזה 10 דקות בשביל להיכנס. לצערי גם נעלצתי לעשות עם המוטות הלא טובים. ובאמת יש הבדל עצום בינם לבין האליקו. לא יודע למה אבל ניראה לי שהחדשים טיפה יותר עבים וגם הם לא מסתובבים או מסתובבים לא טוב, קיצור בזמן שאני עולה יורד ההרגשה איתם לא טובה.
בכל מקרה הצלחתי את הסקוואט שלי והייתי מבסוט הבנץ גם הלך דיי טוב שאותו עשיתי...
פשש משקל תלת ספרתי בבנץ' לא ידעתי שתצליח 😃
בנוגע לדד ליפט, ממליץ לך לקנות חגורה ולהתחיל להשתמש בה, אם אתה לא רוצה להשקיע כמוני באינזר תקנה RDX עולה רק 200 שקל ואחלה של חגורה. זה יעזור לך גם בסקוואט וגם בדד ליפט להתקדם במשקלים. תתחיל לעבוד קבוע באחיזה הפוכה, עם הזמן תתרגל לטכניקה והמשקלים יתחילו לקפוץ, ותקנה לעצמך קוביית מגנזיום אם יש בעיות אחיזה.
אגב אם כואב לך במתח תעשה שבוע-שבועיים מנוחה ממתח ותחליף בחתירה.
אה נזכרתי שאמרת שהזמנת את החגורה לפני מלא זמן חחאני הזמנתי חגורה עוד לפני שהשתחררתה ניראה לי, אבל אמרו לי שצריכה להגיעה בזמן הקרוב.
אחיזה הפוכה אני כבר עובד מזמן, אבל ניראה לי צריך קצת להתאמן על להלחליף את הכיוון של הידיים. כי כרגע כואב ככה.
בעיית אחיזה בינתיים אין.
לגבי חתירה צריך לבדוק, אבל ניראה לי פשוט הזוית הזאת של הידיים כואבת לי.
איך אני מחזיק אותו ?בסדר גמור, אפשר להתקדם במשקלים - אבל עדיין אין היפ דרייב כי אתה משחרר את הגב התחתון כשאתה מגיע לבור.
איך אני מחזיק אותו ?
כמה אפשרויות ל-queue, צריך לראות מה יעבוד עליך -
1 - כשאתה יורד למטה תדמיין שאתה מנסה להפגיש את השכמות ואת התחת - אבל עדיין תשתמש בשרירי הבטן כמובן.
2 - חזה גדול לכל אורך התנועה.
3 - כשאתה יורד תחשוב על לדחוף מהתחת בתחתית ותרגיש את ההמסטרינג נמתח כמו גומייה ומקפיץ אותך למעלה.
כמו שאמרתי, סה"כ בסדר - תמיד יש מה לשפר.
שבוע 8 נפח
הקדמתי את האימון ביום בגלל זמני פתיחה של החד"כ שבוע הבאה, עכשיו אני מבין למה כדאי לנוח יומיים, הרגשתי קצת עייף עדיין ברגליים, אבל המשקל היה טיפה יותר קל משבוע שעבר שהייתי חולה אז אני שמח.
דניאל היה באימון אז לא הייתי לבד אפילו שהוא כמו דודי עכשיו בעיקר בנץ.
יבגני קפץ לביקור אחרי ריצה שלו. יבגני זה לא יעזור לך אתה עדיין שמן.
הסקוואט היה סבבה עד שסיימתי לעשות את התרגיל הספיקו להכינס ולסיים 2 מתאמנים ועוד אחד בזמן הפרס 😃
בהתחלה עוד אמרתי לאנשים שנשארו לי X סטים, ואז הבנתי שזה...
מקס אני רואה אתה רק מחכה לכתוב או לענות משהו 😃 ככה לא לומדים.יא מכוער מה הקדמת עכשיו לא יהיה לי עם מי להתאמן כי אני בא בצוהוריים 😭
יש לי תמיד את ההרגשה שיהיה לך בודד ואתה תבכה אם אני לא אגיב לך בלוג.מקס אני רואה אתה רק מחכה לכתוב או לענות משהו 😃 ככה לא לומדים.
חשבתי על זה וכנראה גם שבוע הבאה אני יעשה אימון בראשון שלישי (יקדים אימון ביום עוד פעם) כי ביום רביעי החד"כ נסגר ב 5:30 😭
ואז יעשה ראשון שלישי שישי
יש לי תמיד את ההרגשה שיהיה לך בודד ואתה תבכה אם אני לא אגיב לך בלוג.
אז שבוע הבא תבוא ראשון שלישי ושישי כמוני? וחשבתי שאתה לא יכול להתאמן בראשון בגלל עבודה ובגלל זה אתה תמיד בא בשבת