הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אשכול פנטזיות

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
אם היתה היררכיה שבתחתיתה היו ממוקמות הזונות אז גברים שקונים סקס היו ממוקמים תחתיהן.
אין דוחה יותר מגבר שקונה סקס!
האמת אי אפשר בכלל לקרוא לזה סקס..🤢

ושוב, יש לך מושג מה עשית עכשיו??

אם היתה היררכיה שבתחתיתה היו ממוקמות הזונות אז גברים שקונים סקס היו ממוקמים תחתיהן.

את מזכירה לי שיש אתר שאנשים כותבים שם חוות דעת על זונות.
זה אחד הדברים הכי מזעזעים שקיימים.

בסך הכל רציתי לשים אותה על השידה בבית

הייתי קונה את קייט אפטון
ומייגן פוקס
ובר רפאלי
ואדראינה לימה
ולאנה(מהWWE...)
ואירינה שייק
ואמילי משו אין לי מושג איך כותבים תשם משפחה שלה מה שכן באינסטגרם שמה הוא EMERTA אני חושב
ואת סופיה ורגרה
ובערך חצי מהדרום אמריקאיות על הפלנטה

אני אחזיר אותנו למסלול..

הסייקל של @Eyal
מטוס פרטי-ססנה.. אין לכם (או שיש) מושג איזה כיף יכול להיות פשוט לטוס לבד מעל הארץ, כאלה נופים מדהימים והיכולת לנווט את עצמכם לכמעט כול מקום שתרצו על הדבר הזה. לא מזכיר אפילו בקירוב חווית טיסה על מסוק או איזה בואינג זקן..

אני אחזיר אותנו למסלול..

הסייקל של @Eyal
מטוס פרטי-ססנה.. אין לכם (או שיש) מושג איזה כיף יכול להיות פשוט לטוס לבד מעל הארץ, כאלה נופים מדהימים והיכולת לנווט את עצמכם לכמעט כול מקום שתרצו על הדבר הזה. לא מזכיר אפילו בקירוב חווית טיסה על מסוק או איזה בואינג זקן..

מה פספסתי?

אם במקום לשלם במזומן הם היו משלמים בארוחה, אלכוהול וקצת סמול טוק בנאלי של 2 אנשים זרים זה היה עדיף מבחינתך?

אם במקום לשלם במזומן הם היו משלמים בארוחה, אלכוהול וקצת סמול טוק בנאלי של 2 אנשים זרים זה היה עדיף מבחינתך?

מאז האשכול שבו עשית השוואה בין בירה למיץ ענבים, הבנתי משהו. אתה מעולה בהשוואת גרועות!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית