איך הלחיצות כ״כ חזקות ביחס לסקוואט והדדליפט? אצלי הן כל כך מאחורסוף SS
משקל:84~
משקלי התחלה
סקוואט: 100X3X5
דדליפט 122.5X5
בנץ:100X5
פרס:61.2X3X5
מתח:+32
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך הלחיצות כ״כ חזקות ביחס לסקוואט והדדליפט? אצלי הן כל כך מאחורסוף SS
משקל:84~
משקלי התחלה
סקוואט: 100X3X5
דדליפט 122.5X5
בנץ:100X5
פרס:61.2X3X5
מתח:+32
איך הבנץ כלכך גבוה ביחס לאחרים?
איך הלחיצות כ״כ חזקות ביחס לסקוואט והדדליפט? אצלי הן כל כך מאחור
שבוע 20 עצימות
פרס 70X2X3 כישלון חרוץ, קיוויתי לפחות ל 4 בסט הראשון.
סקוואט מפסיק עד החזרה מחו"ל שזה עוד שבועיים.
תרגילי נשמה.
אז הפרס נכשלתי, ותאכלס מרגיש מבואס לא הגעתי לשום יעד שרציתי במסה הזאת, אבל לפחות למדתי קצת טכניקה והגעתי למשקלים שהם בינוניים. סבב הבאה מקווה להגיעה למשקלים לפחות סבירים.
ממחר חיטוב. ועובר ללינארית בהמלצת מורן.
ואתה עוד קורא לאנשים אחרים "בחורה"??? 🤮🤢צריך המלצה שלך בתור צלם, אני רוצה לעשות תמונות של סוף מסה, כדאי לעשות מול מראה עם תאורה לא משהוא ? או שעדיף שמישהוא יצלם אותי בתאורה יותר טובה ? בנוסף איזה מרחק עדיף לצילום ?
אני רוצה שיצא טוב שסוף חיטוב יהיה לי עם מה להשוות.ואתה עוד קורא לאנשים אחרים "בחורה"??? 🤮🤢
אל תשכח לשים לק ושפתוןאני רוצה שיצא טוב שסוף חיטוב יהיה לי עם מה להשוות.
אני הולך למאפרת מקצועית לפני.אל תשכח לשים לק ושפתון
שתצייר לך גם ק!ב*1ת על הבטן, אם ייצא טוב אני אלך גםאני הולך למאפרת מקצועית לפני.
רוצים להראות טוב לקראת שיא החורף! אני נראה סקסי בטרוף במעיל עורכול הטכניון מתחטב מה קרה???????
בהצלחה בכ"מ תנסה לא להתאבד בחיטוב 😃
יש השתלת קוביות ניראה לי זה יותר טוב.שתצייר לך גם ק!ב*1ת על הבטן, אם ייצא טוב אני אלך גם
לגבי טקסס, אני זוכר ש @incin אמר שהוא פעם ניסה לעשות אותה עם רוטציה בלחיצות ולא ממש התקדם לא בבנץ' ולא בפרס. לדעתי עם הרוטציה זה מעט מדי נפח לעשות רק כל שבועיים כל הרמה (בלי להחשיב את ההתאוששות)
חחחח וואי נשבע אתם כולכם עושים את ההפך מההגיון.רוצים להראות טוב לקראת שיא החורף! אני נראה סקסי בטרוף במעיל עור
אני התחלתי לחטב לקיץ לפני 3 חודשים, הבעיה שהקיץ הגיע מהר מדיחחחח וואי נשבע אתם כולכם עושים את ההפך מההגיון.
מחטבים לחורף ומשמינים לקיץ.
או שאתה היית מלא מידי (?)אני התחלתי לחטב לקיץ לפני 3 חודשים, הבעיה שהקיץ הגיע מהר מדי
בספר של לייל רשום שזה חכם יותר ויש לזה הסבר פיזיולוגי. אין לי כוח אבל ללכת לחפש אותו.חחחח וואי נשבע אתם כולכם עושים את ההפך מההגיון.
מחטבים לחורף ומשמינים לקיץ.
מה אתה מזיין את השכל, התחלתה חיטוב בגלל שאתה נכה.בספר של לייל רשום שזה חכם יותר ויש לזה הסבר פיזיולוגי. אין לי כוח אבל ללכת לחפש אותו.
התחלתי חיטוב כי אני שמןמה אתה מזיין את השכל, התחלתה חיטוב בגלל שאתה נכה.
אתה יודע רוסית?או שאתה היית מלא מידי (?)
אתה נכה, ואתה גם מדבק.התחלתי חיטוב כי אני שמן