אשכול פנטזיות

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
אני לא חשבתי בכלל על דת בכל הנושא הזה, אני לא בא ממקום אנטי דתי או להפריך את הדת. כל מה שאני אומר שמבחינת המדע עד לפני 10K שנים היינו לקטים ציידים. לפני זה לא היינו. זהו. לא מעוניין לצחוק או לזלזל באף דת ולהצית פה ויכוח דתי.

• פותח/ת השרשור
כשאשיג אותו אני אסגור חתיכת מעגל.

אם היתה היררכיה שבתחתיתה היו ממוקמות הזונות אז גברים שקונים סקס היו ממוקמים תחתיהן.
אין דוחה יותר מגבר שקונה סקס!
האמת אי אפשר בכלל לקרוא לזה סקס..🤢

יש כאלה ששוכרים את שירותיהן, וזה סקס יותר טוב ממה שאפשר להשיג בדרך "רגילה".
ולא, למי שמתכוון להיות חוכמולוג - אני לא מדבר מניסיון.

אם היתה היררכיה שבתחתיתה היו ממוקמות הזונות אז גברים שקונים סקס היו ממוקמים תחתיהן.
אין דוחה יותר מגבר שקונה סקס!
האמת אי אפשר בכלל לקרוא לזה סקס..🤢
אין הרבה הבדלים בין ללכת לזונה ללשכב עם בחורה שיצאת איתה. בשני המקרים צריך להשקיע כסף... אז כאן זה ישירות וכאן זה בארוחה, יין, אוטו טוב, להתלבש טוב ומה שלא יהיה...

אני מכיר אדם שהיה לפני שנים הקוף של בית זונות, הוא סיפר לי שרוב הזונות לא היו מסכנות בכלל, אף אחת לא באמת צריכה להדרדר לזנות במדינה שלנו הן פשוט עושת כסף מטורף ובין הלקוחות שלהן היו גם עובדי הייטק, עובדי עירייה ובנקאים. מידי פעם גם מתפרסמות פרשות על זונות שרצחו את הלקוח שלהן, כמו שהיה בארה"ב עם אחד מהמהנדסים הבכירים בגוגל שנערת ליווי הזריקה לו מנת יתר של הרואין או פה בארץ עם איזה דוקטור לכימיה.

היסטורית גם היו הרבה אנשים מפורסמים וחשובים שתרמו לעולם שהלכו לזונות ועולים לי לראש עכשיו ניטשה, הסיפור המפורסם על תאודורה שהיתה זונה ששכבה עם האנשים הנכונים וניהייתה קיסרית וכנראה שבצורה כזו או אחרת גם ג'ון קנדי .

תקראי לזה איך שתרצי לא מדובר רק בנהגי משאיות שמקבלים מציצה מזונת קראק בכניסה ללוד, הרבה גברים טובים קונים סקס. זו תופעה שאי אפשר להמנע ממנה ושצריך למסד...

נערך לאחרונה:
מרטין אל תשפטי אנשים שהולכים לזונות.
*עריכה*
כשילד בן 15 מציין שהפנטזיה שלו היא לקנות אישה יש כאן בעיה מהותית בתפישת יחסים בן גבר ואישה!

ין הרבה הבדלים בין ללכת לזונה ללשכב עם בחורה שיצאת איתה. בשני המקרים צריך להשקיע כסף... אז כאן זה ישירות וכאן זה בארוחה, יין, אוטו טוב, להתלבש טוב ומה שלא יהיה...
זה בדיוק העניין שיש הבדל גדול!
יש אנשים מעוותים,נכים,מפגרים או כאלו שהסקוואט שלהם הוא 60 ולשכב עם בחורה נאה זה משהו שהם רק יכולים לחלום עליו.
אל תטעה, גם לאנשים עם מוגבלויות יש מערכות יחסים אמיתיות עם נשים.
כשאתה קונה סקס אתה לא באמת מקבל אישה, הערכה, תשוקה או הנאה
אתה קונה רק סיפוק מיני עצמי ובמחיר יקר מאוד.

אל תטעה, גם לאנשים עם מוגבלויות יש מערכות יחסים אמיתיות עם נשים.

-מסכים וגם מכיר אנשים כאלו,אבל מה שאני טענתי זה שיש אנשים מעוותים,נכים ומפגרים שלשכב עם בחורה יפה(או בכלל)זה משהו שהם רק יכולים לחלום עליו.והדרך היחידה שלהם לקיים את הפנטזיה הזו היא זונה.

כשאתה קונה סקס אתה לא באמת מקבל אישה, הערכה, תשוקה או הנאה
אתה קונה רק סיפוק מיני עצמי ובמחיר יקר מאוד.

-לא חסרים מבוגרים ערירים שמשלמים לזונות בשביל שיצאו איתם לארוחת ערב/ילכו איתם להצגה/לצאת לחופשה ביחד וזה לא רק סקס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית