הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול פנטזיות

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
חי בסרט דוקומנטרי על HIV, זה מה שיש לי לומר עלייך.
מחפש נשים עם נסיון ואהבה לתחום.
רובן,אגב, עוברות בדיקות סדירות לSTD, מה שרוב האוכלוסייה האזרחית לא עושה.
בנוסף הן ממש נחמדות..רובן.

אתה לא בקטע של בנות 16 או משהו כזה?😆

קונה את האתר lbs ונותן באן לכל מי שמעל 14% שומן.
מישהו פותח כאן חזית....🤡
@Tom @Moshe @incin @Crossfiter @Eyal @DarY
(תסלחו לי אם שכחתי מישהו)
אם ככה כל מי שמנהל כאן לא יהיה
יש מצב שאני יצליח לשרוד את הבאן הזה! 🤘

אגב לקנות נשים: דאעש עכשיו מציעים מ-10 דולר. אמנם לא ג'ינה ג'יימסון, אבל אפשר לקנות אותה צעירה ולאמן לפי רצונכם.

איכס.

מה רע בקניית נשים? זה מיועד לחרמנים הנואשים. למה לנו אסור להנות? אפליה
🤬

כן איזו פנטזיה גברית חולה . זה שהרבה כוכבות פורנו ודוגמניות הולכות עם אנשים עשירים זה במקרה, הרי כל הנשים הן צנועות ורוחניות ואי אפשר לקנות אותן בכסף בכלל...

מה שכן לדעתי צריך למסד את הזנות בארץ כמו באירופה.

את הדברים שאני רוצה אי אפשר לקנות היום בכסף, אולי כשהרפואה תתקדם וימציאו טיפולים חדשים בשרירים קרועים אני אוכל לעשות משהו, אבל זה מסוג הדברים שלא הרבה חוקרים אותו, כי זה פחות חשוב ממחלות אחרות.

אתה לא קונה אישה. אתה קונה שירות מסויים שהיא מוכנה למכור. שני דברים שונים.
מה שאתה מדבר עליו זה לצרכנים קלים, פעם בכמה חודשים-שנים. כמו לשלם למכון 200-300 שקלים בחודש.
צרכנים כבדים, שיש להם מרתף מתאים, מביאים את הציוד בצורה קבועה. כמו לקנות מכון ביתי.

פשוט, כמו עם שאלת המשאלות, הייתי קונה עוד יותר כסף שאני אוכל לעשות עוד יותר דברים בלי שהכסף יגביל אותי.

אם היתה היררכיה שבתחתיתה היו ממוקמות הזונות אז גברים שקונים סקס היו ממוקמים תחתיהן.
אין דוחה יותר מגבר שקונה סקס!
האמת אי אפשר בכלל לקרוא לזה סקס..🤢

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית