הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 02/07/15

שבוע 20 עצימות

פרס 70X2X3 כישלון חרוץ, קיוויתי לפחות ל 4 בסט הראשון.
סקוואט מפסיק עד החזרה מחו"ל שזה עוד שבועיים.
תרגילי נשמה.

אז הפרס נכשלתי, ותאכלס מרגיש מבואס לא הגעתי לשום יעד שרציתי במסה הזאת, אבל לפחות למדתי קצת טכניקה והגעתי למשקלים שהם בינוניים. סבב הבאה מקווה להגיעה למשקלים לפחות סבירים.

ממחר חיטוב. ועובר ללינארית בהמלצת מורן.

קרא את שאר עדכון הלוג...
@White Walker
צריך המלצה שלך בתור צלם, אני רוצה לעשות תמונות של סוף מסה, כדאי לעשות מול מראה עם תאורה לא משהוא ? או שעדיף שמישהוא יצלם אותי בתאורה יותר טובה ? בנוסף איזה מרחק עדיף לצילום ?

כול הטכניון מתחטב מה קרה???????
בהצלחה בכ"מ תנסה לא להתאבד בחיטוב 😃

צריך המלצה שלך בתור צלם, אני רוצה לעשות תמונות של סוף מסה, כדאי לעשות מול מראה עם תאורה לא משהוא ? או שעדיף שמישהוא יצלם אותי בתאורה יותר טובה ? בנוסף איזה מרחק עדיף לצילום ?
ואתה עוד קורא לאנשים אחרים "בחורה"??? 🤮🤢

לגבי טקסס, אני זוכר ש @incin אמר שהוא פעם ניסה לעשות אותה עם רוטציה בלחיצות ולא ממש התקדם לא בבנץ' ולא בפרס. לדעתי עם הרוטציה זה מעט מדי נפח לעשות רק כל שבועיים כל הרמה (בלי להחשיב את ההתאוששות)

שתצייר לך גם ק!ב*1ת על הבטן, אם ייצא טוב אני אלך גם
יש השתלת קוביות ניראה לי זה יותר טוב.
לגבי טקסס, אני זוכר ש @incin אמר שהוא פעם ניסה לעשות אותה עם רוטציה בלחיצות ולא ממש התקדם לא בבנץ' ולא בפרס. לדעתי עם הרוטציה זה מעט מדי נפח לעשות רק כל שבועיים כל הרמה (בלי להחשיב את ההתאוששות)

עכשיו אני נכנס לחיטוב אז אין לי מה לשבור את הראש, לקראת סוף חיטוב יתחיל לחשוב מה אני רוצה לעשות, אחד השיקולים אולי לנסות את גירסה של תוכנית הבודיבילדר לטקסס באתר שפירסמתי למעלה, אבל זה עוד רחוק ועד אז יכול להשתנות הרבה דברים.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית