FIFA ו-PES 15

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
אני אבדוק עם חבר כמה לקחו לו בENJOY STICK , הייתי בטוח שזה פחות מ300.
יש פריצה שנקראת XKEY שהיא הכי מתקדמת , היא RGH אבל עם LIVE [ כלומר מולטי פלייר ] , יקרה יותר מן הסתם ואין לך צורך בה . אולי אם לא תוכל לעשות RGH תשאל לגביה .

בRGH אתה מוריד משחק מהטורנט , יוצא לך קובץ ISO , מעביר את הכונן מהXBOX למחשב , משתמש בתוכנה 1 שהיא מאוד מאוד פשוטה [ קוראים לה iso2god ] , המחשב עובר לכונן ואתה מחבר לXBOX בחזרה , ומשחק. בלי סיבוכים.

• פותח/ת השרשור
יש lt3 משהו כזה אני סתם נשמע מבין אבא שלי קנה את האקסבוקס לאחותי לפני חודש וחצי ואז קראתי כמה מדריכים להורדת והתקנת משחקים זה ממש לא קשה, חוץ מזה אני לא מבין גדול

גם אני זוכר שהייתה לנו אפשרות לקנות אקסבוקס פרוץ של 514 מגה כמו שלך לדעתי אז יכול להיות שהוא מספיק טוב

אם הוא נפרץ ויעבוד לך טוב תקנה איזה ארדיסק נייד של 200 גיגה ככה ותוכל להתקין גם gta v(פשוט מדהים אין לי מילים עליו) ועוד משחקים שתאהב

לא בטוח שה-LT3 יכול להעלות משחקים עם דיסק חיצוני(לא בטוח בכלל רק מנחש.... גם אין לי מושג איזה פריצה יש לי כי את האחרונה עשיתי ממש לפני הרבה זמן)

קשה לי להאמין שהייתם לכם אפשרות כי היום המכשיר המינימלי הוא דיסק קשיח של 4 GB ומשם זה רק עולה כשהסטנדרטי הוא 250GB, המכשיר שלי כ"כ ישן שכבר לא נראה לי שמוכרים אותו בגלל שיש כבר מכשירי SLIM(מכשיר דקים יותר) עם נפח גדול יותר.

יש לי כבר דיסק קשיח חיצוני של 500GB שקניתי כבר מאתמול, כולי באטרף על להשיג כבר את הפריצה, להתקין אותה ולהתחיל לשחק.

אני אבדוק עם חבר כמה לקחו לו בENJOY STICK , הייתי בטוח שזה פחות מ300.
יש פריצה שנקראת XKEY שהיא הכי מתקדמת , היא RGH אבל עם LIVE [ כלומר מולטי פלייר ] , יקרה יותר מן הסתם ואין לך צורך בה . אולי אם לא תוכל לעשות RGH תשאל לגביה .

בRGH אתה מוריד משחק מהטורנט , יוצא לך קובץ ISO , מעביר את הכונן מהXBOX למחשב , משתמש בתוכנה 1 שהיא מאוד מאוד פשוטה [ קוראים לה iso2god ] , המחשב עובר לכונן ואתה מחבר לXBOX בחזרה , ומשחק. בלי סיבוכים.

נכנסתי לאתר שלהם - הפריצה עולה 290 אם אני לא טועה, לא ממש זול משמעותית ביחס לשאר המתחרים.

ה-XKEY עולה איזה 700 שקל אם אני לא טועה, לא ממש צריך אותה.

נשבע לך שקראתי 3 פעמים את מה שרשמת בקשר להסבר ולא הבנתי מילה חחחח

לא בטוח שה-LT3 יכול להעלות משחקים עם דיסק חיצוני(לא בטוח בכלל רק מנחש.... גם אין לי מושג איזה פריצה יש לי כי את האחרונה עשיתי ממש לפני הרבה זמן)

קשה לי להאמין שהייתם לכם אפשרות כי היום המכשיר המינימלי הוא דיסק קשיח של 4 GB ומשם זה רק עולה כשהסטנדרטי הוא 250GB, המכשיר שלי כ"כ ישן שכבר לא נראה לי שמוכרים אותו בגלל שיש כבר מכשירי SLIM(מכשיר דקים יותר) עם נפח גדול יותר.

יש לי כבר דיסק קשיח חיצוני של 500GB שקניתי כבר מאתמול, כולי באטרף על להשיג כבר את הפריצה, להתקין אותה ולהתחיל לשחק.

נכנסתי לאתר שלהם - הפריצה עולה 290 אם אני לא טועה, לא ממש זול משמעותית ביחס לשאר המתחרים.

ה-XKEY עולה איזה 700 שקל אם אני לא טועה, לא ממש צריך אותה.

נשבע לך שקראתי 3 פעמים את מה שרשמת בקשר להסבר ולא הבנתי מילה חחחח
זה ממש לא מסובך יש איזה מדריך לזה ביוטיוב
מוריד משחק שבא בצורה של קובץ iso מוריד תתוכנה נכנס לתוכנה בוחר תקובץ של המשחק בוחר איפה לשמור את הקובץ החדש שאתה יוצר מחכה רבע שעה זהו מעביר את זה לאר דיסק ומשחק

• פותח/ת השרשור
זה ממש לא מסובך יש איזה מדריך לזה ביוטיוב
מוריד משחק שבא בצורה של קובץ iso מוריד תתוכנה נכנס לתוכנה בוחר תקובץ של המשחק בוחר איפה לשמור את הקובץ החדש שאתה יוצר מחכה רבע שעה זהו מעביר את זה לאר דיסק ומשחק

שאלונת: ברגע שאני בוחר איפה לשמור את המשחק זה לא שכבר במצב הזה אני צריך להעביר אותו ולשמור אותו בהארד דיסק ?

אגב הבנתי שכשברגע שאני נכנס בתוך הקונסולה כדי לבחור במה אני רוצה לשחק המשחק לא רשום בשם שלו אלא בשילוב של מספרים ואותיות. אם ככה איך מזהים אותו ? והאם בכלל אפשר לשנות את השם של הקובץ ?

שאלונת: ברגע שאני בוחר איפה לשמור את המשחק זה לא שכבר במצב הזה אני צריך להעביר אותו ולשמור אותו בהארד דיסק ?

אגב הבנתי שכשברגע שאני נכנס בתוך הקונסולה כדי לבחור במה אני רוצה לשחק המשחק לא רשום בשם שלו אלא בשילוב של מספרים ואותיות. אם ככה איך מזהים אותו ? והאם בכלל אפשר לשנות את השם של הקובץ ?
לגבי השאלה שלך לא כל כך הבנתי ברגע שאתה משנה את הקובץ שהורדת במחשב בעזרת התוכנה iso2god ובוחר איפה לשמור את הקובץ החדש אז אחרי שזה מסיים אתה מעביר לאר דיסק והקובץ.החדש זה תיקיות עם מספרים אז פשוט אתה שם אותו בתוך תיקייה חדשה עם השם של המשחק

גם הבנתי שיש דרך להכנס דרך הgames רגיל בלי כל התיקיות והמספרים האלה אבל תאמת אני לא יודע איך וזה לא מספיק חשוב לי כדי לבדוק אני פשוט נותן שם לתיקייה ואז אני מסתדר כבר להכנס למשחק שאני רוצה בלי בעיה

• פותח/ת השרשור
חוץ מפיפא איזה עוד משחקים יש'ך ? מחפש רעיונות למשחקים טובים.

בינתיים הורדתי את באטמן ארקהם אוריג'ינס, NBA2K 15, פורצה 2 ופיפא 15. הפרו שמעתי לא משו.

חוץ מפיפא איזה עוד משחקים יש'ך ? מחפש רעיונות למשחקים טובים.

בינתיים הורדתי את באטמן ארקהם אוריג'ינס, NBA2K 15, פורצה 2 ופיפא 15. הפרו שמעתי לא משו.
אני כרגע משחק בgta v ובפיפא שאני אסיים את הגיטיאיי אני אוריד עוד משחקים

• פותח/ת השרשור
טוב, הלכתי ל-VGS ולצערי קיבלתי את הבשורה המרה שאת המכשיר שלי אי אפשר לפרוץ עם פריצת RGH, אז נדפקתי.

בינתיים העליתי מודעה ביד 2 לגבי החלפה אבל קשה לי להאמין שאמצע מישו שירצה להחליף עם המכשיר שלי.

אגב, מישו יודע שאם אני מחליף למכשיר עם דיסק מובנה של 250GB, אז עדיין אני צריך את הפריצה או שלא ?

המכשיר שלך פרוץ ל LT או משהו ? תתפלא אבל יש הרבה שיש להם RGH והם מחפשים להחליף כי בא להם לשחק במולטי פלייר , הקטע ששלך ממש ישן ואני לא יודע אם מישהו ירצה חח.
מקסימום תוריד משחקים למחשב ותקנה גויסטיק מEBAY ב40 שקל.

• פותח/ת השרשור
@beatsaudio @lala17

הוא פרוץ ל-LT 2 או 3 (דיי בטוח של-2), אגב אם אצרוב משחקים חדשים הם יעלו לי על הפריצה הזאת ?

המחשב שלי גם כ"כ ישן שרק מלהסתכל על הגודל של הקובץ של המשחק הוא יגיד לי "עזוב'תי באמאש'ך".

לא משלב את שתי הדברים ביחד. הקונסולה בעיקר למשחקים והמחשב לשאר הדברים הפשוטים.

כולי מבואס, הכל כבר מוכן. קניתי דיסק קשיח של 500GB לפני יומיים, אתמול הורדתי את המשחקים והיום את ISO2GOD והדבר הזה דפק לי הכל.

נערך לאחרונה:
לא מבין איך יש לכם זמן לשחק בכל כך הרבה משחקים.
בסוני 3 שיחקתי רק קול אוף דיוטי
ובסוני 4 אני משחק פיפא עם חברים וזהו ועוד מעט שייצא הקול אוף דיוטי אני אשחק בו וזהו.

לא מבין איך יש לכם זמן לשחק בכל כך הרבה משחקים.
בסוני 3 שיחקתי רק קול אוף דיוטי
ובסוני 4 אני משחק פיפא עם חברים וזהו ועוד מעט שייצא הקול אוף דיוטי אני אשחק בו וזהו.

המשחקים החדשים של קולאוףדיוטי הם על הפנים.תתחיל לשחק באטלפילד,לא תצטער.

המשחקים החדשים של קולאוףדיוטי הם על הפנים.תתחיל לשחק באטלפילד,לא תצטער.

הם באמת חרא, באטלפילד שיחקתי קצת לא אהבתי. גם לא דסטני , מחכה ומקווה שהקול אוף החדש יהיה טוב.
בעיקרון הנכי טוב שיצא היום לדעתי היה הmw3

הם באמת חרא, באטלפילד שיחקתי קצת לא אהבתי. גם לא דסטני , מחכה ומקווה שהקול אוף החדש יהיה טוב.
בעיקרון הנכי טוב שיצא היום לדעתי היה הmw3
MW3 זה ההתחלה של הנפילה של הסדרה הזאת,פשוט פלופ המשחק הזה אחרי MW וMW2 האגדיים

• פותח/ת השרשור
אני שמח להכריז שעשיתי פריצת RGH וממש הוקל לי שזה התאפשר.

עכשיו רק נותר לי להבין איך לעזאזל אני מעביר מהמחשב לדיסק החיצוני שלי משחקים ומפעיל במכשיר.

• פותח/ת השרשור
הצלחתי להעלות את Forza 2 horizon.

לצערי אני לא מצליח לחלץ קבצי ה-ISO של nba2k15 ו-fifa15.

ל-batman arkham origins יש 2 דיסקים ואני לא יודע את מי מהם לחלץ. ניסיתי את דיסק 1 וכשנכנסתי למשחק הוא ביקש ממני להכניס את דיסק 2. כרגע כשאני מנסה להפעיל אותו הוא נכנס למשחק כשבמסך מופיע לי סמל של באמטן לאיזה דקה כשהמסך נתקע ואז זה יוצא מהמשחק וחוזר למערכת הפעלה. טיפים יתקבלו בברכה.

יש משחקים שדורשים התקנה מיוחדת כמו GTA V וWATCH DOGS , יש מדריכים בעברית באתר של דומיניטור.
באטמן הוא לא אחד מהם , פשוט מתקינים אותו כמו כל משחק רגיל , רק שזה כאילו אתה מתקין 2 משחקים , בקיצור תעשה ISO2GOD לדיסק 1 ואז לדיסק 2 , זה אמור לעבוד .

מזאת אומרת לא מצליח לחלץ את הISO ? מאיפה הורדת ואיזה קובץ קיבלת ?
kickass.to זה אתר מצוין , אני הורדתי ממנו המון משחקים.

ד"א לכל מי שמתכנן לשחק 2K15 בXBOX , תדעו שזה מבאס כי הNEXT GEN שהם הכניסו למשחק תקף רק לPC ולקונסלות החדשות , זה מבאס כי זה ממש משחק שונה לחלוטין עכשיו.

• פותח/ת השרשור
יש משחקים שדורשים התקנה מיוחדת כמו GTA V וWATCH DOGS , יש מדריכים בעברית באתר של דומיניטור.
באטמן הוא לא אחד מהם , פשוט מתקינים אותו כמו כל משחק רגיל , רק שזה כאילו אתה מתקין 2 משחקים , בקיצור תעשה ISO2GOD לדיסק 1 ואז לדיסק 2 , זה אמור לעבוד .

מזאת אומרת לא מצליח לחלץ את הISO ? מאיפה הורדת ואיזה קובץ קיבלת ?
kickass.to זה אתר מצוין , אני הורדתי ממנו המון משחקים.

ד"א לכל מי שמתכנן לשחק 2K15 בXBOX , תדעו שזה מבאס כי הNEXT GEN שהם הכניסו למשחק תקף רק לPC ולקונסלות החדשות , זה מבאס כי זה ממש משחק שונה לחלוטין עכשיו.

אוקיי, ניסיתי לחלץ את 2 הדיסקים בבאטמן וזה לא הצליח. הפעלתי את 2 הקבצים מתוך 2 הדיסקים ושתיהם לא מפעילים את המשחק.

בדומינטור ראיתי מדריך שלמשחקים של 2 דיסקים כמו GTA watch dogs ו-batman צריך להשתמש בתכנה אחרת מ-iso2god משום מה.

את פיפא ברוך השם הצלחתי בסופו של דבר להתקין ובאמת מהפעם הראשונה סה"כ ששיחקתי שמתי לב שהוא משחק מצוין. עכשיו רק נשאר להתקין את באטמן ו-nba2k.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית