Resource icon

texas_method.log.txt

מר בחור, חזרתי לעשות פרס וכבר הספקתי להיתקע, אז נצטרך לחשוב על איזה סידור עם המיקרו פלטות. יש לך רעיון?
אין לי בעיה לחזיר אותם אם אתה צריך, ומקסימום ישתמש בהם כאשר אתה גם מגיעה.

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 16/06/15

שבוע 18 התאוששות.

פעם 3 גלידה!!!

דדליפט 142.5X5
בבץ 90

סוף סוף סגרתי דדליפט ל 5, הרגשתי את הרגליים כואבות אבל לא יכלתי לוותר על דדליפט ולא לעשות אותו שבועיים, בכל מקרה הכאב הוא יותר חלש פה ואמרתי אחריו מנוחה של שבוע, ממש הופתעתי שהצלחתי חשבתי שבגלל הכאב לא ילך אבל עלה.

יכול מאוד להיות שבגלל שעשיתי את הדדליפט בלי סקוואט לפני זה מה שגרם לעליה או שפשוט התחזקתי 😃
עכשיו שבוע מנוחה עד יום שלישי הבאה ללא סקוואט, וגם בינתיים ללא תרגילי עזר לידיים, רוצה לראות איך הפרס והנץ יגיבו לזה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 21/06/15

שבוע 18 עצימות

שחכתי לעדכן משבוע שעבר.

פרס 70X2X3
ואז תרגילי עזר טיפה.

היה לי קשה לא אכלתי לפני שיצאתי מהעבודה. מקווה שזה מה שהשפיעה אלי, לפי מה שאני רואה הורדת תרגילי העזר שעשיתי בכללי לא שינתה הרבה, יחזור כנראה לעשות אותם בקרוב.

ינסה עוד שבועיים פעם אחרונה לסגור 5 לפני ריסט.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 21/06/15

שבוע 19 נפח

בנץ 107.5X3X5 107.5X4 105X4
croc row

הגעתי ממש מאוחר לחדר כושר בזכות רכבת ישראל, לצערי מיהרתי לרכבת ולא הספקתי עוד פעם לאכול כלום לפני וגם לא לשתות אפילו קפה. מסתבר שיכלתי אפילו ללכת למסעדה עד שהרכבת הגיעה.

שלישי חוזר לעשות סקוואט קל. אחרי הדדליפט.

וחוזר לעשות תרגילי נשמה 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

זה על חשבון הבית.

אבל תאכלס לא נמאס ?
לא כואב לי שגם יתקנו אותי גם אני מידי פעם קצת דיסלקט .
ככה לומדים ילדים רוסים עברית בלאט.
ויש לי מחר לשון ב' אני מתאמן עליך.
(אלוהים בבקשה תן לי לגעת ב70)🥷

נולדת בארץ? אתה לא מדבר בבית עברית? אם ענית על אחד מאלה לא אז זה מוצדק
לא,כן
לגבי השאלה השניה זה קצת טריקי, אם השאלה הייתה" אתה מדבר בבית עברית" אז התשובה היא "לא" אבל בשאלה יש שלילה, ולכן אני גם צריך לעשות שלילה על התשובה שלי.
השפיע עליי. אתה מתקן גרוע.
אתה מנודה מהלוג שלי עד שאתה לא חוזר להתאמן.

לא,כן
לגבי השאלה השניה זה קצת טריקי, אם השאלה הייתה" אתה מדבר בבית עברית" אז התשובה היא "לא" אבל בשאלה יש שלילה, ולכן אני גם צריך לעשות שלילה על התשובה שלי.

אתה מנודה מהלוג שלי עד שאתה לא חוזר להתאמן.
אבל.. אבל..אבל.. אני כן מתאמן.

פאשול נחוי 😃
😡.

לא כואב לי שגם יתקנו אותי גם אני מידי פעם קצת דיסלקט .
ככה לומדים ילדים רוסים עברית בלאט.
ויש לי מחר לשון ב' אני מתאמן עליך.
(אלוהים בבקשה תן לי לגעת ב70)🥷
אני הפצצתי בלשון 56, שגם ניראה לי לא היה לי, לא עניתי כמעט על כלום ועל מה שכן חירטטתי באמת שלא ידעתי כלום, בסוף המבחן רשמתי מכתב לבוחן שיעביר אותי 😃 מאמין שעזר בטח ראה כמה שגיעות כתיב יש לי והבין שאני מקרא אבוד.
אבל.. אבל..אבל.. אני כן מתאמן.

😡.
לא רואים אליך 😃
התחלתה להגיעה מוקדם ?

אני הפצצתי בלשון 56, שגם ניראה לי לא היה לי, לא עניתי כמעט על כלום ועל מה שכן חירטטתי באמת שלא ידעתי כלום, בסוף המבחן רשמתי מכתב לבוחן שיעביר אותי 😃 מאמין שעזר בטח ראה כמה שגיעות כתיב יש לי והבין שאני מקרא אבוד.

לא רואים אליך 😃
התחלתה להגיעה מוקדם ?
כן, בסביבות חמש וגם לפעמים אני בא ימי שני במקום ראשון/שלישי.. עוד שבועיים אני חזור לראשון-שלישי-חמישי 🤤

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית