הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גב תחתון ומתח עם משקל

• פותח/ת השרשור boomer
  • פורסם בתאריך

boomer

משתמש מתחיל
156
4
נק' מוניטין:
-2
156
4
לאחרונה התחלתי לעשות מתח עם משקל, ושמתי לב שמאז שהוספתי משקל הגב התחתון קצת נתפס לי אחרי המתח...
כשהייתי עושה בלי משקל לא הייתי מרגיש את הגב התחתון בכלל..
האם הגב התחתון עובד במתח...?
(דרך אגב אני עובד במתכונת של כוח 5X3 ומתקדם מאימון לאימון במשקל.
כרגע אני עושה 5X3 עם 11.25 קילו על עצמי, משקל גוף 77
תודה.

לאחרונה התחלתי לעשות מתח עם משקל, ושמתי לב שמאז שהוספתי משקל הגב התחתון קצת נתפס לי אחרי המתח...
כשהייתי עושה בלי משקל לא הייתי מרגיש את הגב התחתון בכלל..
האם הגב התחתון עובד במתח...?
(דרך אגב אני עובד במתכונת של כוח 5X3 ומתקדם מאימון לאימון במשקל.
כרגע אני עושה 5X3 עם 11.25 קילו על עצמי, משקל גוף 77
תודה.
5x3? כלומר חמישה סטים של 3 חזרות?
מה משקל הגוף שלך? כיצד אתה מוסיף את המשקל?

• פותח/ת השרשור
5x3? כלומר חמישה סטים של 3 חזרות?
מה משקל הגוף שלך? כיצד אתה מוסיף את המשקל?
כן חמישה סטים של שלוש חזרות
משקל גוף 77
אני מוסיף עם שרשרת (קושר פלטה עם שרשרת מסביב למותניים) שיש כחלק מהציוד במכון כושר

כן חמישה סטים של שלוש חזרות
משקל גוף 77
אני מוסיף עם שרשרת (קושר פלטה עם שרשרת מסביב למותניים) שיש כחלק מהציוד במכון כושר
אני מקווה שהעלייה שלך מלאה...
כואב לך כנראה מאחר והעומס פועל בצורה לא מתאימה (עקב אופי הקשירה). מדובר במשקל נמוך יחסית. עדיף שתעמיס אותו על תיק או אפוד.

• פותח/ת השרשור
אני מקווה שהעלייה שלך מלאה...
כואב לך כנראה מאחר והעומס פועל בצורה לא מתאימה (עקב אופי הקשירה). מדובר במשקל נמוך יחסית. עדיף שתעמיס אותו על תיק או אפוד.
כל חזרה אני עושה בטווח תנועה מלא לגמרי.
אתה חושב שהכאב בגב התחתון זה מהקשירה עם השרשרת? (הכאב הוא כאב בשריר של הגב התחתון)

כל חזרה אני עושה בטווח תנועה מלא לגמרי.
אתה חושב שהכאב בגב התחתון זה מהקשירה עם השרשרת? (הכאב הוא כאב בשריר של הגב התחתון)
לא רשמתי מהשרשרת... סביר שהוספת המשקל משנה את את האופן בו אתה מרגיש את העומס (הוא הרי לא נע עם מרכז המסה שלך), נסה צורה שונה להוספת העומס.

• פותח/ת השרשור
לא רשמתי מהשרשרת... סביר שהוספת המשקל משנה את את האופן בו אתה מרגיש את העומס (הוא הרי לא נע עם מרכז המסה שלך), נסה צורה שונה להוספת העומס.
אה הבנתי.
מה דעתך על המוצר הזה מאיביי? חגורה מיוחדת לקשירת המשקל?
http://www.ebay.com/itm/Weight-Lift...3?pt=UK_Strength_Training&hash=item2a4473b377
יכול לעזור בעניין העומס על הגב התחתון?
דרך אגב קצת יהיה לי קשה לנסות דרך אחרת להוספת משקל כי אני מתקדם מאימון לאימון בפלטה של 1.25KG

אה הבנתי.
http://www.ebay.com/itm/Weight-Lift...3?pt=UK_Strength_Training&hash=item2a4473b377
דרך אגב קצת יהיה לי קשה לנסות דרך אחרת להוספת משקל כי אני מתקדם מאימון לאימון בפלטה של 1.25KG
החגורה מאוד זולה, נסה...
לשם דוגמא, הייתי מכניס צלחות במשקל כולל של 25Kg לתיק סוויס פשוט וישן. מסתבר שהוא החזיק מעמד די הרבה זמן.
ישנם ווסטים מעולים (אם כי מעט יקרים) לנשיאת משקל.
שוב, יש כאלה שקושרים שרשרת טבעות מתכת ולא מרגישים בכאב, מאחר והעניין מציק לך, כדאימאוד לשנות.

• פותח/ת השרשור
החגורה מאוד זולה, נסה...
לשם דוגמא, הייתי מכניס צלחות במשקל כולל של 25Kg לתיק סוויס פשוט וישן. מסתבר שהוא החזיק מעמד די הרבה זמן.
ישנם ווסטים מעולים (אם כי מעט יקרים) לנשיאת משקל.
שוב, יש כאלה שקושרים שרשרת טבעות מתכת ולא מרגישים בכאב, מאחר והעניין מציק לך, כדאימאוד לשנות.
אוקיי אני אזמין את החגורה הזאת ואלך איתה למכון
דרך אגב בזמן ביצוע המתח לא כואב לי באזור אלא אחרי המתח אני מרגיש שהגב התחתון שלי נתפס...

אוקיי אני אזמין את החגורה הזאת ואלך איתה למכון
דרך אגב בזמן ביצוע המתח לא כואב לי באזור אלא אחרי המתח אני מרגיש שהגב התחתון שלי נתפס...
שוב, מרכז המסה שלך + משקל אינו זהה לזה הקיים ללא משקל (משום שלא טרחת לתלות את המשקל בנקודת מרכז המסה המקורית ודאגת לתקן כך שיעקוב אחר זה שללא משקל במהלך כל התנועה). ייתכן שבמהלך התנועה אתה מפצה באופן אינסטיקטיבי בצורה כזאת שמביאה לאי-הנוחות שאתה מציין.
כך או אחרת, זרקנו השערה והפיתרון מצוי בשינוי הקשירה.

אה הבנתי.
נראה מוצר מעולה, אני אשקול גם להזמין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית