הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ Trenbolone זקוק לאנשים שמבינים

• פותח/ת השרשור YakovU
  • פורסם בתאריך

YakovU

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לחברי הפורום,
שמי יעקב ואני בקרוב חוגג 25 מתאמן מגיל 19.
אחרי הרבה זמן וחשיבה החלטתי להשתמש בסטרויאידים.
קראתי את כל החומר פה ומה שצריך ומצאתי מאיפה להביא Trenbolone
עכשיו השאלה היא הבנאדם אמר לי שיש לו TREN ב yyy ואחד ב xxx מה ההבדל בינהם? הוא אמר לי האיכות של החומר, אבל אשמח תשובה של אנשים פה שבאמת מבינים..
וכמה זמן בארך אצטרך להשתמש בטסט לפני השימוש בטרן ? תודה !

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
https://www.lbs.co.il/threads/49/
קרא את זה חמש פעמים.
טרן זה לא חומר למתחילים. בטח שמעת שזה חומר מעולה וחזק מאוד, ואתה חושב שהחומר הכי חזק הוא החומר שאתה צריך להשתמש בו.
אז לא. גם מסייקל של טסט פרופ בלבד אתה תראה תוצאות מעולות, ומומלץ להתחיל בזה. ולפני שאתה משיג טסט, תלמד איך עושים PCT ותשיג את החומרים הדרושים, אם חשוב לך שהטסט שלך יהיה ברמות נורמליות גם בין סייקלים. אם לא אכפת לך מהטסט הטבעי שלך, מגינקומסטיה, פוריות, אין-אונות ותפקודי הכבד שלך, קנה את ה-450 (כאילו שזה אומר משהו) ותיהנה.

זה נושא מאוד מלהיב בהתחלה, אבל לפני שמתחילים צריך לקרוא הכל מהכול, שזה אומר לקרוא בכל מקום אמין אפשרי על הנושא, ולשקול אם הסיכון שווה את היתרונות שבחומרים. אחרי שעשית את זה, תלמד איך להשתמש בחומרים.
נשמע כרגע שאתה הולך להתחיל סייקל גרוע בלי PCT. אפשרי גם שאתה לא יודע איך להתאמן ואיך לנהל תזונה, ככה שהתוצאות גם ככה לא בהכרח יהיו טובות, גם אם תבנה סייקל מעולה.
טוס לקרוא על הנושא, ותחזור עם שאלות ממוקדות יותר עם פרטים על עצמך.
לא מבין איך אתה אומר שקראת פה הכל אם אתה שואל איזה טרן להשיג לסייקל ראשון וכמה זמן להשתמש בטסט לפני שאתה מכניס טרן.

• פותח/ת השרשור
https://www.lbs.co.il/threads/49/
קרא את זה חמש פעמים.
טרן זה לא חומר למתחילים. בטח שמעת שזה חומר מעולה וחזק מאוד, ואתה חושב שהחומר הכי חזק הוא החומר שאתה צריך להשתמש בו.
אז לא. גם מסייקל של טסט פרופ בלבד אתה תראה תוצאות מעולות, ומומלץ להתחיל בזה. ולפני שאתה משיג טסט, תלמד איך עושים PCT ותשיג את החומרים הדרושים, אם חשוב לך שהטסט שלך יהיה ברמות נורמליות גם בין סייקלים. אם לא אכפת לך מהטסט הטבעי שלך, מגינקומסטיה, פוריות, אין-אונות ותפקודי הכבד שלך, קנה את ה-450 (כאילו שזה אומר משהו) ותיהנה.

זה נושא מאוד מלהיב בהתחלה, אבל לפני שמתחילים צריך לקרוא הכל מהכול, שזה אומר לקרוא בכל מקום אמין אפשרי על הנושא, ולשקול אם הסיכון שווה את היתרונות שבחומרים. אחרי שעשית את זה, תלמד איך להשתמש בחומרים.
נשמע כרגע שאתה הולך להתחיל סייקל גרוע בלי PCT. אפשרי גם שאתה לא יודע איך להתאמן ואיך לנהל תזונה, ככה שהתוצאות גם ככה לא בהכרח יהיו טובות, גם אם תבנה סייקל מעולה.
טוס לקרוא על הנושא, ותחזור עם שאלות ממוקדות יותר עם פרטים על עצמך.
לא מבין איך אתה אומר שקראת פה הכל אם אתה שואל איזה טרן להשיג לסייקל ראשון וכמה זמן להשתמש בטסט לפני שאתה מכניס טרן.
קודם כל תודה על התוגבה.
אני מודע לזה שטרן זה לא חומר למתחילים אבל זה לא משנה לי כלום כרגע בוא לא נסטה מהשאלה של האשכול כן?
לפני כשנתיים יצא לי להשתמש תקופה מסויימת בטסט וזה לא משהו שבאמת הביא לי תוצאות לעין
בנוגע לתזונה ואימונים שוב אל תדאג לי בנוגע לזה אני מבין בנושא הזה מספיק זה לא שרק אתמול נכנסתי לחדר כושר..
והתייעצתי עם מישהו שמזריק והוא אמר לי להתחיל סייקל ארוך יחסית עם טסט ורק אז לעבור לטרן.
בכל זאת לא כזה הבנתי מה זה PCT ..
תודה

לא ראית תוצאות עם טסט כי לא ידעת להשתמש. ואין לך מה להיכנס לשום סייקל אם אתה לא יודע מה זה PCT.
PCT = Post Cycle Treatment. זו תקופה שמגיעה לאחר כל סייקל שמטרתה לשקם את הגוף ובעיקר להחזיר את ייצור הטסטוסטרון הטבעי.
בזמן סייקל הגוף משבית את ייצור הטסט משום שהוא מזהה רמות גבוהות של ההורמון מהחומרים. ללא PCT ראוי, ייצור הטסט הטבעי עלול להיפגע באופן תמידי (וגם עם PCT ראוי, אבל מטרת ה-PCT היא למזער סיכונים קיימים). בנוסף, ה-PCT אמור למנוע תופעות לוואי אחרות, כמו גינקומסטיה ופגיעה בכבד.
היית יודע את זה אם היית קורא מספיק.
נשמע שאתה רוצה תשובה אחת שתיתן לך את האוקיי להתחיל עם חומרים. אתה לא תשמע אותה כאן, כי חסר לך המון ידע וכרגע אתה תעשה הרבה יותר נזק לגוף שלך מתועלת.
זה שאתה מתאמן זמן רב לא אומר שאתה יודע מה חשיבות התזונה (על אחת כמה וכמה בזמן סייקל) או איך להתאמן נכון (שוב, על אחת כמה וכמה בזמן סייקל).
שוב אני מחזיר אותך לקרוא בנושא, בעיקר על הסיכונים. ואם אתה מחליט שזה לא מפחיד אותך, לפחות תקרא איך לבנות סייקל ו-PCT, כדי שלא תראה את הסיכונים האלו על עצמך בקרוב.

• פותח/ת השרשור
לא ראית תוצאות עם טסט כי לא ידעת להשתמש. ואין לך מה להיכנס לשום סייקל אם אתה לא יודע מה זה PCT.
PCT = Post Cycle Treatment. זו תקופה שמגיעה לאחר כל סייקל שמטרתה לשקם את הגוף ובעיקר להחזיר את ייצור הטסטוסטרון הטבעי.
בזמן סייקל הגוף משבית את ייצור הטסט משום שהוא מזהה רמות גבוהות של ההורמון מהחומרים. ללא PCT ראוי, ייצור הטסט הטבעי עלול להיפגע באופן תמידי (וגם עם PCT ראוי, אבל מטרת ה-PCT היא למזער סיכונים קיימים). בנוסף, ה-PCT אמור למנוע תופעות לוואי אחרות, כמו גינקומסטיה ופגיעה בכבד.
היית יודע את זה אם היית קורא מספיק.
נשמע שאתה רוצה תשובה אחת שתיתן לך את האוקיי להתחיל עם חומרים. אתה לא תשמע אותה כאן, כי חסר לך המון ידע וכרגע אתה תעשה הרבה יותר נזק לגוף שלך מתועלת.
זה שאתה מתאמן זמן רב לא אומר שאתה יודע מה חשיבות התזונה (על אחת כמה וכמה בזמן סייקל) או איך להתאמן נכון (שוב, על אחת כמה וכמה בזמן סייקל).
שוב אני מחזיר אותך לקרוא בנושא, בעיקר על הסיכונים. ואם אתה מחליט שזה לא מפחיד אותך, לפחות תקרא איך לבנות סייקל ו-PCT, כדי שלא תראה את הסיכונים האלו על עצמך בקרוב.
אוקיי תודה רבה.
אני אעבור על החומר בלינקיה כמה פעמים עד שאבין מה אני עושה בנוסף אקח ייעוץ מחבר שמזריק כבר זמן רב.
יש לי שאלה בנוסף לזה איזה חברה מומלצת לחומר הזה ? (טרן)

טרן חומר חזק ומעולה
עצתי לך להתחיל עם מינון של 100 מ"ג בשבוע לבדוק את מידת ההשפעה על הגוף
לעלות במינון אט אט
לטרן יש תופעות לוואי בעיקר בהתחלה
של הזעת לילה ושיעול
אלה תופעות שיחלפו עם הזמן ככל שתיסתגל לשימוש בו

לא מומלץ להישתמש מעבר ל45 יום בגלל דיכוי היצר המיני
החומר שהיה הכי מועדף עלי מכל סוגי הטסט

טרן ודקה דורבלין נחשבים לחומרים מאוד יעילים ואגרסיבים
יעקב

אקח ייעוץ מחבר שמזריק כבר זמן רב.
העצה הכי טובה שאפשר לתת לך היא : אל תיקח שום ייעוץ "מחבר שמזריק " אין לך מושג ירוק אם הוא עושה את הדברים כהלכתם וגם אם הוא נראה מעולה ואומר לך שהוא מרגיש מעולה - זה עניין אישי וכל אחד מגיב אחרת .
יש בארץ טרנד של עצות ויעוץ מ "מר ישראל לשעבר" או מכל מיני "מבינים" למיניהם ...
תשקיע כמה ימים ותעבור על שאלות של חודש אחורה ותראה כמה אנשים נכנסו לעולם הזה עם עצות וטיפים מ "מחברים" או "מבינים"
וכעת לא יודעים מה לעשות שהליבידו שלהם נפל או שהם סובלים מתופעות אסטרוגניות שונות ....

אם תה רוצה להיכנס לעולם זה - ברוך הבא ! אבל זה העולם שלך ולא שלהם .... כל טיפ וכל עצה - תקליד בגוגל ותקרא , תכתוב פה ותקבל משוב , אנשים פה לא בשביל לרדת עליך אלא בשביל לעזור לך .

אספר לך משהו אישי - אני אחרי סייקל אחד וכעת רוצה לעשות משהו קצר .. שקלתי שימוש בחומר שנקרא TBOL שתאמין לי הפרופיל שלו הוא כמו משחק ילדים ליד טרן (אפילו ניתן לתת אותו במינון נמוך לנשים ... כמו אנבר) , חרשתי את האינטרנט , נכנסתי לפורומים שלמשתמשים שיש להם ניסיון אישי עם החומר וכמובן העליתי פה גם את השאלה למנהלים ... וכל זה בשביל חומר חלש מאוד...

מקווה שהפנמת את המסר....🤯

בהצלחה

טרן מומלץ מאוד ויעיל מאוד. למי שנמצא במשחק מספיק זמן ומכיר את הגוף שלו ואיך הגוף שלו מגיב.
לעשות מה שאתה רוצה לעשות זה רולטה רוסית - אולי יהיה טוב אולי לא.

הדרך הנכונה להגיע למצב שאתה שוקל להשתמש בטרן:

1. סייקל טסט (אנטט)
2. סייקל טסט + דקה
3. סייקל טסט + טרן

לא ציינתי PCT כי זה כבר בעיה ואחריות שלך... תעשה מה שאתה רוצה, אתה אחראי לגופך במיוחד אחרי שקראת הכל.

הסיבה שאני מתאר את השלבים האלו:

סייקל טסט אנטט - כמובן בכדי לזהות את תופעות הלוואי ולראות אם אתה מסתדר. להבין גם מינונים בהם אתה מגיב. יכול 500 מג לשבוע ואתה מגיב יכול להיות גרם וחצי....
כמו כן להשתמש בבלוקרים בהתאם לתגובת הגוף ולראות שאתה לא מסיים עם ציצים - האם מופיע רגישות בפיטמות ומתי ? האם שימוש ב טמוקסיפן + פרווירון (וארמידקס אם צריך) מצליח לרסן זאת.

סייקל טסט + דקה - אני רואה המון דמיון בין הדקה לטרן. כל התופעות לוואי שיהיו לך מהטרן אתה תרגיש בשימוש עם דקה רק בצורה הרבה יותר עדינה.

ולסיום סייקל טסט טרן - אם אחרי שעברת מה שעברת וחושב שאתה מוכן לניסוי... אז יאללה.
שים לב שיש טרן קצר וטרן ארוך. הקצר הרבה יותר חזק מהארוך.
היתרון בקצר הוא שאם יופיעו תופעות לא רצויות.... אז אפשר להפסיק להשתמש בטרן הקצר ולהפסיק את התופעות לוואי.
כמו כן המינון של הקצר (שבועי) צריך להיות נמוך מהארוך.
לא הייתי מתחיל מיותר מ 400 מג שבועי טרן קצר.... אבל זה גם תלוי משקל גוף \ מסת שריר וניסיון.

סתם שתדע , טרן הוא החומר הכי מדכא את ה hpta שזהו הציר , את החשק המיני . הוא פרוגסטרון בדומה לדקנואט ו npp טרן הוא חומר מעולה למסה נותן כח אדיר כי הוא פי 500 אנדרוגן ואנבולי , תאמין לי אל תתקרב לחומר הזה לפני שאתה מתנסה חומרים קלים כמו טסט , התאוששות מטרנבולון היא הרבה זמן , הרבה חברים שעשו הפסקה ארוכה מחומרים וטרן היה בסייקל האחרון לפני שיצאו להתאוששות ארוכה , לקח להם הרבה זמן עד שהחבר שם למטה החליט לעמוד סוף סוף לבד והחשק המיני חזר לגמרי .

נערך לאחרונה:
אני מכיר רק את ורמודז'ה בלקן-פארמה ו-SP
והם היו מצוינות אבל כדי ללכת על בלקן פארמה מבחינת איכות לדעתי יהיה עדיף.
ועל איזה טרן אתה מדבר יש 3 סוגים
טרן אצטט
אננתת
פרבולן
וטרי-טרן - שילוב בין שלושת האסטרים מעורבב

אני מכיר רק את ורמודז'ה בלקן-פארמה ו-SP
והם היו מצוינות אבל כדי ללכת על בלקן פארמה מבחינת איכות לדעתי יהיה עדיף.
ועל איזה טרן אתה מדבר יש 3 סוגים
טרן אצטט
אננתת
פרבולן
וטרי-טרן - שילוב בין שלושת האסטרים מעורבב
פרבולן מאוד יקר צריך לבדוק טוב טוב תמקורות

פרבולן מאוד יקר צריך לבדוק טוב טוב תמקורות
הייתי הולך על אצטט, את הפרבולן יהיה קשה להשיג במיוחד שהוא מתחיל.
דרך אגב יש חומר ug בויאל אחד מעורבב
50 mg tren acetate
50 Masterton
50 prop
אם אני לא טועה זה הרכיבים, זה טוב?

דרך אגב יש חומר ug בויאל אחד מעורבב
50 mg tren acetate
50 Masterton
50 prop
אם אני לא טועה זה הרכיבים, זה טוב?
יש את ה-Cutoxyl של סיירוקס עם המרכיבים האלה. ברמת העיקרון מצויין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית